Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

В ней даже слов нет таких: "агрессия" и "агрессор".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
)
Ти, хлопче, крім читання навчися ще й розуміти прочитане. Бо крім приведених тобою слів є ще аналогічні та рівнозначні, як "вторгнення", "напад", "анексія" та інші.

Для інформації
Агре́сія (від лат. aggressio — напад) — поняття міжнародного права, яке означає протиправне, пряме чи опосередковане, застосування збройної сили однією державою проти суверенітету, територіальної цілісності чи політичної незалежності іншої держави.

Агрессия - международное преступление.
Ще раз запитую - Хлопче, яка в тебе освіта?
Я тобі втаємничено повідомлю, що агресія може бути і в собаки по відношенню до кота. По логіці цього недовченого напад японців на Піл Харбор не відповідає агресії, бо не тим словом названий. якщо ти тут хочеш виставити позитивно свій інтелект, то ти вже "з тріском провалився", бо не вмієш правильно вживати слова. Попробуй почати вчитися цьому складанням патентних формул, там вивчися ціні слів, їх відповідності та взаємозаміні.

В 1941 в международном праве вообще не было такого понятия.
То в тебе в мізках не було чогось, щоб заповнити його читай хоча би Паризький пакт 1928 року. А про **** в міжнародному праві є щось? Чи теж немає?
Боже, він мене, інженера-машинобудівника, дістав своє занудливістю та зашореністю в царині права. Твоє призвіще не Петренко, це не ти добиваєш формалізмом нашу юстицію?

В 1941 в международном праве вообще не было такого понятия.
Читай на ніч Конвенцію «Про визначення агресії» від 3 липня 1933 року.

А чего сразу не Ветхий завет или законы Хаммурапи?
Та тому, що 1928 та 1933 роки були раніше 1941 року. Чи твоя пуста голівонька не сприймає такої логіки? А до розуміння Старого заповіту твоя голова геть не піготовлена, особливо з точки зору перекладу з арамейської на латину, з латини на грецьку, з грецької на староболгарську, а з неї на твою москальську. В тій череді невдалих перекладів ви, ******* по культурі, вже й слово "***" сприймаєте, як нецензурне слово, хоча воно транформувалося в черзі перекладів з відомого "іудей".

Хотите сказать, что понимаете из этого ряда хоть один язык кроме русского?
Неуку, той "язик" варто називати москальським, тому що до руської мови він відноситься віддалено, так як вийшов з церковно-болгарської запліснявілої мови, набрав туди своєї фєні та масу слів з інших мов. Єдине, що він взяв для свого оцивілізовування від русичів - це "Граматику" з Києва.

Я про "руську мову" ничего и не писал. только о русском языке.
На фєнє ботаєш, парніша.
Не было никогда никаких "русичей".
Одні прілагатєльниє "русскіє татари". Ти бач, в'ятичі були, а русичів не стало, як і невідомо куди зникли москальські племена Меря та Мещеря. Потєха з цих міллєровських побрехеньок відносно історії москалів.
Церковнославянского или старославянского языка. И не стоит к нему так неуважительно. Это первый литературный язык всех славян.
Який там старослов'янський? Це був суржик потомків хана Аспаруха на базі мов навколишніх слов'ян. А на цей суржик тюркські булгари взяли за основу грецьку абетку. Булгари такі ж слов'яни, як і *******. Вони мову взяли в слов'ян, а грамоту в греків. Неук, ти й американських індіанців до Індії приписуєш? А з історії про похід хана Аспаруха з частиною племені на Балкани не читав? Може ти разом з ХВантазерами з Москви й угрів до слов'ян запишеш?
Только издана она была не в Киеве, а под Вильнюсом.
Неук, та цю "Грамоту" києво-могилянця Смотрицького потім друкували і в дикій Москві, але вже як плагіат під авторством вічного злодія та брехуна Ломоносова. Ти бач, "іздана". Фордовські авто теж "іздавалісь" в Горьком.
Так яка в тебе освіта крім "вати з Московії"?

