Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Та воно звязує технічний прогрес зі своєю культурою? Хлопче, та українці вам організовували ваші перші школи, ваш перший ВУЗ, брехуни та невігласи Ломоносови були витягнуті з глушини та відправлені до киян набиратися розуму. Вашу ракетну техніку піднімали Засядьки, випускники КПІ українці Корольови, розробляли теорії польотів вихідці з козацього роду Ціолковські та вихідці з України Кондратюки... НАСА піднімали українці, американську атомну бомбу створювали теж вони...

Поважний пан забув пом'янути про Чорне море! Та й взагалі-перший украінопітек прямоходячий,перша палка-копалка,письмовість,піраміди,відкриття Америки,епоха Відродження,перемоги у всіх світових війнах,ну про атомну енергію і космічні досягнення ми вже згадували! Я вже не кажу про наших великих завойовників-Сашка Македонченка,Юхима Цезарчука,Тамерланка,Миколу Бонапартенка. Мене так прямо і розпирає від гордощів!
PS.Християнство-це теж винахід українців! Не вірте ***ам та ********! Не було ніякого Христа! Була Свята Христя!

Останнє редагування:
Поважний пан забув пом'янути про Чорне море!
Я не поминаю москальську дурню
Альтернативная московській брехні история, или, проще говоря,правда - ваш конек
Влучила в "яблучко". А ти все вивчаєш половців по "Истории КПСС" та написах в гопницьких туалетах? А знаєш, дівко, якого роду-племені Колчак і чого його жінка одягала вишиванку в Севастополі? А може знаєш, які клятви давали ******* Тамерлану в Єльці та турецькому візиру після полону ПетраІ в Прутській позазці? А може знаєш типову напвземлянку москалів з отопленням "по чорному"? А може знаєш, скільки "поклав" "альпійців" з Костроми Суворов в Альпах і чому він провалив задум царя по з'єднанню двох корпусів європейських жандармів? А може знаєш за що Тохтамиш та Гіреї палили Москву? А може знаєш, чому іноземці Б.де Толе та Багратіон спасали Москву, коли ***** Кутузов був в позі "носом в кислу капусту"? А може знаєш, чому Д. Донской втік з Москви, залишивши захист її ненависним литвинам? Та ні хрєна ти не знаєш крім дурні про "пєрвую століцу" невідомо чого.

Останнє редагування:
Точно не *******! Я з половців, які разом зі слов'янами та булгарами дали бій монголам
...и сейчас на передовом рубеже! А эти жлобские европейцы не ценят...

і чого його жінка одягала вишиванку в Севастополі?
и как, помогло?

Я не поминаю москальську дурню

По мені-що москальська дурня,що патріотична дурня,що стареча дурня-це все дурня і особливої різниці між ними не бачу! Хоча ні-свій ****** в 10 разів небезпечніший самого підступного ворога!

Економічна та науково-технічна блокада Московії продовжується. Чомусь згадалося, як ******* на награбоване в сусідніх народів будували собі з допомогою іноземців "золотоє кольцо", Магнітки, метро, ГАЗи та ВАЗи. До речі, ГАЗ до цих пір живе за рахунок Форда. До цих пір ЗМЗ випускає допотопний фордовський двигун, до цих пір цей завод штампує "Форд-транзит" під назвою ГАЗель на списаному фордівцями обладнанні. А що ж буде далі при продовженні санкцій? Надії на Сколково прирівняні до "0", технологічним злодюгам з ГРУ та ФСБ зажали за кордоном яйка в лещата на рівні, як і Путіну, тому здорово вже не накрадеш. Китай тримає москалів на рівні сировинної бази, тому отой дарунок Путіним китайцям якоїсь "мобілки" є просто смішним. Висновки робіть самі.

Від аналітиків Блумберга
Изоляционистская экономическая политика России – смесь протекционизма, мстительности, боязни шпионов, финансового управления, направленного на минимизацию рисков, и жесткого контроля силовиков. В ней есть своя специфическая гармония, и она синхронизирована с непрекращающейся пропагандой, убеждающей россиян, что весь мир настроен против них. Это, в первую очередь, отражение взглядов путина на все вокруг – от экономики до геополитики. «Крепость россия» существует в голове путина, и россияне, которые расплачиваются падением уровня жизни – доходы за период с января по сентябрь упали на 3,3% – пока согласны жить в его воображаемом мире».

