Здесь вон товарищи говорили: "А вы знаете, что она потом ответила Богословской? Да ЮВТ всё там дальше нормально разрулила, а вы, окаянные, надёргали только определённых кусков. Это не честно".
Так вот, комрады. Я таки нашёл в интернете, что ответила ЮВТ на монолог в её адрес Богословской (видео из первого сообщения).
Я репліку скажу. Знаєте, от я спостерігаю за жінками, які сидять в аудиторії: милі, красиві, ніжні. Які абсолютно вміють і точно знають як говорити приємні речі. Я переконана, що жодна жінка, яка сидить в цьому залі при чому з усіх сторін, не дозволить собі ні жорстких слів, ні таких радикальних образ. Я думаю, що жінка в політиці мусить залишатися, не зважаючи на складні завдання, які стоять, все-таки бути жінкою. І це не потребує ніяких коментарів. Якщо буде втрачатися те людське, що є, навіть, в політиці, то краще із політики йти. Треба завжди знати міру. Дякую.
Ну что я могу сказать. Более яркого образа Тимошенко, как популистки всея Украины, я думаю найти сложно.
В конце не хватает только реплики Шустера в адрес Тимошенко: "Юлия Владимировна, слив защитан!"
Только подумать, и этот человек был вторым кандидатом на пост президента Украины? Слава богу, что был. Есть всё-таки справедливость на свете...