Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

а ты хоть раз видел чтоб тцк написало что погиб по их вине ?
а ти бачив, як телеграм не писдить?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1756192336350.webp

Контекст попереднього посту

Звільнити поліцейського фактично неможливо
в какой стране? не в той что ЕМНИП какомуто спецназу полиции сказали или добровольно пойдешь в ЗСУ в бригаду полиции или уволим и пойдешь не добровольно по мобилизации в этой?

Останнє редагування:
Звільнити поліцейського фактично неможливо
Правильно, тому що він піде до суду і відновиться на посаді.
Але якщо спочатку поламати ребра і мобілізувати адвоката, а потім те саме зробити з самим поліцейським - то згідно з рішенням ВС, жодних проблем зі звільненням поліцейського нема.

в какой стране? не в той что ЕМНИП какомуто спецназу полиции сказали или добровольно пойдешь в ЗСУ в бригаду полиции или уволим и пойдешь не добровольно по мобилизации в этой?
так тут же ж волають, поліцію в окопи, шо не так, вам не догодиш

Правильно, тому що він піде до суду і відновиться на посаді.
Але якщо спочатку поламати ребра і мобілізувати адвоката, а потім те саме зробити з самим поліцейським - то згідно з рішенням ВС, жодних проблем зі звільненням поліцейського нема.
Так это не делается, я немножко знаю, как эта система работает, от непосредственных участников.

Так это не делается, я немножко знаю, как эта система работает, от непосредственных участников.
Там є відео з "безпосередніми учасниками", якщо що.
Взагалі багато що в цій історії пішло "не так". Починаючи як раз з поліцейського, який віддав побитому ветерану запис з боді-камери.

Там є відео з "безпосередніми учасниками", якщо що.
Взагалі багато що в цій історії пішло "не так". Починаючи як раз з поліцейського, який віддав побитому ветерану запис з боді-камери.
Запись с бодикамер выдается по адвокатскому запросу.

не все родственики сьебались :рл:

Назад
Зверху Знизу