Також для потенцiйних покупцiв дiлюсь досвiдом покупки квартири в 2 черзi СБ.
Не вiрте обiцянкам вiддiлу продажiв, приходьте в ЖЕК питайте, спiлкуйтесь з мешканцями.
З приводу термiнiв подачi води, електрики, тепла представники ТТМ на момент продажу надають невiрну, спотворену iнформацiю.
Стяжка: мiцна, незначнi перепади по висотi, ямки, горби до 5 мм.
Вiкна: кажуть профiль 5 камерний (перевiрити важко хiба що розрiзати вiкно), склопакет 3-х камерний, фурнiтура дешева i змонтована халтурно, вiкна вiдрегульованi погано. В багатьох мешканцiв наявнi проблеми з нещiльним приляганням дверей/вiкон до рами i як наслiдок потiк холодного повiтря дме з вiкна.
Алюмiнiєвi вiкна в еркерi стикуються з стелею шматком жестi, за яким в мене не було жодної теплоiзоляцiї, монтажної пiни i т. п.
Радує те, що питання з вiкнами повiльно, але вирiшуються(звичайно якщо ви не забули вказати про проблеми з вiкнами в актi передачi квартири).
Стiни: достатньо рiвнi, єдина проблема кутники що iржавiють.
Електрика: в щитку безлад, "розводка" електрики не вiдповiдає схемi яку надали в жеку, значна частина розеток розведена шлейфом (ймовiрно монтажники вкрали кабель), в коробках не паянi скрутки.
Вода: пiдведена до квартири трубами КАН терм, проблем нiяких поки не виявив.
Також бентежать договори з жеком якi змушують пiдписувати без дати.
Порiвнювати не маю з чим, але якiсть будiвництва в цiлому не викликає в мене значних нарiкань.
Як на мене основнi проблеми ТММ це бюрократiя в вирiшеннi питань ...