Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Україна на переломі

Цікаво, а скільки ж їх ця сурогатна влада посадила? А може зграї Пєті та Сєні відносно цього якось змінили закони? М-дя... А бидло поки що гріє ліниво свої сраки на печі...
Похоже Украине до перелома ещё очень далеко.
Вам ничем не угодишь. Уже и министров выписываем из-за границы. А Вам всё не нравится. Это, как у той паршивой Матрёны: "Если муж хороший, плохо всё равно".
К сожалению печи давно повыбрасывали из домов. Вы отстали от жизни.
Сейчас "*****" сидит у компа и клянёт "сурогатну владу", "на чём свет стоит".
И что интересно. Это "*****" поголовно с высшим образованием.:пиво::клас::D

Чукча з СССР, ти плутаєш наявність диплому з наявністю освіти. Брись з теми!
Дорогой Пенсионер.
Вроде уже и портупею снял, а читать не научился. Я говорю об образовании, а не о наличии диплома.
Всё ЛЮМИНЬ грузишь?

Дорогой Пенсионер.
Чукча, для тебе я дійсно дорогой, бо не купиш.
Вроде уже и портупею снял
Чукча, портупея зникла в військах зі зникненням кінноти та шаблі, а я в кінноті не служив.
Я говорю об образовании
Спочатку хоч зрозумій, що воно таке.
Віруючий віруючий, я вірю, що остання феодальна Орда скоро зникне.

И этот человек рассуждает об образованности и дипломах.
Академическое определение веры
Як кажуть, коли від народження, то це назавжди, але ти, Сват, тримайся
Почуття гумору — інтелектуальна здатність людини оперувати одночасно декількома поглядами на реальність, вміння суб'єкта виявляти протиріччя в навколишньому світі і оцінювати їх з комічної точки зору. Відсутність почуття гумору може виступати об'єктом іронії і уособлюється фанатизмом.

Чукча, для тебе я дійсно дорогой, бо не купиш.
А кто собирается тебя покупать?
Ты ведь даже с культурой общения не дружишь.

Чукча, портупея зникла в військах зі зникненням кінноти та шаблі, а я в кінноті не служив.
Напоминаю поговорку в войсках:
"Как одену портупею, - всё тупею и тупею...!"

Спочатку хоч зрозумій, що воно таке.
Куда уж мне??!!!
Я ведь с соляркой и солидолом дела не имел....

Напоминаю поговорку в войсках:
"Как одену портупею, - всё тупею и тупею...!"
Набрало в свою і так тупеньку голову різного хламу і балдєєт. А твій хан Пукін цю "партупєю" носив?

Найбільший страх хана Пукіна. Та й наш Пєтя від цього макаронника не в захваті, бо він дуже не любить злодюг та хапуг.
Рудольф Джуліані, якому пророкують посаду Держсекретаря США, є справжнісіньким "яструбом" з епохи навіть не Буша, а Рейгана

Американські ЗМІ починають називати відомого політика, колишнього мера Нью-Йорка і кандидата на пост президента країни Рудольфа Джуліані найвірогіднішим кандидатом на посаду державного секретаря США. Вважається, що Джуліані, відданий соратник нового президента і претендент на інші високі посади в адміністрації, може зайняти пост державного секретаря у разі свого власного бажання.

Ще один кандидат - колишній представник США в ООН Джон Болтон. Але посада державного секретаря дістанеться йому тільки в разі, якщо від неї відмовиться сам Джуліані. Як, втім, ще будь-кому.

А Джуліані вже почав робити власні заяви на зовнішньополітичні теми - що ще раз доводить його зацікавленість у посаді державного секретаря. Так, в інтерв'ю компанії CNN колишній мер Нью-Йорка заявив, що Трамп збирається будувати мир з Росією з позиції сили. Зразком для такого світу Джуліані назвав часи легендарного республіканського президента Рональда Рейгана, вміла жорстка політика якого сприяла зникненню з карти світу «імперії зла» - Радянського Союзу.

