Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А коврики как при этом вымыть?
Валерій Єрмаков — художник і скульптор із села Панасівка на Полтавщині, в якому лишилось 20 хат. Чоловік — один із наймолодших серед односельчан. Йому лише 79 років. Він живе сам, дружина померла близько трьох років тому, син ще двадцять років тому поїхав на заробітки до Росії і зник.
Хату Валерія помітно одразу – навколо неї митець розставив свої чудернацькі скульптури. Він фанат творчості Миколи Гоголя і грецької міфології. Вчився здебільшого по журналах, жодної мистецької освіти не має. Свої скульптури і картини не продає, але дарує школам та музеям.
Люди тягнуться за матеріальними багатствами, а я прошу тільки одного, аби я міг творити, аби в мене вистачало сил і сміливості.
Знайомство з Валерієм наштовхнуло на ідею влаштувати йому подорож до Греції та зняти про це фільм. Команда Ukraїner надсилала пропозиції кільком компаніям щодо підтримки такого проекту, але жодна з них не виявила інтересу до реалізації мрії сільського скульптора.
Після публікації матеріалу про Валерія Єрмакова, одна з читачок помилково повідомила, що він помер. Переконавшись, що чоловік живий, було організовано збір коштів у Facebook. За три години надійшло 40 тис. грн для подорожі. Усього від старту акції зібрано близько 100 тис. грн, долучилося майже 850 людей. Завдяки КИЙ АВІА та Fujifilm Ukraine разом зі скульптором до Греції вирушили Павло Пашко та Богдан Логвиненко з команди Ukraїner, аби зафільмувати цю дивовижну подорож.
Матеріал Ukraїner, після якого почалась кампанія зі збору коштів на подорож, фільм та отримання паспорта Валерієм: Без натурниць.
Кажется там два мужикаБританская пара спит в "Приюте Моррисона", март 1941 года, Великобритания
А что тут интересного?Такая точно мойка на Клочковской давно...
![]()
ОВИС на КлочковскойВоу. А где именно?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.