так зрада имеет место быть или нет? Трак "з рекуперациею..." востребован обновлённым постмайданным государством? а что так?Це єдиний набір слів, який надають цим *****ам в Останкіно та Ольгіно. *******, який же ти примітивний, як ваше щі.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так зрада имеет место быть или нет? Трак "з рекуперациею..." востребован обновлённым постмайданным государством? а что так?Це єдиний набір слів, який надають цим *****ам в Останкіно та Ольгіно. *******, який же ти примітивний, як ваше щі.
Я це дурнувате сполучення слів кинув як наживку для недоумків, один з них його і підхопив. Ви зверніть увагу на цього типового москаля - він вже зрозумів, що з'їсти він мене не зможе, то він пробує хоч куснути. Навіть в святкові дні ці дворняжки крутяться під ногами, скільки їм не даєш стусанів ногою.Трак "з рекуперациею..."
Яка в своїй більшості є просто безголовим перекладом з москальської дурні. Янукович теж був "українським", але це не говорить про його високу якість.Вообще-то, я привела цитату из украинской википедии
Пеньковский тож был полковником
Обвал на біржах Китаю вдарив по світових ринках - WSJ
Ні, в туалеті разом з Хльосткіним та П'ятаковим. По черзі на унітазі сиділи, а потім гуртом здавали на Кубінці Главкому сухопутних військ Павловському.Особисто, самим. Вночі на кухні креслив.
На Барабашово я не бачив.Світ не знає аналогів.
Невже ви, тупі, думали, що вони щось зроблять добре для вас
У США зафіксували найбільший за 119 років новорічний обвал Dow Jones - ЗМІ
Хлопче, як ти мало знаєш про Майдан. Коли студенти скакали, то сурогатних вождів типу Сєні туди не допускали, тому останні тусувалися на Європейській площі.На майдані скакали під керівництвом кроля.
Хлопче, в демократії головне не вибрати, а головне потім контролювати, тому в Україні нею і не пахне. Та ще не вечір, Сєня з Петями постануть перед народним судом, але й на той час ти будеш десь в стороні, збоку-припьоку. Так, дивись, для таких людей, як ти, і життя пройде мимо. Не проспи його, вийди зі своїх жлобських шор, стань ГРОМАДЯНИНОМ.Невже ви, тупі, думали, що вони щось зроблять добре для вас.
Там карманників тусується багато, я краще попрусь на Кінний.А краще було б поїхати до Благбазу.
Яка глибока думка! Потрібно занотувати.дааа, ломать не строить
Внешняя политика США сегодня как никогда интенсивно вовлечена в решение проблем по всему миру, в том числе, в Украине, где в ближайшее время ожидается появление дополнительных возможностей.
Він вважає, що можна запропонувати не лише державну автономію для Криму у складі України, а й офіційний особливий статус східним територіям.
Военный медик Всеволод Стеблюк рассказал о погибшем сегодня, 9 января, от пули снайпера Александре Ильницком с позывным "Барни".
Вот что пишет Стеблюк (стиль автора сохранен):
"Сьогодні вбили БАРНІ! Я не хочу казати загинув. Його вбили. Як вбивали небесну сотню на Майдані, як вбивали стоні та тисячі наших хлопцій у цій недо-війні. Вбили під час чергового перемирря. Все спокійно. Всі задоволені. Процес іде, Мінські домовленості продовжено на рік... Ми звикли до повідомлень спкерів АТО: За минулу добу загинув один військовослужбовець. Завтра на мій стіл покладуть зведення за добу. Там буде: "МВС: безповоротні втрати - 1 бойова"... Я звик до цих зведень до цих цифр. Я передам їх туди де вони стануть статистикою. Але ця безповороня втрата - наш Барні! Чуєте, НАШ БАРНІ!!!. Коли мені прийшло СМС я стояв і тихо ридав, ні я по вовчому, але майже мовчки вив! Наш Барні! А навколо ходили ситі, задоволені, яким взагалі начхати, головне щоб їх не чіпало, головне щоб гроші робилися, які люблять тишу...
А Барні більше не буде... Не буде більше легенди батальону "Миротворець", частки його влеикої сім'ї, частки його душі.