Джуліані пообіцяв нарощування американських збройних сил. Він виключив можливість виведення американських військ з Європи, але знову підкреслив, що країни НАТО повинні збільшити свій внесок у забезпечення альянсу.

У виступі на форумі, організованому газетою The Wall Street Journal Джуліані пообіцяв працювати над перезавантаженням відносин з Росією і Китаєм і зазначив, що Путін не поважає президента Обаму. "росія вважає себе конкурентом у військовій сфері, але насправді вона таким не є. Тільки через наше небажання при Обамі навіть пригрозити використанням військової сили росія стала потужною".

Це явно не та тональність, на яку розраховує президент Путін. Після обрання нового американського президента в Кремлі заявили, що чекатимуть від нього сигналів і не планують контактів до вступу Дональда Трампа на посаду. Зрештою Путін не витримав і подзвонив сам. Але це - всього лише дзвінок ввічливості, який позначає, хто в домі господар, Трамп або Путін.

А сигнали, на які очікував російський президент, починають надходити тільки зараз. Якщо Джуліані дійсно стане держсекретарем, Кремль отримає на цій посаді справжнісінького "яструба" з епохи навіть не Буша, а Рейгана.

Причому яструба сміливого і безкопромісного. Поведінка Джуліані - тоді мера Нью-Йорка - після 11 вересня вже увійшла в історію. Набагато менш відомі інші епізоди з його біографії. У 1995 році Джуліані вигнав главу Організації визволення Палестини Ясіра Арафата з концерту, присвяченого 50-річчю ООН і назвав його терористом. А у 2001 році відмовився прийняти пожертвування саудівської королівської сім'ї в фонд допомоги постраждалим 11 вересня.

Джуліані не схильний до моральних компромісів. Якщо він стане держсекретарем, у Москві в цьому переконаються.

Останнє редагування:
Набрало в свою і так тупеньку голову різного хламу і балдєєт. А твій хан Пукін цю "партупєю" носив?
Какой хан путин?
Ты что, "з глузду зъихав"?
путин, это твой хан, а мне он и задаром не нать. Я живу на Украине. А вы все со своей тупизной способны только приказы выполнять. А разобраться по существу, извилин не хватает.

Це ж треба! Яка глибока думка! Слова, слова...., а де ж справи?
Без відновлення мовлення на Донбасі та в Криму неможлива надійна комунікація з жителями цих територій – Порошенко

Резолюція Третього комітету Генеральної Асамблеї ООН про порушення Росією прав людини в Криму дає Україні можливість перейти у дипломатичний наступ

Про це у ефірі Еспресо.TV сказав глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.
Наівний татарин. Та Пєтя боявся наступу навіть грейдера.

Бывший министр экономического развития и торговли Украины Айварас Абромавичус в Париже встретился с экс-заместителем министра внутренних дел Экой Згуладзе.

І шо?

Вам ничем не угодишь. Уже и министров выписываем из-за границы

Беда не в министрах, а в том, что украинская влада не дает людям, имеющим опыт успешного проведения реформ, проводить их в Украине.
В т.ч. и потому, что идет на соглашательство с такими коммунистами, ГОППО-блоком и пр. "любителями старины".
Вместо того, чтобы провести полную люстрацию по примеру Польши, Чехии, стран Прибалтики и др. стран, успешно осуществивших реформы.

Шоколадний король виступає в ролі видатного спеца по озброєнню, так і не зумівши реанімувати Укроборонпром в організацію, відповідну потенціалу 45 млн українців.
Президент Украины Петр Порошенко сообщил, что доволен результатом промежуточных испытаний новой украинской ракеты.
Реформу Конституційного Суду вивчить Венеціанська комісія
А ось своєму народові на експертизу щось ніхто не дає. Навіщо це бидлу?

украинская влада не дает людям, имеющим опыт успешного проведения реформ, проводить их в Украине.
А якщо ці люди не туди повернуть? Тому що напрямки бажаного в народу та влади геть протилежні.