Вы вообще не понимаете, что означают слова "славяне", "славянский".
Це точно, це для мене щось на рівні прілагатєльного "русскіє". неуку, є така група народів, яких в середньовіччя об'єднало СЛОВО (схожа мова). А твої вихователі з Московії придумали сурогатне "слАвьяне", при цьому по невігласьки залишили Словенію, Словаччину.

Могилянцем Смотрицкий тоже никогда не был.
Неуку, Максим (Мелетій) Смотрицький був ректором Київської братської школи, яка потім стала називатися Києво-могилянкою.

Их никогда и не было
В твоїй культурі і ****у ніколи не було.
Повторюю черговий раз - яка в тебе освіта, де тебе, як Мауглі, ******* виховували в своїй полові? Русичів ніколи не було, це ж треба. А уличі колись були? Ти хоч знаєш, що таке Русь, її приблизні кордони, звідки пішла назва і коли ця країна зникла? Чи тобі в твою голівку вдовбали лиш про міфічні Московську Русь, якусь дурнувату Білу Русь, про вигадану Червону Русь наподобі сурогатної назви Священа Римська імперія?

Останнє редагування:
При якому "совкє"? Це був елемент культури "рашен" протягом всього її існування - "работа не волк...". Почитай Л.Толстого, неук, як там "трудяги" нові закуплені поміщиком плуги ламали. В москалів ментальна лінь з їх "золотою рибкою" та "самоходною піччю" для Ємєлі. Зате в цих дикунів добре розвинуте інше - "хочешь жрать, бери ****** и грабь соседей".
Та ні, ксерокс розумніший та не такий стервозний. Це новий вид Зой Комсомольських, яку німці не дали селянам Підмосков'я на розтерзання, а засудили й повісили за порушення Женевських угод ведення війни.

Для тебе, москаля, відоме тільки одне звичаєве право - гнутися перед сильнішим і знущатися над слабшим. Інших звичаєвих прав і правил ти не знаєш.
А ще навчися елементарних правил по використанню цитат.
Висновок - для цих дундуків до цих пір є невідомим, що німці під час тієї війни були більш цивілізованими ніж *******.

Хлопче, яка в тебе освіта, коли не розумієш різницю між зрадою та незгодою, а також різницю між "фамілією" та особою?
Неуку, той "язик" варто називати москальським, тому що до руської мови він відноситься віддалено, так як вийшов з церковно-болгарської запліснявілої мови, набрав туди своєї фєні та масу слів з інших мов. Єдине, що він взяв для свого оцивілізовування від русичів - це "Граматику" з Києва.

Неук, та цю "Грамоту" києво-могилянця Смотрицького потім друкували і в дикій Москві, але вже як плагіат під авторством вічного злодія та брехуна Ломоносова.
На фєнє ботаєш, парніша.
Це точно, це для мене щось на рівні прілагатєльного "русскіє". неуку, є така група народів, яких в середньовіччя об'єднало СЛОВО (схожа мова). А твої вихователі з Московії придумали сурогатне "слАвьяне", при цьому по невігласьки залишили Словенію, Словаччину.
Неуку, Максим (Мелетій) Смотрицький був ректором Київської братської школи, яка потім стала називатися Києво-могилянкою.

В твоїй культурі і ****у ніколи не було.
Повторюю черговий раз - яка в тебе освіта, де тебе, як Мауглі, ******* виховували в своїй полові?
Ну тут усе ясно. Всі неуки. І освіти у них нема.
До речі, а освіту ти отримав при "совкє" . І ти писав як ти ії отримав. За рахунок держави , тобто "совка"
Путін досяг свого, про що я попереджав в аналітичній записці Яценюку 3 грудня 2013року - своїми дурнуватими діями він домігся створення в себе на кордоні ворога, трохи більшого за Чечню з Грузією разом взятими.
Корона часом не жме?

