Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
дело в том что тама большой разлет з/п, но не такой как пишет тс
бухгалтерия считается элитным подразделением, есть и работяги которых не уважают!!!
⛄;70741541 сказав(ла):скоро все майно Терехова нацианализируют
ибо не смог отстоять Мегабанк
такое не прощают
онклиник Тереха контора?Кондиционера с онклиник ему мало.
а ТЭЦ-5 какие районы в Харькове топит? Уж не Алексеевку случаем?
Ну, заявляють що треба націоналізувати. Бобочка підмахне канєшна, якщо то йому буде цікаво.А он там тоже клювик встомил
Я рядовой работник, начинающий. Зарплата у меня по меркам станции - минимальная. Никакого неуважения я не почувствовал.
Сейчас идет рейдерский захват ТЭЦ-5, ей навязывают банкротство. Государственному предприятию.
Долга не существует, за газ ТЭЦ-5 рассчитался.
а не 3-тью он приватезировал тогда? её кстати потом Гепа отбил.З моменту як ТЕЦ зарейдив Аваах какой харошій екс-мінистр МВД. (треба сказати, що віджав її він раніше, ніж став ММВД).
Табе......и да ТЭЦ 5 под юриком бойко
3-ю. и не приватизировал, а взял в управление.а не 3-тью он приватезировал тогда?
Ну, заявляють що треба націоналізувати. .
От скажи, в вас на ТЕЦ же - теж відсотків 80 за зеленого голосувало? Чи більше 90:
Так ото - наслідки.
Ти дату старт поста бачив?
пам'ятається мені, як Аваков приїжджав на пишне весілля сина Генпрокурора Луценка, який як кум був дуже наполегливо призначений з подачі Порошенка. Тому не дивно, що жодні злочини злочинної влади не були розслідувані, щоби не вийти в розслідуванні на самих себе.ХГ. Кожне літо - ціле літо нема гарячої води. Принципово. З моменту як ТЕЦ зарейдив Аваах какой харошій екс-мінистр МВД. (треба сказати, що віджав її він раніше, ніж став ММВД).
На ХТЗ - 2 тиждні, ті що зазвичай вказані. ТЕЦ-5 - ***** що пообіцяють - не буде, все одно, ціле літо.

Табе......и да ТЭЦ 5 под юриком бойко
Разве Укристгаз аваха?
онклиник Тереха контора?
или запалыты как вышки баойко, кстати они горят с 26 июня вроде и потушить не могут
можно подумать, что если бы все сотрудники тэц голосовали против зеленого, то такой ***ни бы не было.