Сашко був надзвичайною людиною! Йому завдячують життям багато "Миротворців". Невисокий, але кремезний, з особливим почуттям гумору... З абсолютною відсутністю страху в моменти, коли треба діяти. За найтяжчих обставин виникала його кумедна фігура з гранатометом РПГ-7 і звучали незабутні слова: "Командир! А дай я його в'їбу!" Коли по нас прицільно гатив міномет в Іловайську, коли не можливо було підяти голову та вилізти з ями, Барні сказав "А дай я його в 'їбу!", проліз під паркамом, пішов до сєпарів і вгатив! А потім довершив справу з Стєчкіна! На ворожій території! Коли по Іловайську поїхав танк, що ввалив в стіну депо, всі реально злякалися. А Барні сказав: "Зараз я його ..." і побіг ловити танка. Добре що вчасно розібрались, що він наш, бо в'їб*в би точно!" Він вижив у Іловайську, залікував нелегкі поранення та знову подався в батальон. Він кошмарив сєпарів під Майорськом і Зайцевим. Рейди на позиціїї сєпарів Барні з товаришами - це окрема сторінка історїі. Він був немов зачарований, як характерник. Мабуть мольфари його оберігали, чи що... Це була не перша і не друга його ротація (не можу казати скільки вони там були).
Куля снайпера... В голову...
Достойна смерть для козака, захищаючи Вітчизну. Але це смерть нашого друга, брата. Залишилась дружина і дочка...ми обов'язково будемо намагатись розділити біль втрати. Яку завтра в зведенні назвуть: "МВС: одна безповоротня, бойова..." Але люди, зрозумійте одне: втрата БЕЗПОВОРОТНЯ!!! Не має вороття! І всіма цими безпововоротніми втратами ми закриваємо шлях на вороття до старого існування. І це вже час зрозуміти тим, хто на крові та слозах видерся на вершини влади, хто з війни зробив бізнес, і чий бізнес процвітає під час війни... Ви - тимчасові. Нахапати та втекти - не вдасться. І всіх нас в безповоротні не переведете. Ми давно безповоротні. Ми йдемо вперед. В ім'я України, в ім'я її героїв, в ім'я твоєї пам'яті - наш Сашко, наш БАРНІ!"
Ця малоосвічена жіночка навіть не розуміє тупість її положення. Вона є депутатом ВР і одночасно є представником президента, а це вже настає "конфлікт інтересів", який заборонений ст.6 Конституції.откровенно абсурдное заявление Ирины Геращенко
Самостійний та ще як відносно... свого бізнесу, якого він так і не позбувся. А президенство йому потрібне лиш для того, щоб стати головним з олігархів.Пеца – это самостоятельный политический деятель
Тойноби может и предсказывал, но реальность наткнулась на человеческий фактор ***ла, "выдвинувшего собственные идеалы " в виде прогнившей скрепности, духовности и сакральности и бездарно просравшего сырьевые возможности рассеи.Тойнби утверждал, что «на вершине своего могущества Запад сталкивается с незападными странами, у которых достаточно стремления, воли и ресурсов, чтобы придать миру незападный облик». Тойнби предсказывал, что в 21 в. определяющим историю Вызовом станут выдвинувшая собственные идеалы россия (которую Запад не жаждет принять в свои объятия), исламский мир и Китай.
прям так хотелось съедать никчемушного пенса? Вы себе льстите...що з'їсти він мене не зможе,
Наш черговий сургатний президент ...
.... то сурогатних вождів типу Сєні
Сєня з Петями постануть перед народним судом
Ця малоосвічена жіночка навіть не розуміє
а хорошие-то люди есть? Чего они не в Раде и не в правительстве? Зрада?Сраний добродєтєль Кравчук
Після варварського колоніалізму в культурі "рашен" дуже мало. Комсомол продовжує плодити жлобів по інерції.а хорошие-то люди есть?
беда-печаль... Даже дым покрышек их не берёт, они и на майдане первые лица...Після варварського колоніалізму в культурі "рашен" дуже мало. Комсомол продовжує плодити жлобів по інерції.
Коли до цієї теми з Ольгіно прикріпили такого дурня. Москалю, скажи, де вами в світі не гидують? Я тобі, малоосвіченому тут викладу частинку листа датського посла в Москві в 1712 роцібеда-печаль...
Хоча москвини намагаються мавпувати культурні народи, хоча вони вже одягаються в французькі шати і виглядаютьзовні ніби цивілізованими, ніж раніше, проте кожен з них і тепер є тим, чим був - дикуном і рабом. Бруд в їх палатах такий жакливий, що я радше їв би на підлозі найбіднішої української хатини, ніж за столом московського вельможі.