Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

"Требуем защитить докторскую колбасу- нашу гордость, память об СССР". Последняя гордость коммунистов...

• Автор теми Автор теми Oleg Kharkiv 2
  • Дата створення Дата створення
Виповнюю Ваше прохання, не можу пройти повз хамство... Не люблю хамів. Так, що пробачте...

Дякую друже, я завжди здогадувався, що колишнi комуняки бiльш до вподоби украiнському нацiоналiзму, анiж розсудливість. Плоть от плоти(с).:)

Дякую друже, я завжди здогадувався, що колишнi комуняки бiльш до вподоби украiнському нацiоналiзму, анiж розсудливість. Плоть от плоти(с).:)
Нема за що? А Ви що були ****** КПРС? Саме вони дозволяли хамство у відношенні до інших людей, особливо до безпартійних. ;)

Нема за що? А Ви що були ****** КПРС? Саме вони дозволяли хамство у відношенні до інших людей, особливо до безпартійних. ;)

Обгрунтуйте. Або ляпати язиком у Вас хобі?:) Нагадаю, що половина ВС СРСР були безпартійними.

Обгрунтуйте. Або ляпати язиком у Вас хобі?:) Нагадаю, що половина ВС СРСР були безпартійними.
До чого тут ВС СРСР, коли він нічого не вирішував? Мені достатньо тих комуністів, хто були співробітниками. Хамство - було їхньою звичайною практикою. Бо, вони вважали себе вище за всіх.

Как то странно звучит. Значит выделять из страт средний класс в Европе и США не смешно, а в СССР смешно?
Нет, не смешно!
Кручу, верчу, обмануть хочу?:D:D
Внимательнее нужно быть, тщательнее думать и анализировать.
Не то получается, как в этом анекдоте:
Занятие в анатомическом музее:
Преподаватель, окруженный толпой студентов, говорит:
- Врач не должен быть брезгливым!:
И с этими словами погружает палец руки во внутренности трупа, затем демонстративно облизывает и предлагает всем присутствующим повторить:
Студенты морщатся и отворачиваются, однако делают то, что сказал преподаватель:
После этого преподаватель поднимает руку вверх и сообщает:
- Врач должен быть помимо этого внимательным:
Я облизал указательный палец, а использовал средний!

До чого тут ВС СРСР, коли він нічого не вирішував? Мені достатньо тих комуністів, хто були співробітниками. Хамство - було їхньою звичайною практикою. Бо, вони вважали себе вище за всіх.
:D:D Заяц, а врет как сивый мерин..:іржач: Где же твоя заячья гордость и идентичность?

Розумiю, Ви Володимир теж колишнiй....То то Ви мені Вегераса нагадуэте манерою вести диспут.;)

Як i Пiлат. Збiговисько перевертнiв.

Розумiю, Ви Володимир теж колишнiй....То то Ви мені Вегераса нагадуэте манерою вести диспут.;)
Та, ні... Судячи з Вашої поведінки та постів Ви з колишніх... А я колишнім ніколи не був...
:D

Где ссылка от том, что половина депутатов ВС СССР были беспартийными? Придумал же ты, конечно..

Та, ні... Судячи з Вашої поведінки та постів Ви з колишніх... А я колишнім ніколи не був...
:D

Он бывший спекулянт и фарцовщик..:D

Где ссылка от том, что половина депутатов ВС СССР были беспартийными? Придумал же ты, конечно..
Та яке це мало значення? Вони ж все рівно нічого не вирішували. За них усе вирішувалося в Кремлі, а вони тільки піднімали руки. Хоч раз, хтось проголосував "проти", чи "утримався" ? :D

Он бывший спекулянт и фарцовщик..:D
Тоді усе зрозуміло. Притиснув вуха й тишком-нишков фарцанув, облизався пропів осанну КПРС де потрібно, підмазав мєнтам... А тепер можна і під ніком похизуватися своєю сміливостю, похамити. :D

Ти дивися як закипіли, видно влучив.

Этополдныйпиздец....В СССРе был средний класс )))) За что наши деды воевали, зачем революцию делали, куда тов. Сталин смотрел )))..... а тут оказываеться, что в рабоче-крестьянтской стране, появился еще какой-то там класс, интерестно а из каких людей он состоял, неужели из тех "предпринимателей" которые типо "шабашники"....и вообще, сколько еще классов существовало в пролетарской стране, интерестно будет послушать докладчика ))))

Этополдныйпиздец....В СССРе был средний класс )))) За что наши деды воевали, зачем революцию делали, куда тов. Сталин смотрел )))..... а тут оказываеться, что в рабоче-крестьянтской стране, появился еще какой-то там класс, интерестно а из каких людей он состоял, неужели из тех "предпринимателей" которые типо "шабашники"....и вообще, сколько еще классов существовало в пролетарской стране, интерестно будет послушать докладчика ))))

Ти подивися середнiй клас в США, трохи макiтру змусь попрацювати і взнаєш істину.:)

Назад
Зверху Знизу