Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Поздравляю! А чего именно UNI-T? Они вроде как дороже при прочих равных.
P.S. Хотелось бы похвалить Радиомаг, в частности Александра. Привез заказ быстро, позвонил, сообщил. Приятно иметь дело.
Выпросил у жены подарок на Новый год в виде нового мультиметра. Старый DT9208 уже надоел, да и привирает немного.
Твою сотню он отрабатывает честно.Як думаєте, сильно бреше?
Вчора вираховував обриви на дорожках моєю улюбленої клави, яку чаєм залили, все норм. А щодо вольтажу дуже сумніваюся. В розетці показало 231 вольт. Це на Нових Домах.Твою сотню он отрабатывает честно.
А хотелось 220?В розетці показало 231 вольт. Це на Нових Домах.
Я і сам незнаю, бо недостатньо компетентний в електротехніці. Яка середня похибка нормальних (не бюджетних) мультиметрів? У мого написано 0.5-0.8% від межі діапазону постійної напруги, і 0.8-1.2% від межі діапазону змінної напруги.А хотелось 220?
Какая точность измерений тебе нужна?
Це визначить тільки повірка приладу в специалізованій лабораторії,це коштує доволі таки значних грошей,тому для аматора та для повсякденного користування затуляємо на це очі.Я і сам незнаю, бо недостатньо компетентний в електротехніці. Яка середня похибка нормальних (не бюджетних) мультиметрів? У мого написано 0.5-0.8% від межі діапазону.
Бог і Україна - ПОНАД УСЕ !