тю,так лось домой спешил,приехал то по нужному адресу....водитель автомобиля «Тойота» не смог справиться с управлением на высокой скорости вылетел с дороги и врезался в забор Киевского зоопарка.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
тю,так лось домой спешил,приехал то по нужному адресу....водитель автомобиля «Тойота» не смог справиться с управлением на высокой скорости вылетел с дороги и врезался в забор Киевского зоопарка.
поговорим на эту тему через 2 месяца... а ещё лучше через пол годика - уверен, что мировоззрение у вас резко изменится!![]()

там км\ч в килограммы преобразуются....И на встречу 70-80 ехать будет. В сумме 140-160 км при столкновении.
не вигадуйте. Цей допуск на похибку спідометра.допустимое превышение максимальной скорости (+20 км/ч) дано для маневров: обгон или опережение, а не для обычной езды по городу.
вся Європа їздить по місту 50, деякі країни 40, і все встигають...Представляю довольную мордаху тошнотов леворядников.
дуже шкода , що таких людей дуже багато.Но после попадания в реальность все кардинально изменилось
Згоден з вами. Хтось на форумі написав лихачам, що пил убавиться після побачених наслідків дтп в лікарні та морзі. Але, на жаль, це лише тимчасово.А бледные до желтизны лица, лежащих в реанимации, жертв ДТП ни разу не видели? Иногда хрипят в агонии, иногда тихо лежат, иногда немного умирают, их потом, на каталках, в местный морг отвозят
вся Європа їздить по місту 50, деякі країни 40, і все встигають...
А бледные до желтизны лица, лежащих в реанимации, жертв ДТП ни разу не видели?
Більшість моїх знайомих (я теж не без цього гріха, нажаль) коїть тільки одне порушення - перевищення швидкості до 20 км/г. всі інші порушення для них табу, як і для мене. І не надо байок, що не можна їздити без порушень.
Вот когда у нас будут такие же улочки и хайвеи между спальными районами, хоть 20 кмч.

++
Помню себя после окончания курсов, тоже всем рассказывал, что нужно правила соблюдать и был на 100% уверен, что сам то буду ездить как положено, никаких превышений!
Но после попадания в реальность все кардинально изменилось![]()
По ландау біля автограду або міст через моспроспект їдеш 79, випереджують мене як стоячогоТак я за превышение и пишу. Но нарушаю бывает больше чем на +20.
Например две дамбы от Алексеевки до сумской. По ним 90-110.

так само, став розуміти водіїв і намагатися переходити дорогу щонайменше безпечно для себе та водія.Стал водителем, стал по другому переходить дорогу
з цим не згоден, якщо мова не про +19.и водить нарушая правила.
ничо не понял, вы скажите, с какой скоростью ваш автомобиль должен двигаться в населенном пункте, обозначенном знаком, ну допустим, 5.41Зато правила я учила, а вот те, кто надеялись сдать за взятку, не учили. Поэтому и думают, что в городе можно ездить 80 + 20 км/ч
Попробуй таки ездить 60.![]()

Ключевое слово "законопослушные",агаКстати, хорошая идея. Кинем клич, что бы все, нормальные, законопослушные водители, ездили строго по правилам, в левом ряду, 60 км в час. Пусть пидорасты-лихачи, ебашут свои тачила, по ямам правого ряда, посмотрим, надолго ли этих гандонов хватит
Кстати, хорошая идея. Кинем клич, что бы все, нормальные, законопослушные водители, ездили строго по правилам, в левом ряду, 60 км в час. Пусть пидорасты-лихачи, ебашут свои тачила, по ямам правого ряда, посмотрим, надолго ли этих гандонов хватит

весь Харьков так ездит, ну почти, пенс-стайл не берем в учетБільшість моїх знайомих (я теж не без цього гріха, нажаль) коїть тільки одне порушення - перевищення швидкості до 20 км/г.

Так 65 это будет мега скорость как сейчас +20. В правом будут улитки ехать 40 км/ч.Представляю довольную мордаху тошнотов леворядников.

з форумівЗвідки інфа?
Кажуть що +20 - це похибка плюс те, що водій не повинен весь час на спідометр дивитись 
Закордоном теж + одиниці кілометрів та обмеження швидкості в місті 50, якось всі живутьв совку було 7%, якщо я правильно пам'ятаю.

в залежності від дорожньої обстановки та настрою. Часто буває і 60 при пустій дорозіПопробуй таки ездить 60.
що забороняє їхати 60 в лівому та що дозволяє їхати там з більшої швидкістю? Пункти ПДР?водители, ездили строго по правилам, в левом ряду, 60 км в час.
12.9. Водієві забороняється:плавный сброс до 20 км\ч,
А где-то определена дуже мала для городских условий?12.9. Водієві забороняється:
в) перешкоджати іншим транспортним засобам, рухаючись без потреби з дуже малою швидкістю;
1.5. Дії або бездіяльність учасників дорожнього руху та інших осіб не повинні створювати небезпеку чи перешкоду для руху, загрожувати життю або здоров'ю громадян, завдавати матеріальних збитків.
Особа, яка створила такі умови, зобов'язана негайно вжити заходів до забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці дороги та вжити всіх можливих заходів до усунення перешкод, а якщо це неможливо, попередити про них інших учасників дорожнього руху, повідомити підрозділ міліції, власника дороги або уповноважений ним орган.
перешкода для руху - нерухомий об'єкт у межах смуги руху транспортного засобу або об'єкт, що рухається попутно в межах цієї смуги (за винятком транспортного засобу, що рухається назустріч загальному потоку транспортних засобів) і змушує водія маневрувати або зменшувати швидкість аж до зупинки транспортного засобу;