Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Требуется услуги специалиста на Arduino

🟢 03:19 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 03:19 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
О, нашел: чистА на поржать, вот с чего все началось! ;-)
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=1311959
Там покусано много, но кто-то добрый посоветовал "помигать светодиодиком на Ардуинке". Отсюда все и пошло...
Блин, 10 лет почти... А кажется, только вчера.... :незнаю:

Якщо пішла така п'янка, то взагалі в цю тему встряг тому, що був поганим гітаристом - пилив педальки замість грати та на якомусь етапі знадобилося мені й складна логіка керування каналами, й зовнішне керування по лише парі дротів.
Але я з чистих аврок починав, в свавр доречі та потім довго на гцц перейти, але попит допоміг - те неподобство в свавр нікому нафіг не потрібно :D

• 🟢 03:19 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
посоветовал "помигать светодиодиком на Ардуинке"
:рл: :D:D:D

Якщо пішла така п'янка, то взагалі в цю тему встряг тому, що був поганим гітаристом - пилив педальки замість грати
неее, я с этим всем еще с самого КР580ИК80
и долго надрачивал на 8051
потом случился великий ааабум в виде бумажных книг Microchip Embedded Control Handbook и книги с даташитами - оба такие фолианты шо ими убить можно...
ну и понеслась пизда по кочкам

проще на ардуинке помигать светодиодиком, чем собрать мультивибратор на 2-х транзистрах....

Проще, но не так интересно. Я щас наоборот если для себя что то делаю, то пытаюсь максимум задач переложить на железо и избежать использования микроконтроллера.

Ну все ж залежить від того що, як та нащо робити.

Все дуже просто, коли втомився від програмування, душа бажає аппаратних збочень.

Назад
Зверху Знизу