В своїй книзі "Історія українського невігластва", яку я випустив 208 році, я писав - доки українську армію будуть формувати совкові оХВицери, доти вона буде сурогатною і недієздатною. Та головне питання в іншому. Нинішні політики при владі "плачуть", що дістали такий спадок від "папєрєдніков", забуваючи, що вони самі були в різних гілках влади і дивилися на це "крізь пальці". Нагадаю, що той же Порошенко тусується в верхах різних гілок влади з 1998 року і "побачив" розвал армії лиш в 2014 році.
Ми це і без твоєї книги знаємо. Але якого біса ти їх підтримував на мандані?

До речі, а освіту ти отримав при "совкє" . І ти писав як ти ії отримав. За рахунок держави
Цей ****** до цих пір не знає, що держава є просто управлінським апаратом і вона лиш розпоряджається народними грошима (бюджетом), а сама нічого не виробляє крім розпоряджень. Такі постколоніальні мутанти до цих пір триндять в стилі комсомольчиків про "безплатні" освіту, медицину, житло.
Ми це і без твоєї книги знаємо.
Ні хрена ти, неук, не знаєш. Для прикладу, ти знаєш, чим відрізнялися конкістадори від армії ацтеків. А може знаєш щось про полководця іудеїв Ісуса? А може щось знаєш про стан з-ду ім. Малишева і чи він виконав до кінця замовлення азіатів по танках?

Цей ****** до цих пір не знає, що держава є просто управлінським апаратом і вона лиш розпоряджається народними грошима (бюджетом), а сама нічого не виробляє крім розпоряджень. Такі постколоніальні мутанти до цих пір триндять в стилі комсомольчиків про "безплатні" освіту, медицину, житло.

Ні хрена ти, неук, не знаєш. Для прикладу, ти знаєш, чим відрізнялися конкістадори від армії ацтеків. А може знаєш щось про полководця іудеїв Ісуса? А може щось знаєш про стан з-ду ім. Малишева і чи він виконав до кінця замовлення азіатів по танках?
Перепрошую, але вам шкідливо перебувати на форумах. Знайдіть щось більш корисне. Ми поважаємо ваш вік, поважаємо вас як відомого винахідника.
P.S. Про з-д ім. Малишева я знаю не менш, а може більше за тебе. І при "совкє" там працювало більше 60 тис. людей. Це було унікальне підприємство.
Що стало зараз?
Р.Р.S. Якщо ти вважаєш себе інженером, то почитай про ланцюги Маркова.
Це́пь Ма́ркова — последовательность случайных событий с конечным или счётным числом исходов, характеризующаяся тем свойством, что, говоря нестрого, при фиксированном настоящем будущее независимо от прошлого.
Перепрошую, що російською.

Тільки теперішне сьогодні, завтра буде минулим.
Завтра - это сегодня. только завтра.

Останнє редагування:
P.S. Про з-д ім. Малишева я знаю не менш, а може більше за тебе. І при "совкє" там працювало більше 60 тис. людей. Це було унікальне підприємство.
Що стало зараз?
Р.Р.S. Якщо ти вважаєш себе інженером, то почитай про ланцюги Маркова.
Це́пь Ма́ркова — последовательность случайных событий с конечным или счётным числом исходов, характеризующаяся тем свойством, что, говоря нестрого, при фиксированном настоящем будущее независимо от прошлого.
В 1942 році харків'яни плювали на твої "ланцюги Маркова", а на морозі штампували танки на фронт. А ви, сучасні паразити, свою бездарність пробуєте заховати з якісь "ланцюги".

