Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Терміново! Відмінити субсидії!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи потрібно ліквідувати субсидії для працездатних людей?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38
До чого це в темі про відміну субсидій ледарям?

Моя тема саме про те що ледарі НЕ мають права отримувати безкоштовно блага цивілізації!

1. я тобі сказав про те, що я згоден, але людина повинна мати реалізацію права (таке право в неї є) не отримувати послугу, або отримувати її у потрібній кількості. ТЕ, що зараз - критикував сам Порошенко, кажучи про кабальні газові контракти по формулі бери або плати. ТЕЖ САМЕ він робить зі своїм народом, як і його попередники.
НЕ він визначає комуналку? Але не ми назхначаємо виконавчу владу, лише президента та парламент, котрі це роблять. І пан ПОрошенко робить і в парламенті, і є президентом.

2. Ти знайди у Лозовій працю на стільки коштів, або у зоні ато, в Попасній десь. Якщо казати за областні центри, то легше.

3. Ти мені писав про те що я маю щось там спробувати. Я спробував. Перепони не у технічній сфері, а бюрократичній. І те що ти кажешь - це не турбота про людей, якщо не зробити те, що я кажу.

4. давай введемо статтю карного кодексу про тунеядство :D Але тарифні сітки встановлює влада. А в них зп грязними - 5-6 тисяч

Порох роздає пєнсам по 2х1200 грн.
Так що ті за нього самі проголосують :клас:

Я ж кажу - стратег!
Т.е. админ.ресурс занимается подкупом избирателей?
Не думаю,что ***** будут за него голосовать.Ведь это разовая подачка к минимальной пенсии.А субсидии надо вообще отменить.Почему человек отработавший всю жизнь должен жить на минимальную пенсию(которая ниже прожиточного минимума) и ещё стоять с протянутой рукой за субсидией,которую могут в любой момент отменить?

Не думаю,что ***** будут за него голосовать.Ведь это разовая подачка к минимальной пенсии.
Пфффф. Згадай "Юлькину тищу".

Все дуже просто.
Є люди з мізками. Вони обрали Пороха майбутнім лідером ще чотири роки тому.
А є *****и, як ото пенси. Нажаль і люди з мізками і *****и мають право обирати майбутнє України в якому будуть жити і люди з мізками.
Тому *****ами треба керувати, а шо поделать :незнаю:
Якщо ними не керувати то вони просеруть все. Їх дуже багато.

Пфффф. Згадай "Юлькину тищу".

Все дуже просто.
А є *****и, як ото пенси. Нажаль і люди з мізками і *****и мають право обирати майбутнє України в якому будуть жити і люди з мізками.
Тому *****ами треба керувати, а шо поделать :незнаю:
Якщо ними не керувати то вони просеруть все. Їх дуже багато.
Почему-то я не удивлён таким ответом.
Юлькин тысячу помнят,но не факт,что пойдут голосовать за того,кто их опустил ниже плинтуса.
Но самое интересное может выскочить после выборов.И особенно интересна тема хищений в Укроборонпроме,да и к Кузне на Рыбальском будут вопросы тоже.И в этом случае не исключено,что на месте *****а может оказаться порохобот.

Но самое интересное может выскочить после выборов.И особенно интересна тема хищений в Укроборонпроме,да и к Кузне на Рыбальском будут вопросы тоже.И в этом случае не исключено,что на месте *****а может оказаться порохобот.
tenor.gif

Розумні обирають Пороха за реальні досягнення для України.
*****ам потрібна "сільная рука".

Всі козирі у Пороха :клас:

Ты заметил, что людей с мозгами твой Порох задолбал, согласно твоим утверждениям. В 14 их было больше половины, а сейчас ты боишься, что они выберут клоуна или Юлю.
*****ам потрібна "сільная рука".
Это про Зеленского фантазируешь?

ТС не устаёт плодить немного *****ьноватые темы, всё воюет с кем-то. Сегодня у него враги субсидианты, вчера были евробляхеры, завтра ещё какие-нибудь непонятно кто. Почему-то ни одной темы про бездеятельность покрывателя преступлений государственного масштаба кума президента ТС не создал. Или про четыре сотни ленивых *****асов в Киеве. Или про то, что дорожный сбор есть, а дорог почти нет. Да мало ли. Зато создал про *** пойми кого, за киловатты и калории которого он, типа, заплатил. Хотя, я не уверен, что вообще что-то платил.

Ты заметил, что людей с мозгами твой Порох задолбал, согласно твоим утверждениям. В 14 их было больше половины, а сейчас ты боишься, что они выберут клоуна или Юлю.
Давай я сам за себе скажу, ок?

Так от я спостерігаю що вперше за історію України люди бажають обрати на другий строк діючого Президента!
Це дуже багато про що каже.

І я ні краплі не переживаю за перемогу Пороха.
Мені сумно що йде війна не один рік. А знаходяться долбойоби що бажають обрати куклу головнокомандуючим та просрати те що так складно далось.

Сегодня у него враги субсидианты, вчера были евробляхеры, завтра ещё какие-нибудь непонятно кто.
Так.
Вчора Порох нагнув та поборов євробляхерів.
Отже і субсідіантів поборе. І завтра ще когось :клас:

Порох реально діє - і це вражає!

Почему-то ни одной темы про бездеятельность покрывателя преступлений государственного масштаба кума президента ТС не создал. Или про четыре сотни ленивых *****асов в Киеве. Или про то, что дорожный сбор есть, а дорог почти нет.
Тому що я відрізняю Президента від суду, прокуратури, депутатів.

Раджу і тобі починати.

Назад
Зверху Знизу