Беда не в министрах, а в том, что украинская влада не дает людям, имеющим опыт успешного проведения реформ, проводить их в Украине.
В т.ч. и потому, что идет на соглашательство с такими коммунистами, ГОППО-блоком и пр. "любителями старины".
Вместо того, чтобы провести полную люстрацию по примеру Польши, Чехии, стран Прибалтики и др. стран, успешно осуществивших реформы.

Во многом я полностью согласен с Вашим заключением.
Об успешности реформ в Польше, Чехии, странах Прибалтики ещё говорить рановато, на мой взгляд. "Большое видится на расстоянии".
Относительно реформ скажу следующее: на мой взгляд наиболее успешным реформатором Правительства Украины является Гройсман. По больше бы таких реформаторов в Правительство. Давно пора ценовую политику проводить в реальных условиях и не создавать тепличные условия украинцам патерналистскими тенденциями. Все товары и услуги должны быть представлены в реальных, мировых ценах, а не в искусственных, ориентированных на потребителя. Пора ломать этот, советский стереотип мышления. А то ведь привыкли советский хлеб по 20 коп. за буханку покупать и кушать. Пора покупать реальный хлеб по 20 гр. за буханку. Всем ведь нужно моржу и прибыль получать и богатеть, богатеть, богатеть.....
На сколько я понял, Гройсман большой специалист по рынкам. Думаю, ему удастся успешно реформировать и реструктуризировать Народное хозяйство Украины и сделать Украину страной-потребителем, а не производителем. Зачем нам производство, если Европа может поставить на Украину весь спектр потребительских товаров?
Предшественники Гройсмана проводили реформы не уверенно, сохраняя никому не нужное производство. Гройсмен исправит эти ошибки.
Правда, в Ваших оценках есть маленькая ошибочка. Коммунистов в руководстве Украины нет ещё с 60-х годов прошлого века. А те, кто называет себя коммунистами, Симоненко например и др., есть КОМУНЯКИ, а не коммунисты. Люди постепенно начинают разбираться в этой существенной разнице.
Согласен и с тем, что ГОППО-БЛОК и "любителей старины", ностальгирующих, что Украина когда-то была самой образованной и промышленной державой в Европе надо убирать из структур управления и заменять передовыми людьми, типа Парубия, Берёзы, Яроша и др. свидомых героев Майдана. Вот тогда и пойдут реформы, как по маслу.
Заграница нам не нужна. У нас своих хватает.:пиво::клас:

Останнє редагування:
Пардон, я тебе викреслюю як людину без роду та племені.
Украина когда-то была самой образованной и промышленной державой в Европе
Чукча, ти чого накурився? А куди ж вони подівалися ті, образовані та промислово розвинуті? Невже слідом за угро-фінськими племенами Меря та Мещеря на Марс вилетіли. Поц, вся трагедія України в тому, що після 300 років варварського колоніального режиму ми залишилися майже зовсім без достойних національних кадрів, зате подібних тобі гопників... Де ті Терещенки, Шевченки, Симиренки, Капністи?

Боже ж мій, отак обісратися

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

на мой взгляд наиболее успешным реформатором Правительства Украины является Гройсман

Не подскажете реформы, которые за полгода правления провел Гройсман?
Ибо все, что сейчас идет в зачет Украине в ОБСЕ, это заслуга команды Яценюка.
Пока от Гройсмана толку, как от козла молока.
Да и специалистом в области международных рыночных отношений он не мог быть, ибо был обычным мэром.

Не подскажете реформы, которые за полгода правления провел Гройсман?
Підказую - він кинув всю виконавчу владу під контроль свого боса всупереч ст 6 Конституції. А це досить немало. Так що всі реХВорми Пєті йдуть чітко по стежках реХВорм Януковича. На більше в випускника інституту міжнародних відносин інтелекту не хватає, як іти по слідах "завгара". ось тільки кордон ВЛАДОзахисників на Банковій відсунув ще далі. Ось така в нього рішучість, а ось на фронті Донбасу...

Назад
Зверху Знизу