Я про "руську мову" ничего и не писал. только о русском языке.
Ось сидить собі такий "роботяга" на робочому місці і піднімає продуктивність праці українців, яка знаходиться на рівні відсталих африканських країн, трьопом в -неті. На вихідні вони зникають. Тому не варто чекати позитивних зрушень в нашій економіці - сучасний українець в більшості тупий та лінивий, але любить бабло і в великій кількості "на халяву". Тут прослідковується так звана "інертність культури", по якій діти тих, хто формувався по методі "вони роблять вигляд, що нам платять, а ми робимо вигляд, що працюємо", мало чим відрізняються від своїх батьків. Оцей пік деградації почався десь в середині 60-х років минулого століття і досяг апогею.

В Україні величезна маса проблем, які ніхто й не приступив вирішувати, а черговий безвідповідальний генсек катає свою кралю по Індонезіях.

Останнє редагування:

теперь спортсменкам хоть и не возвращайся: онижедети съедят

Спортсменка прокомментировала ситуацию с сюжетом российского телеканала.

"И люди, которые остались в Украине переживать за нас, болеть, наверное, по-другому на нас смотрят после этого репортажа."

комменты дал и /comments.ua/sport
Это российский телеканал?:confused:

Московія ешелонами стягує військову техніку на Донбас, а Пєтя замість хоч якоїсь реанімації оборонної промисловості катає свою кралю по закордонах. Мало цьому *****у Іловайськів та Дебальцево.

Нотатка на тему сьогодення
Лицо русского мира

Ехал я недавно из Харцизка в Донецк . Ехал в будний день, поэтому людей было мало. Зашел, оплатил проезд, наблюдаю в окна невидимую технику для ОБСЕ, невидимок на ротации, ****ский мир одним словом.

На одной из остановок заходит девушка лет 75. Девушка заходит с сумками, которые здоровому мужику поднять почти нереально и садится. Настроение у девушки не очень: везет девушка яблоки в Донецк внукам, ибо цена яблок в асвабажденном Донецке равна цене на ******.

Девушка - человек эмоциальный, поэтому плохие эиоции озвучивает вслух: - ах, какая раньше дорога была, пока эти алкаши не стали у власти - ах, какая падла захарченко и компания, хай сами проживут на 2 фублей пенсии, ах, все алкоголики, которых знала -теперь бухают в кабаках, а не под подъездами или на лавочках.

Народ молча слушает, в маршрутке гробовая тишина. Бабушка громко произносит гениальную фразу: не смотрите на меня так. Я свое отжила. Не боюсь я эту алкашню. В маршрутке большинство людей заулыбалось, но улыбки напряженные: мало ли кто едет в транспорте, вдруг стуканет самому духовному нквд.

На одной из остановок заходит мужчина на костылях. Мужчина просит парня пересесть чуть дальше, ибо с костылями проблематично выходить из хвоста маршрутки. Парень молча встает и идет в хвост автобуса. Аднака ... Внизааааапна... всю маршрутку заливает хохот парня, который уступил место мужику с костылями.

Вся маршрутка насторожилась, насторожилась даже девушка 75-ти лет. Всем интересна причина хохота парня, даже водителю, поэтому все смотрят на парня с вопросом в глазах. Парень, почувствовав, что он в центре внимания сейчас, театрально выдает: а сейчас, леди и джентльмены, я покажу истинное лицо асвабадитиля! Парень отходит в сторону и широкой публике предстает во всей красе никто в камуфляже. Сиденье под никем мокрое, штаны ниже пояса тоже мокрые, из ширинки торчит маленький вова путен. В маршрутке стоИт истерический хохот. Контрольный в голову делает бабушка: тьфу ты, у мого кота більший.

От хохота никто просыпается. Никто пытается шото сказать, но не получается ничего членораздельного, ибо видимо Обама лично в него вливал шмурдяк. Никто пытается навести оптику и понять, почему с него все тупо ржут. Следущий ход конем делает бабушка, она громко говорит чернозему: Емеля, заправь духовность в штаны, не смеши людей. До Емели доходит причина смеха, он прячет маленького вову в штаны.

Видимо слова девушки, лет 75-ти, произвели отрезвляющий эффект на обмоченца: оно начинает сыпать угрозами в сторону бабушки. Но бабушка оказалась дерзкая девушка: выслушав блевоту а-ля: та я за вас кровь проливал- та я вас всех на подвал упрячу, бабушка отвечает просто и доходчиво: проспись, валенок. Ты только с водкой умеешь воевать и металлолом резать. Воин мне нашелся. В маршрутке стоит гробовая тишина. Сепар понимает, что его послали красиво и далеко, решает духовно поступить: оно подрывается с сиденья в сторону бабушки и орет: та я, б*я, с ростова приехал таких как ты защищать! Неблагодарная су*а, ща ты у меня получишь!

Внезапно для сепара, слово берет мужчина с костылями. Обращаясь к чернозему тихим и ласковым голосом, он говорит: тебя когда-нибудь били костылями? Если не сядешь на место -будут. В маршрутке у многих нервы не выдерживают, большая часть пассажиров начинает откровенно ржать над сеапром. Сепар смотрит на костыли, костыли на сепара. Сепар решает,что дуель с костылями и мужчиной не для него, поэтому поступает по-русски: тихонько садится на место и молчит себе в тряпочку.

Но девушке 75 лет охота поговорить. Громко, так чтоб все слышали, она обращается к чернозему: ты зачем сюда приехал? Тебе почему дома не сидится? Кто тебя сюда звал? Сепар, услышав недуховные вопросы, секунд 40, задумчиво смотрит на костыли. Все смотрят на чернозем, Хунта жует попкорн.

Сепар начинает мычать шото про фошиздов и Правый Сектор, про путенпамог, про американцев и прочую хе*ь, иногда поглядывая на костыли. Бабушка громко хрумкает яблоко, пассажиры наблюдают за распятием ростовского мальчика. Бабушка, доев яблоко, исполняет смертельный номер: говорит сепару прямым текстом: шоб ты сдохло, падло ростовское - у сепара не выдерживают нервы, он предпринимает попытку прорыва через костыльный блок-пост в сторону Бандеровки.

Водитель автобуса, увидев, что дело пахнет жаренным, резко тормозит маршрутку на полном ходу. Сепар падает на пол от резкого торможения, в автобусе гробовая тишина. Водила заходит в автобус и молча, как котенка, который *****л в тапки, берет за шиворот сепара. И тащит к выходу. Увидев духовно обоссаное кресло, водила молча дает подзатыльник сепару. И вытаскивает на улицу.

В маршрутке гробовая тишина. Водила через 10 секунд возвращается, автобус трогается. Все молчат и тихонько поглядывают друг на друга. Водила, решив ответить на трепещущий вопрос оптом, оглашает вердикт: все видели, как то *** само вышло из маршрутки и упало, потому шо бухое в хлам было? Вместо ответа на лицах пассажиров улыбки. Видимо в маршрутке одни Бандеровцы ехали.

Мораль: неуважаемое ***** с ростовов-тамбовов-тольятти и прочих жоп мира, на Донбассе вам не рады. Сидите дома лучше, здровее будете.

P.S. Хочешь помочь отправить русского мальчика домой в гробике? Это просто. Инструкции на сайте

Останнє редагування:
Московія ешелонами стягує військову техніку на Донбас, а Пєтя замість хоч якоїсь реанімації оборонної промисловості катає свою кралю по закордонах. Мало цьому *****у Іловайськів та Дебальцево.

Нотатка на тему сьогодення
Главное отбросить врага от границ.

Главноє для українців замати достойного та відповідального лідера, який би опирався на потенціал народу, а не на спідницю Меркель.
Головне для українців отримати гідного та ....
Неук. В одному реченні помилок більше ніж слів.
Який ти інженер, також зрозуміло.

Назад
Зверху Знизу