Так, що там перше?-Коломбина- сказав(ла):Лонгер, а теперь объясни популярно, плиз, каким боком-припеком все перечисленные события принесут тебе - как рядовому гражданину, пользу ?
Замеяательно что Украина - член ЕС. Если б это еще давало мне право свободного передвижения по Европе без виз - то я была бы счастлива.Так, що там перше?
Ага, ЄС. Я хочу, щоб Україна була членом ЄС. Це довгий шлях, але його мусимо пройти. І те, що нас запросили у кандидати в ЄС, з відповідними обов'язками та правами - це перший крок на цьому шляху.
У меня в росиии есть друзья. И они останутся моими друзьями не взирая на внешнюю политку наших стран. Поэтому осуждение чего-то там в росиии у меня не вызывает злорадства.Друге - засудження ситуації в Росії. Я хочу, щоб навколо України були друзі, а не вороги. Різні профашистські чи прокомуністичні диктатури на зразок Росії чи Білорусі нам друзями бути не можуть, а будь-який тиск на диктаторів прискорить падіння диктатур.
Третє. Паспорти в СССР були введені за часів Сталіна, коли рабів більшовицького режиму - селян - змушували працювати за трудодні, забравши в них право на вільне переміщення по країні. Інститут прописки - один з найганебнішіх проявів сталінізму. Вільне переміщення, відсутність зайвих папірців, що обмежують права людини - так має бути.
Угу. особенно если если от этих шагов не жарко и не холодно....Що мені, як пересічному громадянину? Хочу жити в досконалому світі. І щиро вітаю кожен крок, навіть невеличкий, у цьому напрямку.
Приймаю виклик-Коломбина- сказав(ла):Так. Понятно. По части лозунгов и ура-патриотизма у тебя фсе оки.
Но я - женщина практичная до тошноты, поэтому иду по пунктам с практической стороны в отношении себя-любимой
Хм... ну то звісно. Між членами ЄС безвізове пересування. Туди й прямуємо.-Коломбина- сказав(ла):Замеяательно что Украина - член ЕС. Если б это еще давало мне право свободного передвижения по Европе без виз - то я была бы счастлива.
А де в мене ти бачиш злорадство? Я обгрунтував, чому мені заява Європарламенту подобається - тому що це ще один цвях у диктатуру.-Коломбина- сказав(ла):У меня в росиии есть друзья. И они останутся моими друзьями не взирая на внешнюю политку наших стран. Поэтому осуждение чего-то там в росиии у меня не вызывает злорадства.
Сам принцип - немає ніяких паспортів та прописок. А черг не буде - часу буде достатньо, щоб усі обміняли. Грошей у державі вистачає, не такі ми бідні.-Коломбина- сказав(ла):Вижу уже очеди в паспортные столы и неразбериху с бумагами в госучреждениях. И оч интресно - с каких шишей будет осуществляться производство пластиковых карточек? С бождетных? т.е. с денег налогплательщиков. А их спросили? Лично мне все равно какие у меня будут корочки - бумажные или пластиковые.
Кому як. Мені тепло-Коломбина- сказав(ла):Угу. особенно если если от этих шагов не жарко и не холодно....
Паспорта не отменяются. Они становятся просто пластиковыми. Правительство вспомнило старый способ пополнения бюджета за счёт замены паспортов. Одно радует- старые действительны в течении 5-ти лет. Ну а потом так, как с советскими, ещё лет на 5 протянут.І третє. Потихеньку стаємо Європою - з серпня скасовуються внутрішні паспорти... несподівано, хоча й давно очікувано
Longer сказав(ла):Ну тоді - тримайся хлопче!Приймаю викликДалі буду писати по россійські, бо тут присутні співрозмовники з Росії, яких я поважаю.
...И желательно шо б єто прямування завершилось хотя бы до моего выхода на пенсию!Хм... ну то звісно. Між членами ЄС безвізове пересування. Туди й прямуємо.Я знаешь-ли полюбляю путешествовать. И хочу ездить без виз СЕЙЧАС, а тогда, когда у меня ужу сил издоровья не будет.
А КТО и КОГДА определил, что в росиии - диктатура??? Только не надо ссылаться на прозападные газеты. Мне интресно - сам Европарламент дал четкое и однозначное определение - чтов росиии - диктатура?А де в мене ти бачиш злорадство? Я обгрунтував, чому мені заява Європарламенту подобається - тому що це ще один цвях у диктатуру.
Кста, Лонгрер , а у тебя в росиии друзья есть?
