Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ТриМоб першим запускає eSim

• Автор теми Автор теми Маврик
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 126477

ТриМоб першим із стільникових операторів України пропонує абонентам спробувати eSim

eSIM - це електронна USIM-карта, де "e" означає "embedded" (вбудована). До сих пір ми використовували пластикові USIM-карти різного розміру, але eSIM покликана їх замінити. Це мікроскопічний чіп, який вже вбудовано у телефон. З eSIM вам більше не потрібно відкривати слот для SIM-карт і фізично вставляти іншу карту, щоб скористатися іншим телефонним номером на тому ж пристрої. eSIM дає можливість мати два телефонні номери на одній карті: один з них можна використовувати для роботи, інший - для особистих дзвінків. Але одночасно можна користуватися тільки одним з них.

Перш, ніж скористатися послугою, необхідно бути впевненим, що пристрій підримує послугу eSIM.
Станом на 01.11.2019 такими пристроями є: iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPad Pro 12.9" (gen. 3), iPad Pro 11", iPad Air 10.5", iPad mini 5, Google Pixel 3*, Google Pixel 3 XL* та Surface Pro (від Microsoft).
* - можливість активації eSIM потрібно додатково з'ясувати у продавця пристрою.

Зверніть увагу, що послуга підримується на пристроях, які ніколи не були лочені/розлочені та мають слот для однієї USIM-картки.

Щоб встановити eSiM на свій пристрій, необхідно замовитим та просканувати QR-код, який буде надіслано на вказану у замовленні електронну пошту. Замовлення eSIM здійснюється в
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

Вартість стартового пакету із
складатиме 250 гривень (з усіма податками).
Звертаємо Вашу увагу, що активація eSIM можлива лише двічі. Наступні активації можливі лише у випадку, якщо абонент замовить послугу "заміна eSIM" в Особистому кабінеті та сплатить 150 гривень (з усіма податками). При цьому номер телефону абонента залишається без змін.

Інструкція для Apple- пристроїв:
"Налаштування" => "Стільникові дані" => "Додати стільниковий тариф" => Сканування QR-коду

Інструкція для пристроїв Google Pixel:
1. Якщо активована фізична USIM-картка:
"Мережа та Інтернет" => "+" => Сканування QR-коду
2. Якщо фізична USIM-картка не активована:
"Мережа та Інтернет" => "активація і перевірка даних"=>Сканування QR-коду

У разі виникнення додаткових питань стосовно роботи eSIM звертайтеся за номером 0911101188.

Киевстар нервно курит в сторонке

Для часов работать будет?
Теперь можно будет новые айфоны сделать двухсимочными - есим для разговоров (так как у ТриМоб нет 4G), и физическая сим-карта для Интернета. Прикольно, конечно, но интересно будут ли они внедрять есим в другие устройства, типа часов...

Теперь можно будет новые айфоны сделать двухсимочными - есим для разговоров (так как у ТриМоб нет 4G), и физическая сим-карта для Интернета. Прикольно, конечно, но интересно будут ли они внедрять есим в другие устройства, типа часов...
Хороший вопрос про часы.
Особенно от яблока

Ты пользовался тримобом?[emoji3] попробуй, потом я по ржу.
Начинай ржать [emoji23]🤣
С 2007 года , а сейчас активно Lycamobile [emoji16]где ржачь [emoji14]
Кроме lte (живу спокойно без него) во всем лучше дерьмостара ;)
Ржу далее

Для тех кто не в курсе что такое 3mob :
Ахуенный честный, недорогой , без воровства и наебалова оператор.
Да , есть нюансы, но большинству на них пох :)

Ржем дале 🤣[emoji23]

ПыСы : два дня назад вернул симку Lycamobile в слот вместо лоховстар, который юзал почти месяц в тарифе вкусный безлим.
Даже 100 грн не вижу смысла платить за это убожество.
Для тех кто не в курсе, на форуме отдельная тема по 3моб

В общем : часы работать не будут.

Те кто покупает телефоны с поддержкой eSIM маловероятно что знают о таком операторе как 3моб :D

Те кто покупает телефоны с поддержкой eSIM маловероятно что знают о таком операторе как 3моб

такие даже не знают, что там есть какой-то eSIM ;) а те, кто знают - берут сразу iphone на 2e nanoSIM.

Те кто покупает телефоны с поддержкой eSIM маловероятно что знают о таком операторе как 3моб
Зря ты так, Пикселя покупают в основном только прохаванные(я бы сказал даже техногики). А уж они точно вкурсе что такое еСим.

Начинай ржать [emoji23][emoji1787]
Ржу далее

Не уписийся главное! Я взял неделю назад этого оператора на пробу, много езжу и это просто ****@ а не оператор, нет сети или если есть то нет интернета связать все в паре только в одном месте надо а в идеале на дереве[emoji3]
ржи дальше[emoji23] как можно говорить что все устраивает я хз.

Начинай ржать [emoji23][emoji1787]
Ржу далее

Не уписийся главное! Я взял неделю назад этого оператора на пробу, много езжу и это просто ****@ а не оператор, нет сети или если есть то нет интернета связать все в паре только в одном месте надо а в идеале на дереве[emoji3]
ржи дальше[emoji23] как можно говорить что все устраивает я хз.
Ржу далее : отключил поиск 4g в телефоне и начало быстрей искать сеть. А когда знаю что нет сети утел, ручной поиск и просто водафон и все. Сидит и не прыгает.
Чтоб водафон не было в пригороде : я такого не видел.
Ржу далее :)

У меня iPhone на две сим, взял попробовать чудо оператора, нет слов, одни эмоции...

RTFM... пользуюсь 3mob (в роуминге Vodafone) на iphone (2 sim) около года - всё отлично за 10$ в год ;) киевстар послан на юх, с их тарифами на инет.

забавную штуку вычитал :кручусь:

Существующие пользователи услуг ТриМоб при переходе на eSIM могут сохранить свой номер телефона. А те абоненты, которые воспользовались услугой по переносу мобильного номера (MNP), имеют возможность сразу заказать eSIM.

RTFM... пользуюсь 3mob (в роуминге Vodafone) на iphone (2 sim) около года - всё отлично за 10$ в год ;) киевстар послан на юх, с их тарифами на инет.

У меня киевстар очень давно и за 160гр месяц интернет безлим и минут много, хватает с головой и не буду рыпатся на непонятных операторов с непонятным будущем [emoji3]

По поводу вышек Vodafone у меня сомнения. Стоял у меня в Xiaomi водафон и этот лукамобайл, так водафон ловит а лука часто ваще все пропадало.
И шо за тариф шо 10$ в год?

Пикселя покупают в основном только прохаванные(я бы сказал даже техногики). А уж они точно вкурсе что такое еСим.
.....эээээ......Кхм.... Эт только первый пиксель. Следующий пиксель может взять лишь тот, хто хочет казаться гиком. :)

Назад
Зверху Знизу