Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Ота "боротьба з корупцією" є насправді звичайною вибірковою показухою, бо цією хворобою пронизана вся державна структура, починаючи з сурогатного президента. Тому не варто боротися з Допами та Гепами, а знищувати всю державну структуру, яка перетворилася в злочинний корпоратив, а її учасників в повному складі варто відправити на мінімальну пенсію з конфіскацією награбованого майна і заборони надалі служити в держструктурах. Ще варто в паспорті зробити спеціальну відмітку про перебування в цьому корпоративі. А на місці знищеної структури будувати іншу, за кладену на реальній відповідальності влади перед народом, якої зараз не існує.

Наш нинішній сурогатний президент нагадує мені відомого "весільного генерала". То ключі від квартир роздавати, то підфарбовану військову техніку передавати, то визволених з полону зустрічати, а як Пєтя любить гімн співати та прапори піднімати. Тільки на відміну від останнього, якого запрошують на різні урочистості, наш сам лізе приймати в них свою показушну участь. А як він любить тікати від внутрішніх проблем поїздками за кордон. Ось і зараз Пєтя "вишиває" в США в час, коли в Україні масове безробіття, коли Європейський суд з прав людини чітко вияснив, що по кількості скарг Україна, в якій наш Пєтя є "гарантом", є рекордсменом.

Пиар - неотъемлемая часть работы главы любого государства.
Ти пиши не про "неот'ємлєвую часть", а про конкретні відсотки.
Это разве не зона ответственности премьер-министра?
Читай Конституцію з її "гарантуванням права на працю" та хто за це гарантування відповідає. При такій катастрофічній проблемі в цьому відношенні, як у нас, це вже проблема РНБО.
А внешняя политика - непосредственная зона ответственности президента.
Для більшості таких поїздок в нього є шепелявий Клімкін.
Тот же Обама пиарится значительно больше
Невже "вишиває" при передачі десятка танків армії? А може роздає ключі від квартир офіцерам? Є піар, а наш Пєтя окунувся повністю в ДЕШЕВИЙ ПІАР типу зустрічі Савченко з полону, що вказує на його професійну дешевизну.

Сьогодні на Салтівці помер мій друг, етнічний *******, з яким мене тісно життя зв'язало з 1964 року, коли він мене в коридорі ХПІ при першій зустрічі обізвав "малохольним", бо я виріс на Дніпрі і не був рибалкою. Начебто померла частина мого життя. Під час його хвороби після операції я кожен день телефонував до нього для підтримки з квітня місяця, бо в такому стані він ще й обслуговував життєдіяльність своєї післяінсультної дружини. Ще позавчора я з ним розмовляв по телефону, обговорювали старт в київському Динамо його однофамильця, Бєсєдіна. В той вечір я його умовляв визвати на дім лікаря для перевірки роботи його шлунку, але він обіцяв це виконати лиш в понеділок. Не дочекався дружбан нормальної допомоги нашої жлобсько-"безкоштовної" медицини. Помер від того, що в цивілізованих країнах приймають за медичні дрібниці.
Царство небесне тобі, дружбан. Мені тебе буде не вистачати. Завтра зустрінемося на Салтівці в останній раз.

Если чё, зови! Под третий майдан подпишусь.
На Майдан виходять не по чиємусь зову, а по крику душі. Ось ще один приклад такого крику.
ХВілософія невігластва Порошенка та Ко.
Тимчук про Угоду про розведення сторін на Донбасі: Як Україна могла це підписати?
В Угоді про розведення сил на Донбасі присутня, здавалось би, неприйнятна для української сторони термінологія

22 вересня 2016, 09:07

Таку думку на своїй сторінці у "Фейсбуці" висловив народний депутат та керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає depo.ua.

"В рамках "мирного діалогу", можливо, цей документ і є проривом - якщо не враховувати той скепсис, який виникає його подальша реалізація (згадаймо гіркий досвід численних "перемир'їв" і "режимів повного припинення вогню на Донбасі").