Ага! У нас просто денег девать не куда! Лучше бы на эти деньги - предназначенные на краточки - лекарств купили для льготников и пенсионеров!Грошей у державі вистачає, не такі ми бідні
А то что очередей и бардака с бумага не будет - в это ХОЧЕТСЯ верить...
Та знаешь ли - когда я заметила, что денег на прокормку моей семьи стало уходить больше, Моим родителям пенсию задержали (впервые за несколько лет!), а на машине мы стали ездить меньше - из-за поднятие цены на бензин, то новость о вступлении в ЕС, как-то меня не согрела.Кому як. Мені тепло
Чи для тебе лише ковбаса має значення?
Может ты едиными лозунгами сыт? Тогда я тебе завидую.
А вони тебе?-Коломбина- сказав(ла):Ну тоді - тримайся хлопче!Далі буду писати по россійські, бо тут присутні співрозмовники з Росії, яких я поважаю.
Так я ж і кажу - що це перший крок, і досить серйозний, мені це і дає сподівання, що до пенсії ми ще встигнемо-Коломбина- сказав(ла):...И желательно шо б єто прямування завершилось хотя бы до моего выхода на пенсию!Я знаешь-ли полюбляю путешествовать. И хочу ездить без виз СЕЙЧАС, а тогда, когда у меня ужу сил издоровья не будет.
Міжнародне співтовариство, коли - ще здається на тому засіданні Ради Європи, яке представники Росії ганебно залишили, просто втекли звідти. Здається 2000 рік.-Коломбина- сказав(ла):А КТО и КОГДА определил, что в росиии - диктатура??? Только не надо ссылаться на прозападные газеты. Мне интресно - сам Европарламент дал четкое и однозначное определение - чтов росиии - диктатура?
Ммм... треба подумати... Ні, немає, колись були. Тепер мені їх дуже шкода. Хто б міг подумати, що з Росією, локомотивом демократії на початку 90-х, станеться така халепа. А чого ти питаєш?-Коломбина- сказав(ла):Кста, Лонгрер , а у тебя в росиии друзья есть?
не подобається мені таке світосприйняття.... якось по обивательски.-Коломбина- сказав(ла):Ага! У нас просто денег девать не куда! Лучше бы на эти деньги - предназначенные на краточки - лекарств купили для льготников и пенсионеров!
Ну тут згоден, якщо грошей не вистачає, то мрії якось тьмяніють... але зараз більш-менш нормально, га?-Коломбина- сказав(ла):Та знаешь ли - когда я заметила, что денег на прокормку моей семьи стало уходить больше, Моим родителям пенсию задержали (впервые за несколько лет!), а на машине мы стали ездить меньше - из-за поднятие цены на бензин, то новость о вступлении в ЕС, как-то меня не согрела.
Может ты едиными лозунгами сыт? Тогда я тебе завидую.
а с каких грошей друкують зараз паспорти? чому ти вважаєшь паперові паспорти о 20 сторінках дешевше за картку? декларуєть вартість картки у 10 гр., а скільки зараз коштує смінити паспорт? у 2000 було 15-20 гр, зараз не думаю що дешевше.Вижу уже очеди в паспортные столы и неразбериху с бумагами в госучреждениях. И оч интресно - с каких шишей будет осуществляться производство пластиковых карточек? С бождетных? т.е. с денег налогплательщиков. А их спросили? Лично мне все равно какие у меня будут корочки - бумажные или пластиковые.
Вот! Самое то! НЕТ МЕХАНИЗМА отмены прописки и нет механизма регистрации! Т.е. у нас как всегда - вначале примут како-нитьзакон а о том КАК он будет работать мало задумваются!Capricorn сказав(ла):.
трете. я не проти відміни паспорів і звдення усього у одному, так як наприклад я бачив у литовців. Але навіть зараз з відміною прописки декулька років тому я не побачив змін. Тобто зробити важливу бумагу я можу тільки по місцю прописки, проголосувати також. Я не проти відміни прописки, а нежаль механізм не працює. Наприклад я честно намагався зарегиструватись тут (у Харкові) тому що мешкаю та працют тут, але у ЖЄУ мені сказали, випішиться там де прописани і приходить ми вас зарегіструємо.
Капри, ЗАМЕНА любых дакументов требует денег и немало! Кста, если найдешь ссылку на то во сколько обойдется бюджету замена пластик карточек - кинь, плз, оч любопытно посмотреть на циферки.Capricorn сказав(ла):а с каких грошей друкують зараз паспорти? чому ти вважаєшь паперові паспорти о 20 сторінках дешевше за картку? декларуєть вартість картки у 10 гр., а скільки зараз коштує смінити паспорт? у 2000 було 15-20 гр, зараз не думаю що дешевше.
