Коли ти хочаб один раз зsштовхнешся просто з встановленням понижаючого трансформатору та прокладку електромережі нового селеща, ти м'яко кажучи переглянеш свій дитячий оптимізм
Я тобі можу сказати де живе моя мама. Точніше жила до війни. Зараз це наша територія. Я тобі скажу, що там відсутня вода та світло останні 5 років. А дорог та іншого там ніколи і не було. Але не тому, що немає труб чи стовпів с трансфорамоторами. А тому що так вигідно місцевим чиновникам та політиці, яку обрав головнокомандувач Порошенко.
Відрубають за борги. Але не борги села. А борги сепарів, котрім все це постачають на ту сторону. І вирішити у законий спосіб ми намагалися всі ці роки. І знаешь що? Нічого. Всім відповідальним, від місцевого до Гройсмана і самого Порошенко великий П О Х У Й.
Президент звісно ні до чого

. Цене ж не він наказав постачати туди все водоканалу, у якого від цього шалені борги. Любима мантра президента "там же наши люди". Вірю в це, що там його люди. Але не тут. Туди ж йдуть лєп. Гудять.
Стовпи з проводами, та трансформатор - за свої кошти ставили. Все є, лічильники - є. Світла - нема

Ну як нема...осбь на 8 березня включали. Вода - 1 час на добу, ы то не завжди. На побрехеньки "до вас труби диряві", і труби міняли частково, і кран. На таку трубу кран ти взагалі знаєш скільки коштує? До сепарів 10км. До нас від водобуду - 400 метрів. В них все добре. В нас - як завжди. Президент ні в чом не віноват. І взагалі ніхто не віноват. Да. Просто місце таке
Далі, я, як участник ато, намагався там реалізувати своє право на землю. Бо якщо я там її не можу отримати (вона там нічия та занедбана десятиріча), то я її ніде не отримаю. Лише 12 соток. Мені було відмовлено держгеокадастром, так як за два роки вони так і не розібралися хто за цю землю відповідає. Це офіційно. А неофіційно ..ну я думаю зрозуміло.
В інших містах - взагалі мороз, та черга у 300 років. Землі для тих, хто її захищав - не знайшлося. Ніде. Ні в 10км від фронту, ні де будь ще. Всі люди від сельсовета, до інших кабінетів - від пана Порошенко та його однойменної партії. Навіть Кернес від нього вже давно.
І так в усьому.
"Порох, ты нехороший!
Даже для глупой кремлевской овцы
Есть у тебя леденцы.
Мы же тебе не чужие,
Мы твои дети родные
(с) Посвящаю перероблений віршик пану Порошенко.
Давай далі розповідай, про те, що відміна субсидій та фактична заборона лічильникиків - це турбота про людей та щоб тариф и менше були