4000 грн на місяць

Трибунал для Путіна

Статус: Офлайн
Повідом.: 2687
Переглянути вкладення 13226125
Вітаю, друзі!

Потребую Вашої допомоги.

Нещодавно я долучилася до правозахисного проекту "Трибунал для Путіна", мета якого - зібрати документальні свідчення воєнних злочинів РФ в Україні з 24 лютого 2022 року для використання їх в міжнародних судових процесах.

Фокусом своєї пошукової роботи я вбачаю два напрямки документування:
- знищення та шкода історико-культурної спадщини
- екологічна шкода

Важливо зазначити, що є жорстка методологія, котра передбачає аудиозапис свідчень, за можливості фото та відео-фіксацію.

Безпосередньо я орієнтуюся на збір інформації щодо Донецької, Луганської та Харківської областей.

Мої колеги працюватимуть і з іншими регіонами, тому можу зкомунікувати з ними тих, хто готовий до такого діалогу і має інформацію.

Додам, що даний проект орієнтований на документування всіх видів злочину, включаючи знищення інфраструктури, злочинів проти людяності та інші. А отже, можу комунікувати контакти і за цими напрямками.

Мій телефон для звязку:
0502166073 (бажано попередньо написати в телеграм, щоб я точно не пропустила)
Пошта: shkulipa@ukr.net

Буду щиро вдячна за кожен контакт, свідчення, фото або відео.

Справедливе покарання злочинців має бути невідворотнім!

короче, все кто пострадал от кацапов - связывайтесь с человеком. чем больше задокументированных фактов, тем больше рашке пизды выпишут.

:зуби: Переглянути вкладення 13226125
Вітаю, друзі!
Нещодавно я долучилася

Буду щиро вдячна за кожен контакт
Оффтоп.
Я ток за шоп путин сдох побыстрей, а его поплічники отправились на виселицу.. :страта:
но мне всегда казалось шо Боцман мальчик, хоть и пьяный :зуби:

Оффтоп.
Я ток за шоп путин сдох побыстрей, а его поплічники отправились на виселицу.. :страта:
но мне всегда казалось шо Боцман мальчик, хоть и пьяный :зуби:
ты вместо того, чтобы выебываться, лучше сделал бы доброе дело - промолчал бы.

Ты шо злой такой.. :рл:
Если перепечатка, так хоть в кавычки возьми..а то я уш подумал шо это твоя инициатива..
не моя. но мне этот человек с этой инициативы только что старлинк закрыл для ЗСУ
https://www.kharkovforum.com/thread...d-bpak-pozyvnoj-malek-nuzhna-pomosch.5424334/

а ты сколько раз мой пост перепостил, чтобы помочь армии?

Додам, що даний проект орієнтований на документування всіх видів злочину,
так их же собрали уже нац полиция и все структуры.. после каждой атаки документируют.. кто как не нацполиция и мчс смогут предоставить доказы ?

Только я не могу определится в каком порядке их ставить.

так их же собрали уже нац полиция и все структуры.. после каждой атаки документируют.. кто как не нацполиция и мчс смогут предоставить доказы ?
слушай, задай эти вопросы журналистке, которая участвует в этом проекте. конаткты в стартпосте ) я не шарю. вроде как люди, которые будут участвовать в этом проекте, получат компенсации из заблокированных денег пидорашки. это типа делается, чтобы обкатать схему выплаты репараций. у меня слоава богу все целое. и жопа на месте и дом стоит.

Назад
Зверху Знизу