Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Та ні, з самого народження це жлобство. Згадую страйк на КрАЗі на початку 60-х років, який затіяла якась тисяча, а інші 18 тисяч на печі поховалися в надії, що їх КГБ не буде займати, але в душі теж протестували проти зрізання зарплат вдвічі.

На Украине крест поставили с того момента когда Канада отказалась вводить с Украиной безвиз. И против героизации нацизма в этом году Канада уже не голосовала - только США и колонии штатов - Палау с Украиной.

На Украине крест поставили с того момента когда Канада отказалась вводить с Украиной безвиз.
Вай-вай-вай...я плакав, плакав... До речі, мені з сім'єю давали на початку 90-х щось подібне "зеленої картки" туди...
И против героизации нацизма
Це ж треба... Хлопе, а ти уявляєш хоч трошки, що таке "******"? Чи ти на рівні Януковича, який плутав "геноцид" з "генофондом", освіту маєш? Ці *****и з культури "рашен" сплутали Московію з Руссю, комунізм з більшовизмом, а тепер ще й плутають націоналізм з нацизмом. *** москальське, я тобі відкрию невелику таємницю - в Бандери був перший заступник з охристиянених євреїв, а в складі УПА по даних НКВД-шника Мєдвєдєва українців було не більше 60%. А ще я героїзую "******а" з УПА на псевдо "***", який організував повстання в Кенгірському таборі ГУЛАГу, якого ******* не могли подавити швидко навіть з допомогою танків, пригнаних з дивізії Дзержинського.
А ти сам з яких жлобів, Салтівських чи Журавлівських? А то на Задунайського жлоба щось не тягнеш.

Мінські дурнуваті угоди ще не до кінця знищили волонтерський рух. Допомога українському снайперу, якого спас від кулі попередній приціл.
Волонтери передали українським бійцям приціл вартістю у чверть мільйона

Останнє редагування:
Навіть по цьому форумі можна визначити якість громадян України на цей день. Головний прошарок суспільства складається зі звичайного постколоніального бидла, яке фактично пливе по течії буття, як та какашка на поверхні річки. Цей прошарок виріс з того колоніального стада, яке бездумно гуртом проходило через піонерію, комсомол, пробувало прорватися в "еліту" вступом в партію. Цей наш ХЄрой не відрізнявся потягом до знань, попри постійні купання в лекціях про "будівничого комунізму" він відрізнявся низькою мораллю з потягом не тільки любим шляхом вижити в цьому гнилому середовищі, а й за рахунок продажу своєї совісті пробратися "наверх". Він своїм жлобством розвалив більшовицьку імперію, довівши її успішно до краху, він розорив економіку, зруйнувавши промисловість і на цих руїнах побудував новий державний сурогат під назвою теперішньої держави. Це бидло не конструктивне, воно не має своєї особистої голови, тому потребує нового пана, який би дав йому роботу, дах над головою, гарантовану миску похльобки та періодичного батога за вихід за межі дозволеного. Це бидло міняє свою суть в руках різних панів. А вирвавшись на волю, як той джин із пляшки, несе лиш деструктив в навколишній світ. Результат дивись на стан нинішніх Карпат з їх забрудненими до катастрофи річками та знищеним лісом, від виду якого в Габсбургів, які колись володарювали в цьому краю, стався б інфаркт.
Звісно, що є і так звана "свідома" частина цього суспільства, яка хоче побудувати щось більш достойне. Але, на превеликий жаль, ця частина невелика ні по кількості, ні по якості. В виходячих на чергові Майдани набагато більше гонору ніж розуму, що не дає щось конструктивне збудувати. А все тому, що і в цієї "верхівки суспільства" теж мозок забитий отим хибним та на жаль ментальним для типового українця "та я все знаю", що не дає йому розвиватися до належного рівня.
Для доказу протилежного попробуйте знайти й на цьому форумі щось конструктивне. Форум представляє велике промислове місто з масою простоюючих заводів та масою людей в штучному безробітті, які хочуть хоч якось вижити на якомусь Барабашово. При цьому ви не знайдете ні тіні пропозицій чи пошуків інноваційних проектів, які б хоч в якійсь мірі реанімували заводи. Трьоп, трьоп і ще раз трьоп бидла з гонором патриція вказує на плачевність нашої перспективи. І не стільки нам Путін страшний, як оці тріпачі, деякі з яких за мізерні гроші від Стеця ще й пробують прикрити оцю цивілізаційну помийну яму звістками про "успіхи" Пєть та Сєнь, про те, що бурштинове варварство є таким непомітним і мізерним на фоні того, що 50 млн бидла вдалося здати бездарно лиш частину своєї території, а не всю Україну. То чи є ота "слава" нинішній Україні з її Володимирами та Мартишкіними? Ось чому продовжує бути так актуальним оте шевченкове "І мертвим, і живим, і ненародженим...", бо оті "ненароджені" в своїй ліні та при присущому гонорі так і не прочитали свій портрет від великого Кобзаря.
Шо то за пастух, шо не справляється з баранами.

