Статус: Офлайн
Повідом.: 2687
Повідом.: 2687
Переглянути вкладення 13226125
Вітаю, друзі!
Потребую Вашої допомоги.
Нещодавно я долучилася до правозахисного проекту "Трибунал для Путіна", мета якого - зібрати документальні свідчення воєнних злочинів РФ в Україні з 24 лютого 2022 року для використання їх в міжнародних судових процесах.
Фокусом своєї пошукової роботи я вбачаю два напрямки документування:
- знищення та шкода історико-культурної спадщини
- екологічна шкода
Важливо зазначити, що є жорстка методологія, котра передбачає аудиозапис свідчень, за можливості фото та відео-фіксацію.
Безпосередньо я орієнтуюся на збір інформації щодо Донецької, Луганської та Харківської областей.
Мої колеги працюватимуть і з іншими регіонами, тому можу зкомунікувати з ними тих, хто готовий до такого діалогу і має інформацію.
Додам, що даний проект орієнтований на документування всіх видів злочину, включаючи знищення інфраструктури, злочинів проти людяності та інші. А отже, можу комунікувати контакти і за цими напрямками.
Мій телефон для звязку:
0502166073 (бажано попередньо написати в телеграм, щоб я точно не пропустила)
Пошта: shkulipa@ukr.net
Буду щиро вдячна за кожен контакт, свідчення, фото або відео.
Справедливе покарання злочинців має бути невідворотнім!
Вітаю, друзі!
Потребую Вашої допомоги.
Нещодавно я долучилася до правозахисного проекту "Трибунал для Путіна", мета якого - зібрати документальні свідчення воєнних злочинів РФ в Україні з 24 лютого 2022 року для використання їх в міжнародних судових процесах.
Фокусом своєї пошукової роботи я вбачаю два напрямки документування:
- знищення та шкода історико-культурної спадщини
- екологічна шкода
Важливо зазначити, що є жорстка методологія, котра передбачає аудиозапис свідчень, за можливості фото та відео-фіксацію.
Безпосередньо я орієнтуюся на збір інформації щодо Донецької, Луганської та Харківської областей.
Мої колеги працюватимуть і з іншими регіонами, тому можу зкомунікувати з ними тих, хто готовий до такого діалогу і має інформацію.
Додам, що даний проект орієнтований на документування всіх видів злочину, включаючи знищення інфраструктури, злочинів проти людяності та інші. А отже, можу комунікувати контакти і за цими напрямками.
Мій телефон для звязку:
0502166073 (бажано попередньо написати в телеграм, щоб я точно не пропустила)
Пошта: shkulipa@ukr.net
Буду щиро вдячна за кожен контакт, свідчення, фото або відео.
Справедливе покарання злочинців має бути невідворотнім!