Однак з перших пропозицій цієї Угоди вражає термінологія. Абсолютно незрозуміло, як українська сторона могла підписати документ, в якому російсько-терористичні війська на Донбасі названі (тільки вдумаймося!) "Збройними формуваннями окремих районів Донецької та Луганської областей України", - обурюється Тимчук.

"На третій рік війни тільки останній ****** не знає, що ми маємо справу з формуваннями не "областей України", а Збройних сил Росії - які організаційно входять у вигляді двох армійських корпусів до складу збройних сил Росії, підкоряються російському військовому командуванню, та й в яких командири підрозділів, починаючи як мінімум з рівня роти - кадрові російські офіцери", - наголосив Тимчук.

Він зазначив, що в Угоді війну на Донбасі представили, як "внутрішній конфлікт", а не військову агресію Росії проти України.

"В Угоді ж нам дали ці два армійські корпуси ЗС РФ, як якісь "місцеві" формування. Простіше кажучи, згідно з документом, який підписала українська сторона, війна на Донбасі - не агресія Росії, а "внутрішній конфлікт". Це якийсь дипломатичний маразм, а точніше, танець посланців Києва в Мінську під дудку Кремля", - написав Тимчук.

"І потім ми дивуємося, що на Заході події в Україні не втомлюються називати "громадянською війною", - підсумував він.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення про розведення сил і засобів на Донбасі.

Сурогатна держава не знає, чому не працює її підприємство.
Генпрокуратура перевірить, чому не працює ОПЗ

Останнє редагування:
Вчора отримав листа-відповідь від команди зваженого та щасливого в паразитизмі міністра Петренка. Цей лист в вигляді відписки в стилі писанини про "роль комсомолу в будівництві Кременчуцької ГЕС" на запит про необхідність "крену сільського господарства в сторону вирощування кукурудзи" в часи Хрущова. Я їм писав про бардак в нотаріаті України, а вони в відповідь прислали мені виписки про "правила надання правової допомоги безхатченкам в Україні". Ось подібний діалог і накопичує емоції та коктейлі Молотова для нового Майдану по причині повної безвідповідальності влади перед народом.

По словах Байдена наш Пєтя по причині свого невігластва і безвідповідальності здав Донбас ******** та Ахметовим, пообіцявши в США неконституційний "особливий статус".

По словах Байдена наш Пєтя по причині свого невігластва і безвідповідальності здав Донбас ******** та Ахметовим, пообіцявши в США неконституційний "особливий статус".

:confused::confused: Здравствуй **** новый год на марсе..

Только на ХФ можно безнаказанно писать такой сногсшибательный бред ..Ты когда последний раз был у психиатра, динозавр ******коватый? :confused::D:D

Вчора отримав листа-відповідь від команди зваженого та щасливого в паразитизмі міністра Петренка. Цей лист в вигляді відписки в стилі писанини про "роль комсомолу в будівництві Кременчуцької ГЕС" на запит про необхідність "крену сільського господарства в сторону вирощування кукурудзи" в часи Хрущова. Я їм писав про бардак в нотаріаті України, а вони в відповідь прислали мені виписки про "правила надання правової допомоги безхатченкам в Україні". Ось подібний діалог і накопичує емоції та коктейлі Молотова для нового Майдану по причині повної безвідповідальності влади перед народом.

У министра наверно хорошее ЧЮ, видимо он правильно прочувствовал твой стиль неудачника - строителя коммунизма.

Американский советник нашего Президента дал СОВЕТЫ глупым и наивным украинцам

У министра наверно хорошее ЧЮ
У нього хорошо розвинутий шлунок, тому й готується для шоу "зважені та щасливі".
Только на ХФ можно безнаказанно писать такой сногсшибательный бред ..
От гад, цей Байден!
Ты когда последний раз был у психиатра, динозавр ******коватый?
Та я ж за тобою чергу займав, постколоніальний мутант. Ти ж там виясняв причину свого вічного "одобрямс".
Американский советник нашего Президента дал СОВЕТЫ глупым и наивным украинцам
Де тільки не набрав цих "совєтніков" невіглас Пєтя по причині обмеження свого інтелекту. Забув лиш про свого головного "совєтніка", який в ст. 5 Конституції називається "головним носієм влади".