Ну да, не сталкивался, как же...-Коломбина- сказав(ла):Вот! Самое то! НЕТ МЕХАНИЗМА отмены прописки и нет механизма регистрации! Т.е. у нас как всегда - вначале примут како-нитьзакон а о том КАК он будет работать мало задумваются!
Лонгер, если ты не сталкивался с несовершенсвом действия наших законов на практике - я тебе искренне завидую.
Longer сказав(ла):Я надеюсь - что тожеА вони тебе?
Корректный и эрудированный собеседник у меня вызывает уважение, даже если я в чем-то с ним(ней) не согласна.
Та я тож.. хех... надеюсь что упеем поездить... А надежда - она, как известно, умирает последнейТак я ж і кажу - що це перший крок, і досить серйозний, мені це і дає сподівання, що до пенсії ми ще встигнемо
ссылку, если можно.Міжнародне співтовариство, коли - ще здається на тому засіданні Ради Європи, яке представники Росії ганебно залишили, просто втекли звідти. Здається 2000 рік.
Потому страшивала, что уж явной русофобией от тебе попахивает.Ммм... треба подумати... Ні, немає, колись були. Тепер мені їх дуже шкода. Хто б міг подумати, що з Росією, локомотивом демократії на початку 90-х, станеться така халепа. А чого ти питаєш?
Кста, а почему тебе жаль твоих бывших друзей? Мож они живут не в пример тебе лучше и их все устраивает?
я знаешь-ли "ура-патриотическими" лозунгами наелась во времена комсомолиине подобається мені таке світосприйняття.... якось по обивательски.И теперь, когда я слышу о том, что мы шагает "с голой ж@ой, но в европу", то вспоминаю как я в очередях стола под лозунгом - "коммунизм - наше светлое будующее"
та не бедствую, славтегосНу тут згоден, якщо грошей не вистачає, то мрії якось тьмяніють... але зараз більш-менш нормально, га?Но и не верещу от восторга по поводу "
грядущего поднятию благосотояния народа на европейский уровень"
Здоровый, знаешь-ли, скепсис пробивает
УРАААААААААААААА!!!!Longer сказав(ла):Ну да, не сталкивался, как же...
Ещё и как сталкивался - СССР был такой страной, что с этим не сталкивался только мёртвый... и Кучмаина тоже была такой страной.
А щас у меня есть огромная надежда на на новую власть - что будет всё иначе. Наконец-то такой пустой раньее звук, как "права человека", станет таким голосом, пред которым все будут дрожать.
Отакое от
Longer сказав(ла):Так сталося, що вчора відбулися три події, які мають неабияке значення.
Перше і найголовніше -
Украину приняли за кандидата на членство в ЕС
------
Отныне Украина будет получать приглашение присоединяться к заявлениям, которые осуществляются от имени Евросоюза в ООН, включительно с выступлениями в Генеральной ассамблее и ее комитетах, Совете безопасности, экономическом и социальном совете, а также в рамках международных конференций, которые созываются под эгидой ООН. Соответствующий механизм разработан на выполнение положений Плана действий Украина-ЕС.
------
Тобто відтепер все, що відбувається в ЄС - це наша справа, і все, що у нас - то справа всього ЄС... Непогано для чотирьох місяців правління народної влади.
Посилання видалено
Друге. Нещодавна комічна заява держдуми Росії швидко забулася, як завжди забуваються дурні жарти. Але відлунням цього жарту стала зовсім нежартівлива заява Європарламенту щодо порушень прав людини у самій Росій... це вже справді виглядає досить комічно.
Посилання видалено
І третє. Потихеньку стаємо Європою - з серпня скасовуються внутрішні паспорти... несподівано, хоча й давно очікувано.
Посилання видалено
Висновок - Ющенко ТАК!
Longer сказав(ла):Ну да, не сталкивался, как же...
Ещё и как сталкивался - СССР был такой страной, что с этим не сталкивался только мёртвый... и Кучмаина тоже была такой страной.
А щас у меня есть огромная надежда на на новую власть - что будет всё иначе. Наконец-то такой пустой раньее звук, как "права человека", станет таким голосом, пред которым все будут дрожать.
Отакое от
от не люблю коли сперечаються з принципу!-Коломбина- сказав(ла):Капри, ЗАМЕНА любых дакументов требует денег и немало! Кста, если найдешь ссылку на то во сколько обойдется бюджету замена пластик карточек - кинь, плз, оч любопытно посмотреть на циферки.