Турчинов - "Хто працює на РФ - будемо розстрілювати"

• Автор теми Автор теми Dneprov
  • Дата створення Дата створення
я не знаю списки інших команд. В моєму списку їх немає. Чесно кажучи, всього 3-4 фамілії, котрі мені взагалі щось говорять. Та моєму заму також.

В мене в підрозділі є хлопець, котрий раніше працював у службі інкасації, составляв маршрути переміщень. Ми з ним переробили весь маршрут по адресам, бо прислали якусь тупорилу хуйню. Думаємо за рахунок цього як мінімум бистріше впоратися та повернутися до дому, як максимум все ж позмагатися за міфічні квадратні метри.

Так добавьте, хули! Могу помочь билетами в Киев и монтажной пеной :D

Полыхает - охлаждай :D

faff5j.webp
Где логика? У тебя ж жжёт.

Охранникам нельзя купаться в бассейне.А жабка даванула тебя
Сейчас похлюпаюсь еще и пойду домой.На улице теплынь у нас.В футболках люди ходят.
Кому?завидовать то что чел в бассейн сходил и фотки выложил,да,ты крут турок

Так добавьте, хули! Могу помочь билетами в Киев и монтажной пеной :D

працювати можна тільки строго у своїй зоні відповідальності, а також переміщуватися через інші зони лише за перепусткою котра видається лише для цих зон лише для окремих команд за схемою, при чому чомусь лише на конкретні проміжки часу в сутках. Наприклад, я не можу їхати через зону з треьох до шести вечора, а з шести до десяти - можу. Хуй наєбеш, інакше будуть серьезні проблеми. Нам пояснили, що це створено щоб нас не підкупили, та ми нікого не вивезли куди не треба. В нас взагалі якась хитра схема. Наприклад, машинах встановлені проблискові маячки, а ле не просто маячки, а в інфрачервоному диапазоні. І в кожній машині є приймач, і система впізнання свій -чужий. Кожному підрозділу видається електроний ключ, який фактично створений для того, щоб проблискові маячки робили імпульси у строгій послідовності..короче, там намучено піздець. Там ідентифікація не тільки по бумажкам, там якась хитра електрона система. Короче кажучи с початку йде ідентифікування в радіо і інфракрасному діапазоні. І у іншій команді це все світится на моніторах, маєш ти тут права бути, чи ні. НУ там багато ньюансів. За протоколом, якщо ми засікаемо у своїй зоні на моніторі команду, яка немає доступу, ми пріоритетно повинні залишити виконання основного завдання, та їх затримати, або діяти за інструкціями, які нам надійдуть на цю шайтан-коробку. Говорять, що можливо введуть передачу субьектов від команди до команди, але наразі система така, що від затримання до деактивації одна команда повністю відпрацьовує. Не зовсім зрозуміло що робити, коли якесь тело буде само пересікати зони, якщо я немаю права за ним вьїзджати у чужу зону підпорядкування, це питання наразі опрацьовують, але поки що неможна їхати у чужі зони за ніяких обставин.

Кажуть, що це прототип системи, його ще ніде не приміняли в реальних діях, що це взагалі не наша розробка, хоча я дивися на ці блоки, вони дуже схожі на нащі, такаж сама єбота топорная, як у нас все робиться. За бугром таке б не робили, там все якось акуратніше та компактніше. Але маркування відсутнє, але на погляд точно наше, навидь провода між блоками. Машини іномарки різні, Причому явно б/у, деякі на литовських номерах. Але явно переоснащені та у доброму технічному стані. Але явно не броньовані, бо дуже легкі у керуванні. Панелі хуй знимешь щоб подивитися, та і ми не маємо права цього робити, все на пломбах хитрих. Але стекла затонкі для того щоб бути броньованими. Всі машини різні, все це по різному стоїть у машинах, вигладає як кустарщина, тому думаю, що це все нащі намудрили, але задумка добра.

Не зовсім зрозуміло хто нас повинен контролювати. Офіційно ніхто, окрім інших команд на їх теріторіях. Але мені щось в це не віриться. Але наземних команд, з якими ми можемо контактувати та щось з нас спрашувати - немає. Хуй просишь, але чуйка в мене, що щось таки є, якись рівень контролю нашої діяльності, бо дуже все мутно і стремно, хоча начебто все вірно і законно.

Юрка, ты реально палишься на турке.
Я реально веселюсь с него!Такой крутой мужик в районе 50 и фотками на форуме кидается,мол я в бассейн пошел!ну не крут.Не каждый сможет такое себе позволить:іржач:

працювати можна тільки строго у своїй зоні відповідальності, а також переміщуватися через інші зони лише за перепусткою котра видається лише для цих зон лише для окремих команд за схемою. Хуй наєбеш, інакше ліквідують. Це створено щоб не підкупили, та нікого не вивезли кули не треба.

Жаль... Тогда ваша борьба бессмысленна, это уже проходили в 2004 и 2014. Вас наебали, расходимся :плачу:

конфетками закидали петю,обанкротился? или всрался указа пастора? но пол года а пастор сейчас ?!

Важно то, что ты - бестолочь, ни хрена не соображаешь по теме разговора. Просто пузыри пускаешь, в свое удовольствие, как грудной ребенок.

Важно то, что ты - бестолочь, ни хрена не соображаешь по теме разговора. Просто пузыри пускаешь, в свое удовольствие, как грудной ребенок.
Епать клоун,такой серьезный и тупой

Назад
Зверху Знизу