Останнє редагування:
Да, социологи плачут :-)

Захолустье, оно и в штатах захолустье.
А на постсоветском пространстве - захолустье вдвойне. :)

Де ти, *******, їх бачив в Україні? Цю науку знищила культура "рашен" зі своєю кафедрою марксизму-лєнінізму. Тому й нікому професійно дослідити твоє жлобство і твою москальську ментальність.

Та ні, хлопче, мова йде про імперський реваншизм, який в Харкові придушили ще відомого 24 лютого. Так що сиди в нацменах і не рипайся зі своїми москальськими претензіями десь там на Салтівці.
До чого вони примітивні в своєму гонорі, який набагато більший за їх розум. Ось їх цивілізаційний клон в Кореї випробував водневу бомбу і думає, що від цього голодних та обідраних стане менше. Цікаво, ******* знову при воєнному конфлікті на корейському півострові пошлють туди своїх "добровольців-інтернаціоналістів" чи вже зжате очко не дасть цього зробити?
Наука з цього для українців - дивіться на поведінку москалів і майже завжди робіть все навпаки. Тоді в вас вийде позитивний цивілізаційний перелом.

От кугута слышу. :фак:

А він в комп ще й вслуховується. М-дя...
это уже старческое...непризнанный гений
Це ти про Гегеля? Ще один гопник Георга Вільгельма Фрідріха не признав. Бідний мислитель на тому світі від горя заплакав.
хоть на форуме потешить свое эго
А воно ж таке в мене велике, я його тішу і в винаходах, і в створениних конструкціях, які служать десятки років людям, і в дітях, і в написаних книгах..., а воно кричить мало. Порадь, що мені робити з таким ненаситним?
А якщо серйозно, то бачимо на подібних форумах результат сурогатності нашої освіти, яка формує ось таку інтелектуальну безтолоч. І з такими в Європу?

самое время о Душе подумать, а ты все хвастаешь тут...

Ой,час,час думати про душу...Бо з такими людиноненависницьками поглядами прямий шлях до пекла,а там,як відомо одні *******-і з рогами та хвостами,і в киплячій смолі сидять,і дрова підкидають.А брехунів ще й сковорідки примушують вилизувати...за москалями... Нелегко прийдеться душі одинокого пенсіонера...Напередодні великого свята Різдва Христова,покайся,грішнику!

Останнє редагування:
кроме ********, разумеется
Ги-ги-ги... Та ті варвари в першу чергу, навіть мої винаходи в своїх фондах зберігають.

Розроблено мною в середині 70-х років.
hqdefault.webp

ух ты, пожарный танк... Не, они б никогда не придумали, 100 пудов... :) А что собственно изобретено - колесо или гусеница?

Не, они б никогда не придумали
Та куди їм, бездарям. Тому й користуються моїми розробками 70-х. Ти, москалику, ще пошукай Гамма-камеру ГКС-2 для виявлення ракових пухлин, для якої я розробив блок детектування. Це вже початок 80-х. А ще пошукай "жаровню Шпаковського" розробки київського єврея 50-х років. Ваші *****и до цих пір виробляють цю "старину" в Нижньому Новгороді? А то ще років 3 назад приїжджали до мене клянчити більш новітню розробку.

А что собственно изобретено - колесо или гусеница?
Ні, я там винайшов трак з рекуперацією крутячого моменту.

для якої я розробив блок детектування.
гляди-ка какая разносторонняя личность - и колеса с гусеницами (в 70-х -то годах!), и блок детектирования, и мангал... :) И Луноход - это тоже ... ? И до сих пор не в Раде? Это зрада...

гляди-ка какая разносторонняя личность - и колеса с гусеницами (в 70-х -то годах!), и блок детектирования, и мангал...
Ще й тебе товчу носом в кислу капусту. Тільки мангал викинь, мені чужого не потрібно. Та й відносно гусениці ти... таво, моє призвіще не Дюбоше.

ох ти, кто ж ее бедную все переламыват, кто ж тот злыдень...

Ні, я там винайшов трак з рекуперацією крутячого моменту.
в АТО пригодится? Из правительства уже приходили?

ох ти, кто ж ее бедную все переламыват, кто ж тот злыдень...
зрадники, как обычно...

а там відносно імперців ми приміняємо ваш винахід
стало быть чудо-изобретение, сделанное в СССР, не применяется... Зрада? И из правительства в дверь не тарабанят... Тоже зрада - интеллектуалов титульной нации не привлекают... Чего-то печальненько...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу