4000 грн на місяць

Тише едешь - дальше будешь!

• Автор теми Автор теми Rodonik
  • Дата створення Дата створення
водитель автомобиля «Тойота» не смог справиться с управлением на высокой скорости вылетел с дороги и врезался в забор Киевского зоопарка.
тю,так лось домой спешил,приехал то по нужному адресу....

поговорим на эту тему через 2 месяца... а ещё лучше через пол годика - уверен, что мировоззрение у вас резко изменится! :D

++
Помню себя после окончания курсов, тоже всем рассказывал, что нужно правила соблюдать и был на 100% уверен, что сам то буду ездить как положено, никаких превышений!
Но после попадания в реальность все кардинально изменилось :)

допустимое превышение максимальной скорости (+20 км/ч) дано для маневров: обгон или опережение, а не для обычной езды по городу.
не вигадуйте. Цей допуск на похибку спідометра.

Представляю довольную мордаху тошнотов леворядников.
вся Європа їздить по місту 50, деякі країни 40, і все встигають...

Но после попадания в реальность все кардинально изменилось
дуже шкода , що таких людей дуже багато.
Більшість моїх знайомих (я теж не без цього гріха, нажаль) коїть тільки одне порушення - перевищення швидкості до 20 км/г. всі інші порушення для них табу, як і для мене. І не надо байок, що не можна їздити без порушень.

А бледные до желтизны лица, лежащих в реанимации, жертв ДТП ни разу не видели? Иногда хрипят в агонии, иногда тихо лежат, иногда немного умирают, их потом, на каталках, в местный морг отвозят
Згоден з вами. Хтось на форумі написав лихачам, що пил убавиться після побачених наслідків дтп в лікарні та морзі. Але, на жаль, це лише тимчасово.

вся Європа їздить по місту 50, деякі країни 40, і все встигають...

Вот когда у нас будут такие же улочки и хайвеи между спальными районами, хоть 20 кмч.

А бледные до желтизны лица, лежащих в реанимации, жертв ДТП ни разу не видели?

Т.е. тошноты леворядники несут благую миссию?

Більшість моїх знайомих (я теж не без цього гріха, нажаль) коїть тільки одне порушення - перевищення швидкості до 20 км/г. всі інші порушення для них табу, як і для мене. І не надо байок, що не можна їздити без порушень.

Так я за превышение и пишу. Но нарушаю бывает больше чем на +20.
Например две дамбы от Алексеевки до сумской. По ним 90-110.

++
Помню себя после окончания курсов, тоже всем рассказывал, что нужно правила соблюдать и был на 100% уверен, что сам то буду ездить как положено, никаких превышений!
Но после попадания в реальность все кардинально изменилось :)

Аналогичная ситуация, был пешеходом, был мудаком при переходе дороги,
был пассажиром в авто рассказывал про правила водилам.
Стал водителем, стал по другому переходить дорогу и водить нарушая правила.

и шо, уже все перевоспитались?
строгая такая, ужос :D
49663_600.webp

Так я за превышение и пишу. Но нарушаю бывает больше чем на +20.
Например две дамбы от Алексеевки до сумской. По ним 90-110.
По ландау біля автограду або міст через моспроспект їдеш 79, випереджують мене як стоячого :)

Стал водителем, стал по другому переходить дорогу
так само, став розуміти водіїв і намагатися переходити дорогу щонайменше безпечно для себе та водія.
и водить нарушая правила.
з цим не згоден, якщо мова не про +19.

Зато правила я учила, а вот те, кто надеялись сдать за взятку, не учили. Поэтому и думают, что в городе можно ездить 80 + 20 км/ч
ничо не понял, вы скажите, с какой скоростью ваш автомобиль должен двигаться в населенном пункте, обозначенном знаком, ну допустим, 5.41

Кстати, хорошая идея. Кинем клич, что бы все, нормальные, законопослушные водители, ездили строго по правилам, в левом ряду, 60 км в час. Пусть пидорасты-лихачи, ебашут свои тачила, по ямам правого ряда, посмотрим, надолго ли этих гандонов хватит
Ключевое слово "законопослушные",ага

Кстати, хорошая идея. Кинем клич, что бы все, нормальные, законопослушные водители, ездили строго по правилам, в левом ряду, 60 км в час. Пусть пидорасты-лихачи, ебашут свои тачила, по ямам правого ряда, посмотрим, надолго ли этих гандонов хватит

метров на 50...
потом перестройка в левый, плавный сброс до 20 км\ч,
и прочие методы глумления над упоротыми леворядниками :D
клич хороший - безопасности не прибавится, но будет весело :клас:

Більшість моїх знайомих (я теж не без цього гріха, нажаль) коїть тільки одне порушення - перевищення швидкості до 20 км/г.
весь Харьков так ездит, ну почти, пенс-стайл не берем в учет:-)

Представляю довольную мордаху тошнотов леворядников.
Так 65 это будет мега скорость как сейчас +20. В правом будут улитки ехать 40 км/ч.:D

з форумів :) Кажуть що +20 - це похибка плюс те, що водій не повинен весь час на спідометр дивитись :)

в совку було 7%, якщо я правильно пам'ятаю.
Закордоном теж + одиниці кілометрів та обмеження швидкості в місті 50, якось всі живуть :)

Попробуй таки ездить 60.
в залежності від дорожньої обстановки та настрою. Часто буває і 60 при пустій дорозі :)
Зрозуміло, що безпечніше їхати трохи менше швидкості потоку.

водители, ездили строго по правилам, в левом ряду, 60 км в час.
що забороняє їхати 60 в лівому та що дозволяє їхати там з більшої швидкістю? Пункти ПДР?

плавный сброс до 20 км\ч,
12.9. Водієві забороняється:

в) перешкоджати іншим транспортним засобам, рухаючись без потреби з дуже малою швидкістю;

Останнє редагування:
12.9. Водієві забороняється:

в) перешкоджати іншим транспортним засобам, рухаючись без потреби з дуже малою швидкістю;
А где-то определена дуже мала для городских условий?
Это сколько конкретно - 5, 10, 20, 50?

Есть еще такое.

1.5. Дії або бездіяльність учасників дорожнього руху та інших осіб не повинні створювати небезпеку чи перешкоду для руху, загрожувати життю або здоров'ю громадян, завдавати матеріальних збитків.

Особа, яка створила такі умови, зобов'язана негайно вжити заходів до забезпечення безпеки дорожнього руху на цій ділянці дороги та вжити всіх можливих заходів до усунення перешкод, а якщо це неможливо, попередити про них інших учасників дорожнього руху, повідомити підрозділ міліції, власника дороги або уповноважений ним орган.

перешкода для руху - нерухомий об'єкт у межах смуги руху транспортного засобу або об'єкт, що рухається попутно в межах цієї смуги (за винятком транспортного засобу, що рухається назустріч загальному потоку транспортних засобів) і змушує водія маневрувати або зменшувати швидкість аж до зупинки транспортного засобу;

Назад
Зверху Знизу