Американский советник - это непонятный бородатый мужик на видео?
Та ні! Для Пєті в такі Держдеп підсунув бабу без бороди на призвіще Нуланд. Розтовстіла клята, бо не всі печеньки на Майдані роздала. В останньому листі посольству США я після прийому Байденом нікчеми-піжона Яценюка я обіцяв на наступному Майдані черговим Нуланд їх печеньки засовувати роздаючим в одне місце.

Та ні! Для Пєті в такі Держдеп підсунув бабу без бороди на призвіще Нуланд. Розтовстіла клята, бо не всі печеньки на Майдані роздала.

У этой бабы яйца крепче твоих в молодости. Если сравнивать по-честному, то у тебя и не было их никогда...

Цей *******, який видає себе за лідера нації, який прив'язаний до спідниці Меркель, штанів Байдена та грошей МВФ, ось такий абсурд видає. Назвіть мені хоч один крок цього "укротітєля грейдерів" за два роки, який би був достойний лідера.
Порошенко побажав "безвідповідальному" Путіну стати сильним лідером

Сьогодні з ТБ з подивом дізнався, що в нас ще діють деякі машинобудівні підприємства. Йдеться про луцьке Модерн-експо, яке поставляє свою продукцію в Європу. Тримаються на плаву за рахунок позивного балансу ціни-якості, а ось інтелектуальна складова їх продукції явно недостатня, тому я їм для підняття цієї складової направив для розгляду свій машинобудівний проект, який про профілю призначення та технології виробництва підходить для них. Почекаємо на реакцію.

Навіть тут злодіїв рятують товсті гаманці.
У Дніпрі на депутата-опоблоківця напали з викруткою, врятувало портмоне

Шизофринія постколоніального мутанта - продовжувати дружити з бандюком, але... відібрати в нього все.
55% -проти розриву дипломатичних відносин України з Росією, 52,1% – проти запровадження візового режиму з РФ, але 50,6% підтримують "націоналізацію" нерухомості і підприємств, які знаходяться на території України та належать російському бізнесу, близькому до керівництва Росії.

Останнє редагування:
Євреї, які по суті контролюють інформаційний простір України, підняли галас навколо спогадів про ******** в Бабиному яру. Йдеться про десятки тисяч розстріляних євреїв разом з більшовиками, циганами, ОУНівцями, військовополоненими. А як вони згадують так званих "праведників". Щось я не пам'ятаю, щоб ці телеканали так опікувалися Голодомором з його мільйонами загиблих, роль євреїв в ньому, спробою знайти євреїв-праведників, які б спасали українців від геноциду. Та останнє нашим інформаційним окупантам не потрібно, як і встановлення демократії в Україні, бо тоді б потрібно було повертати награбоване в цього демосу.

Це ж треба! "Видатний" крок сурогатного гаранта Конституції.
Порошенко звільнив одіозну суддю Царевич

Останнє редагування:
Наш розтовстівший від безвідповідальності сурогатний президент після лобизання ніжок Меркель та Обам поїхав лобизати іудейську "стіну плачу". Тенденція продовжується - чим більше впадає в злидні Україна, тим більше стають "зваженими та щасливими" Порошенки, Гройсмани, Петренки...
Україну більше добиває не хан Путін, а внутрішні пройдисвіти. Висновки робіть самі.

Ну так что, переломилась уже, наконец, Украина, или всё ещё ломается?

Ну так что, переломилась уже, наконец, Украина, или всё ещё ломается?
А до тебе, тупого, ще не дійшло? Ти вже вивчив історію свого племені Меря чи ще не набрався духом? Почни, москалику, з твору Уварова "Меряне и их..." і не тиняйся по чужих городах.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу