А до тебе, промонгольського мерянина, ще не дійшло, що це просто останні конвульсії ординської імперії? Твої предки родом з якого улусу?А чего Крым ушел? А что с Донбассом случилось?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А до тебе, промонгольського мерянина, ще не дійшло, що це просто останні конвульсії ординської імперії? Твої предки родом з якого улусу?А чего Крым ушел? А что с Донбассом случилось?
...
Ги-ги-ги... Як писав посол Данії в Москві в 17 столітті (по памяті) - "Я краще буду проживати в найбіднішій козацькій хаті, ніж перебувати в гостях в хоромах якогось московського правлячого дикуна". Ти, москалику, звикай до назви НАЦМЕН і веди себе скромніше, а то будеш отримувати від українців по писку часто і смачно. Це я тобі кажу від імені героя України Вані Зубкова, кіборга ДАП, з батьком якого я сьогодні зустрічався і який за вбитого сина буде вас, ординців-імперців, душити до кінця свого життя. Do uou understand me?
...
В русском городе Харькове.
А ты старый закомплексованный селюк!
И я буду очень удивлён, если кто-то (кроме тебя) так не считает.
лучше расскажите - как там, в параллельной реальности?А до тебе, промонгольського мерянина, ще не дійшло, що це просто останні конвульсії ординської імперії?
лучше расскажите - как там, в параллельной реальности?![]()
Цена нефти ОПЕК рухнула до $25
Перемога завтра случится - крокодил поймается, кокос вырастет? Или опять чего помешает?![]()
что, так и не поймали? И кокос так и не растет? Может и правда - календарь поменять, понедельники отменить?Как бы не **** твой крокодил..
что, так и не поймали? И кокос так и не растет? Может и правда - календарь поменять, понедельники отменить?
А в них крім лишньої хромосоми нічого немає, тому й зациклилися в своїй болотній палаті на своє надумане "вєлічіє".Забодал своей тоскливой занудой..
Це точно, прийдеться ******** до їхньої рєпи повертатися.И кокос так и не растет?
Ні, вони з "москальського міра".А Вы не из русского мира случайно??
По замовленню москалів чорні чи коричневі одягну. Та ********-дальтоникам все рівно. Для них і слов'янське "красний" (від слова краса) за колір сходить.Видал я тебя в гробу в белых тапках.
перемоги опять нет? А то б похвалились, как всё колосится и поросится, как наукоемкие технологии пошли вширь и востребованы на рынках Европы...Забодал своей тоскливой занудой..
Як немає? Ти сліпий? Потихеньку відновлюємо державну структуру після правління ваших комсомольчиків, навіть розвалену ними армію відновили до якогось ефективного стану, не замерзли без вашого газу, натравили на вас майже всю світову спільноту, яка потихеньку зажимає яйка вашого низькорослого хана в лещата, навіть потихеньку знаходимо догогу в Китай мимо ординських земель... А ти все "нет да нет"... придивися уважніше... навіть бувші ******* Зубкови стали українцями, героями захисту своєї землі, а ви ж так на них розраховували...перемоги опять нет?
не-не-не, то ваши, не скромничайтепісля правління ваших комсомольчиків,
успехов... Компас-то есть?навіть потихеньку знаходимо догогу в Китай мимо ординських земель...
Ти ще й шапку хана Узбека (під Мономаха) нам припишеш, а може й Лєніна-сифілітика?не-не-не, то ваши, не скромничайте
Та який там компас, ми по Чумацькому шляху орієнтуємося.Компас-то есть?
а мог бы и рассказать, кто и где первый компас на этой планете виготовив... поскромничал...Та який там компас, ми по Чумацькому шляху орієнтуємося.
Невже ******* Кулібін?а мог бы и рассказать, кто и где первый компас на этой планете виготовив... поскромничал...
да откуда... Он же не той нации..Невже ******* Кулібін?
А ти, неуку, ще в націях розбирашся? А до якої нації відноситься Путін, до вепсів чи до "прілагатєльного", в якого навіть своєї конкретної території немає, бо воно на землі угро-фінських племен Меря та Мещеря з Марса спустилося?да откуда... Он же не той нации..
А до якої нації відноситься Путін,
Потому, что самоубийц не хоронят на кладбище.а добровільно Пєті та Сєні на таке *********** свого особистого благополуччя не підуть.
успехов... Компас-то есть?