Мартишкін, ти краще скажи чесно чи, вірніше, напиши - ти з ковбасних біженців з України?

Вай-вай-вай...я плакав, плакав... До речі, мені з сім'єю давали на початку 90-х щось подібне "зеленої картки" туди...

Це ж треба... Хлопе, а ти уявляєш хоч трошки, що таке "******"? Чи ти на рівні Януковича, який плутав "геноцид" з "генофондом", освіту маєш? Ці *****и з культури "рашен" сплутали Московію з Руссю, комунізм з більшовизмом, а тепер ще й плутають націоналізм з нацизмом. *** москальське, я тобі відкрию невелику таємницю - в Бандери був перший заступник з охристиянених євреїв, а в складі УПА по даних НКВД-шника Мєдвєдєва українців було не більше 60%. А ще я героїзую "******а" з УПА на псевдо "***", який організував повстання в Кенгірському таборі ГУЛАГу, якого ******* не могли подавити швидко навіть з допомогою танків, пригнаних з дивізії Дзержинського.
А ти сам з яких жлобів, Салтівських чи Журавлівських? А то на Задунайського жлоба щось не тягнеш.

Мінські дурнуваті угоди ще не до кінця знищили волонтерський рух. Допомога українському снайперу, якого спас від кулі попередній приціл.
До тебя наверное с первого раза не дошло.
Всего 3 страны - Украина, США и Палау проголосовали против резолюции ООН по борьбе с нацизмом. Там речи нет ни о национализме, ни о других измах. И США голосует регулярно.
В 2012 году за аналогичную резолюцию проголосовали 120 из 193 стран — членов ООН. Против её принятия выступили три страны — США, Канада и Маршалловы Острова, в то время как ещё 57 стран, в том числе Украина, воздержались. Делегация США, традиционно голосующая против антинацистской резолюции, аргументировала своё неприятие проекта тем, что прославление нацизма и шествие легионеров СС являются реализацией права на свободу слова и свободу собраний
В тексте высказывается тревога по поводу «прославления в любой форме» ******ского движения и бывших членов организации ваффен-СС, в том числе путём сооружения им памятников и мемориалов
Это из области фактов а не из области твоего, чмошник, шизофренического бреда про какие-то танки.

Та я ж в Московській області був тільки один місяць, коли в складі дивізії в 1972 році гасив торфяні пожежі. А ти мене обзиваєш "человеком с московской области". За що?

До тебя наверное с первого раза не дошло.
До мене навіть "отче наш..." не відразу дійшло. Що поробиш. Так поясни, гопнику, що таке ****** і чого ти заліз з ним в цю тему. Я ж, все таки, як не як "дитя війни" з ******ами, батько мій провоював всю війну, два дядьки вбиті гуртом німцями та більшовиками. То ж поясни мені, старперу, що таке ******, задунайський ти поц мій.

Мартишкін, ти краще скажи чесно чи, вірніше, напиши - ти з ковбасних біженців з України?
У вас що є проти такого явища?
Мабуть ні, бо при цьому меншає навколо думаючих про ковбасу.

Про баранів...

Выигрывают те, кто делает усилие, чтобы понять своих собак. Не в том трагедия, что вы антропоморфист, трагедия в том, что, обладая собакой, вы не стараетесь понять ее.

Вот где трагедия!

У вас що є проти такого явища?
Нудота, як до невдах-приймаків.
З Массачутеського технологічного? Бувають і такі, не всім же... Хлопче, а в Україні кеби не вистачило достойно вчитися?

Нудота, як до невдах-приймаків.
Сікорський? Йовович? Енштейн, не дайбоже.

З Массачутеського технологічного? Бувають і такі, не всім же... Хлопче, а в Україні кеби не вистачило достойно вчитися?
Не сипте сіль на цукор...
Де ж її взяти ту кебу, коли її не вистачає...

