Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ТЭЦ-5: загубленный рай

• Автор теми Автор теми ТЭЦ-5
  • Дата створення Дата створення
дело в том что тама большой разлет з/п, но не такой как пишет тс

бухгалтерия считается элитным подразделением, есть и работяги которых не уважают!!!

дело в том что тама большой разлет з/п, но не такой как пишет тс

бухгалтерия считается элитным подразделением, есть и работяги которых не уважают!!!

Я рядовой работник, начинающий. Зарплата у меня по меркам станции - минимальная. Никакого неуважения я не почувствовал.

Сейчас идет рейдерский захват ТЭЦ-5, ей навязывают банкротство. Государственному предприятию.
Долга не существует, за газ ТЭЦ-5 рассчитался.

Re: ТЭЦ-5: загубленный рай

⛄;70741541 сказав(ла):
скоро все майно Терехова нацианализируют

ибо не смог отстоять Мегабанк

такое не прощают

А он там тоже клювик встомил? Это ж субботина хозяйство. Было.
Кондиционера с онклиник ему мало.

а ТЭЦ-5 какие районы в Харькове топит? Уж не Алексеевку случаем?

ХГ. Кожне літо - ціле літо нема гарячої води. Принципово. З моменту як ТЕЦ зарейдив Аваах какой харошій екс-мінистр МВД. (треба сказати, що віджав її він раніше, ніж став ММВД).
На ХТЗ - 2 тиждні, ті що зазвичай вказані. ТЕЦ-5 - ***** що пообіцяють - не буде, все одно, ціле літо.

Я рядовой работник, начинающий. Зарплата у меня по меркам станции - минимальная. Никакого неуважения я не почувствовал.

Сейчас идет рейдерский захват ТЭЦ-5, ей навязывают банкротство. Государственному предприятию.
Долга не существует, за газ ТЭЦ-5 рассчитался.

От скажи, в вас на ТЕЦ же - теж відсотків 80 за зеленого голосувало? Чи більше 90:
Так ото - наслідки.

З моменту як ТЕЦ зарейдив Аваах какой харошій екс-мінистр МВД. (треба сказати, що віджав її він раніше, ніж став ММВД).
а не 3-тью он приватезировал тогда? её кстати потом Гепа отбил.

по поводу какая тец кого топит и прочие технические вопросы - не нада это здесь обсуждать, война идёт... кому вы рассказываете все эти подробности?

ХГ. Кожне літо - ціле літо нема гарячої води. Принципово. З моменту як ТЕЦ зарейдив Аваах какой харошій екс-мінистр МВД. (треба сказати, що віджав її він раніше, ніж став ММВД).
На ХТЗ - 2 тиждні, ті що зазвичай вказані. ТЕЦ-5 - ***** що пообіцяють - не буде, все одно, ціле літо.
пам'ятається мені, як Аваков приїжджав на пишне весілля сина Генпрокурора Луценка, який як кум був дуже наполегливо призначений з подачі Порошенка. Тому не дивно, що жодні злочини злочинної влади не були розслідувані, щоби не вийти в розслідуванні на самих себе.
:ганьба:

можно подумать, что если бы все сотрудники тэц голосовали против зеленого, то такой ***ни бы не было.

Я тобі доповідаю - в нас в вибірній системі НЕМОЖЛИВО голосувати "проти".
Ти можеш це роити тільки "за".

Назад
Зверху Знизу