Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Терміново! Відмінити субсидії!

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи потрібно ліквідувати субсидії для працездатних людей?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38
Желательно до выборов отменить, тогда вся страна за петю проголосует)))

А как насчет возможности отказаться от отопления с условием установки альтернативного источника? А как насчет отчетов куда идет деньги за кварплату? Что ты тут предлагаешь???

У совкових багатоповерхівках це не можливо.
Так само як не можливо завантажити катер у Ланос.
Змінюйте житло.

отменить всем. снизить тарифы. сейчас большинству выгодно быть безработным:получаешь социалку + субсидию. нахуя работать? )

Також непогано.
Проте знизити тариф суттєво не вийде все одно.

Про стимул економії ти правий на 100%

а как быть мужчинам и женщинам которые работаю на таких работах как почта, тепловые сети, сварщики монтажники, сантехник в жеке, и прочие государственные учреждения где люди ходят на работу, выполняют целый день работу и не просиживают штанов, просто государство им платит мало - 5-6 тысяч на руки в лучшем случае?
так само як і тим хто ******* 12-16 разів на день і не отримує ніхуя - йти або *****, або йти працювати!

Я тобі не про те кажу.
А про те що твоє бажання дуже суттєво підніме вартість послуг.
А його реалізація затягне на десяток років і багатомільярдні будівництва.
Підніме вартість? А відміна субсидій її знизить? :D

Підніме вартість? Сплата за лічильниками, а не за вигаданими нормами, та абсурдним відмивом коштів, коли при +10 кочегарять на повну, аби більше були втрати, щоб потім отримати більшу компенсацію напряму від держави, окрім субсидій, та сплат за комуналку?

Підніме вартість? Навпаки. Вартість впаде. І ми маємо тому реальний приклад. Так, зміна постачальника газу дає економію 0.86грн на кубі, що в середньому дає за рік селянину з газовим опаленням десь біля 1300грн на рік. Сума невеличка, але і вона може бути значно більша, та вона показова, що те що ти кажешь - фейк.

Пенсіонери також, і люди з інвалідністю також можуть працювати.
Проте я відношусь з розумінням що може так бути що їм досить складно заробляти гроші.

І я зовсім не розумію як здоровий злидень що має дві руки\дві ноги\голову та зір не може заробити 7-10 тис гривень на місяць.

Например, дворник. Без в/о и т.д. Ты ему готов платить 10 килогривен?

Коли ти хочаб один раз зsштовхнешся просто з встановленням понижаючого трансформатору та прокладку електромережі нового селеща, ти м'яко кажучи переглянеш свій дитячий оптимізм :D

Я тобі можу сказати де живе моя мама. Точніше жила до війни. Зараз це наша територія. Я тобі скажу, що там відсутня вода та світло останні 5 років. А дорог та іншого там ніколи і не було. Але не тому, що немає труб чи стовпів с трансфорамоторами. А тому що так вигідно місцевим чиновникам та політиці, яку обрав головнокомандувач Порошенко.
Відрубають за борги. Але не борги села. А борги сепарів, котрім все це постачають на ту сторону. І вирішити у законий спосіб ми намагалися всі ці роки. І знаешь що? Нічого. Всім відповідальним, від місцевого до Гройсмана і самого Порошенко великий П О Х У Й.
Президент звісно ні до чого :D . Цене ж не він наказав постачати туди все водоканалу, у якого від цього шалені борги. Любима мантра президента "там же наши люди". Вірю в це, що там його люди. Але не тут. Туди ж йдуть лєп. Гудять.
Стовпи з проводами, та трансформатор - за свої кошти ставили. Все є, лічильники - є. Світла - нема :D Ну як нема...осбь на 8 березня включали. Вода - 1 час на добу, ы то не завжди. На побрехеньки "до вас труби диряві", і труби міняли частково, і кран. На таку трубу кран ти взагалі знаєш скільки коштує? До сепарів 10км. До нас від водобуду - 400 метрів. В них все добре. В нас - як завжди. Президент ні в чом не віноват. І взагалі ніхто не віноват. Да. Просто місце таке :D

Далі, я, як участник ато, намагався там реалізувати своє право на землю. Бо якщо я там її не можу отримати (вона там нічия та занедбана десятиріча), то я її ніде не отримаю. Лише 12 соток. Мені було відмовлено держгеокадастром, так як за два роки вони так і не розібралися хто за цю землю відповідає. Це офіційно. А неофіційно ..ну я думаю зрозуміло.
В інших містах - взагалі мороз, та черга у 300 років. Землі для тих, хто її захищав - не знайшлося. Ніде. Ні в 10км від фронту, ні де будь ще. Всі люди від сельсовета, до інших кабінетів - від пана Порошенко та його однойменної партії. Навіть Кернес від нього вже давно.
І так в усьому.
"Порох, ты нехороший!
Даже для глупой кремлевской овцы
Есть у тебя леденцы.
Мы же тебе не чужие,
Мы твои дети родные

(с) Посвящаю перероблений віршик пану Порошенко.

Давай далі розповідай, про те, що відміна субсидій та фактична заборона лічильникиків - це турбота про людей та щоб тариф и менше були :D

так само як і тим хто ******* 12-16 разів на день і не отримує ніхуя - йти або *****, або йти працювати!
В таком случае ты первый ****ом порастёшь. Кто будет обеспечивать подачу воды, тепла и электричества в твою халупу, если все дружно пойдут *****? Хотя вариант носить воду из колодца для тебя не самый хуёвый.

В таком случае ты первый ****ом порастёшь. Кто будет обеспечивать подачу воды, тепла и электричества в твою халупу, если все дружно пойдут *****? Хотя вариант носить воду из колодца для тебя не самый хуёвый.

Все прогнозовано, і те про що ти кажеш також.
Тому я вже кой чого досяг та працюю надалі над диверсифікацією.
А ви чекайте на Гройсмана та Гєпу....ще почекайте, а потім (вже наступного року, коли в Харкові станеться колапс тепло мереж та енерго магистралей) будете кричати олололо!!!!

За виконану роботу належним чином - так, на всі 100%
А враховуючи що ці 10 000 на сотню чоловік - то із задоволенням!

до речі , в нашому під"їзді працює прибиральниця. ми їй платимо. нічо. не зубожіли

Назад
Зверху Знизу