Сікорський? Йовович? Енштейн, не дайбоже.
Я на них не молюся. Хіба що Ейнштейн, так той для відвертого збереження свого життя. А Сікорський просто зрадив землі своїх предків, не боровся за неї. Земля йому пухом.
Де ж її взяти ту кебу, коли її не вистачає...
Так лекції і на Олімпі її не добавлять.

Я на них не молюся. Хіба що Ейнштейн, так той для відвертого збереження свого життя. А Сікорський просто зрадив землі своїх предків, не боровся за неї. Земля йому пухом.
І я не молюся, ні на тих, хто там, ні на тих хто тут. Хіба що Фреску ще здоров'я...

Так лекції і на Олімпі її не добавлять.
Дивлячись хто з богів буде їх читати.

Всього дві сторінки:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дивлячись хто з богів буде їх читати.
Нічого тебе тоді ці боги не навчили. Процес навчання залежить в найбільшій мірі від активності та здатності сприймати інформацію, а лиш потім від генератора цієї інформації. Стецька зі "Сватання на Гончарівці" навіть сам Ейнштейн не навчив би "Теорії відносності". А ось Т.Шевченко і без Кембріджів... людиною став.

Нічого тебе тоді ці боги не навчили. Процес навчання залежить в найбільшій мірі від активності та здатності сприймати інформацію, а лиш потім від генератора цієї інформації. Стецька зі "Сватання на Гончарівці" навіть сам Ейнштейн не навчив би "Теорії відносності". А ось Т.Шевченко і без Кембріджів... людиною став.
Ці боги поки що мене нічому і не вчили.
Ви вважаєте людину за біологічну одиницю, яка підпорядковується загальним законам природи, наприклад таких як вплив генів на здібності та рефлексів на поведінку цієї одиниці, вміння використовувати нею інформацію?

Шевченка, здається, навчали. Спочатку він проводив час з кобзарями, потім його взяли навчатися малюванню...

Шевченка, здається, навчали.
Вся суть в тому, що якраз ця людина більше сама вчилася з самостійним відшуком інформації ніж його ціленаправлено вчили. І це не помішало йому стати академіком Імператорської академії мистецтв.

Такої нахабності не мав навіть Янукович. В цьому випадку він щось подібне казав: "Я пораджу Миколі Яновичу...". Нагадаю, що в нас зараз парламентсько-президентська республіка. А нинішній генсек повністю встановив всупереч Конституції контроль над урядом.
Президент Петр Порошенко поручил отправить самолеты для помощи тушения пожара вокруг Хайфы в Израиле. Об этом он написал в Facebook, передает Капитал.

Вся суть в тому, що якраз ця людина більше сама вчилася з самостійним відшуком інформації ніж його ціленаправлено вчили. І це не помішало йому стати академіком Імператорської академії мистецтв.
Можливо це як зі *****атозоїдами - лише 1 на мільйони запліднює яйцеклітину. Можливо одній дитині було дозволено значно більше, ніж іншій. А того, в тчому могли б проявити себе інші діти не було у них в доступі. Наприклад один міг би бути інженером, інший танцюристом...
Я читав, що більший відсоток тих, хто отримував БОДи, витрачав їх на освіту, здоров'я, подорожі. Можливо брат Тараса попав до меншості. Багато чинників може бути.

Такої нахабності не мав навіть Янукович. В цьому випадку він щось подібне казав: "Я пораджу Миколі Яновичу...". Нагадаю, що в нас зараз парламентсько-президентська республіка. А нинішній генсек повністю встановив всупереч Конституції контроль над урядом.
Не люди для правил, а правила для людей...

Не люди для правил,
Яка "глибока" думка... цікаво, він хоч заглянув в Конституцію відносно мною написаного? Навряд чи. Його там на лекціях ще не навчили про "незалежні гілки влади" та про "заборону президентові втручатися в справи, для прикладу, Конгресу". Його поки що вчать займатися словоблудством, чим він і практикує на форумі.

Яка "глибока" думка... цікаво, він хоч заглянув в Конституцію відносно мною написаного? Навряд чи. Його там на лекціях ще не навчили про "незалежні гілки влади" та про "заборону президентові втручатися в справи, для прикладу, Конгресу". Його поки що вчать займатися словоблудством, чим він і практикує на форумі.
Общєм коли нима шо сказати, то можно казати й таке.

Назад
Зверху Знизу