Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

А чего Крым ушел? А что с Донбассом случилось?
А до тебе, промонгольського мерянина, ще не дійшло, що це просто останні конвульсії ординської імперії? Твої предки родом з якого улусу?

...
Ги-ги-ги... Як писав посол Данії в Москві в 17 столітті (по памяті) - "Я краще буду проживати в найбіднішій козацькій хаті, ніж перебувати в гостях в хоромах якогось московського правлячого дикуна". Ти, москалику, звикай до назви НАЦМЕН і веди себе скромніше, а то будеш отримувати від українців по писку часто і смачно. Це я тобі кажу від імені героя України Вані Зубкова, кіборга ДАП, з батьком якого я сьогодні зустрічався і який за вбитого сина буде вас, ординців-імперців, душити до кінця свого життя. Do uou understand me?
...

Видал я тебя в гробу в белых тапках.

Перемога завтра случится - крокодил поймается, кокос вырастет? Или опять чего помешает? :)

Забодал своей тоскливой занудой..
А в них крім лишньої хромосоми нічого немає, тому й зациклилися в своїй болотній палаті на своє надумане "вєлічіє".
И кокос так и не растет?
Це точно, прийдеться ******** до їхньої рєпи повертатися.
А Вы не из русского мира случайно??
Ні, вони з "москальського міра".
Видал я тебя в гробу в белых тапках.
По замовленню москалів чорні чи коричневі одягну. Та ********-дальтоникам все рівно. Для них і слов'янське "красний" (від слова краса) за колір сходить.

Забодал своей тоскливой занудой..
перемоги опять нет? А то б похвалились, как всё колосится и поросится, как наукоемкие технологии пошли вширь и востребованы на рынках Европы... :)

перемоги опять нет?
Як немає? Ти сліпий? Потихеньку відновлюємо державну структуру після правління ваших комсомольчиків, навіть розвалену ними армію відновили до якогось ефективного стану, не замерзли без вашого газу, натравили на вас майже всю світову спільноту, яка потихеньку зажимає яйка вашого низькорослого хана в лещата, навіть потихеньку знаходимо догогу в Китай мимо ординських земель... А ти все "нет да нет"... придивися уважніше... навіть бувші ******* Зубкови стали українцями, героями захисту своєї землі, а ви ж так на них розраховували...

да откуда... Он же не той нации..
А ти, неуку, ще в націях розбирашся? А до якої нації відноситься Путін, до вепсів чи до "прілагатєльного", в якого навіть своєї конкретної території немає, бо воно на землі угро-фінських племен Меря та Мещеря з Марса спустилося?

Подивився, що в паралельній темі тріпачі продовжують радуватися падінню рубля, не звертаючи уваги на курс гривні, яка, як прив'язана, падає паралельно з "дерев'яним". Для зупинки такого падіння гривні потрібно в першу чергу перекрити шлях нашої валюти в офшори, через які вимивається наш капітал. Та це можна зробити в Україні лиш під тиском "коктейлів Молотова", а добровільно Пєті та Сєні на таке *********** свого особистого благополуччя не підуть.

А до якої нації відноситься Путін,

Хреново, до любой нации.:D

а добровільно Пєті та Сєні на таке *********** свого особистого благополуччя не підуть.
Потому, что самоубийц не хоронят на кладбище.;)

успехов... Компас-то есть?

******кий GPS рулит.:D

Назад
Зверху Знизу