Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Шо непонятно? ТЦК не має права затримувати - тільки копи.
У копів в данному випадку немає підстав для затримання. У ТЦК до речі теж.
Вот що вони забов'язані робити, якщо є порушення, якщо порушень немає. То і затримувати підстав немає.

Постанова 560 КМУ від 16 травня 2024 р
У разі встановлення, що громадянин порушує правила військового обліку, визначені
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 р. № 1487 (Офіційний вісник України, 2023 р., № 5, ст. 409), або
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
“Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, виявлення розбіжностей військово-облікового документа з військово-обліковими даними Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних, резервістів старший групи оповіщення пропонує резервісту або військовозобов’язаному (крім резервістів та військовозобов’язаних СБУ та розвідувальних органів) прослідувати до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки для взяття на військовий облік, проходження медичного огляду для визначення придатності до військової служби, уточнення своїх персональних даних, даних військово-облікового документа з військово-обліковими даними Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних, резервістів. Із зазначеною метою громадянину оформляється та вручається повістка.
У разі відмови резервіста або військовозобов’язаного від отримання повістки представником, який уповноважений вручати повістки, складається акт відмови від отримання повістки, який підписується не менш як двома членами групи оповіщення. Акт відмови від отримання повістки оголошується громадянину.

Це цілком міг бути СЗЧшник (бо поки їх офіційно подадуть, і рак свисне).
Варіант? - Варіант!
Т.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо? Я не розумію логику?
Моя жена сейчас лекции копам читает - повышение квалификации, говорит им пофигу вообще и законов они не знают и знать не хотят, главное что им сейчас по 50к платят в месяц и за это они готовы жопы рвать.
Сказали сверху задерживать, будут задерживать. Единственное, что их волнует, что бы на камеру их откровенная херня не попала, бо за это ****.

Останнє редагування:
Копам дали право проверять военноучетные документы. Но если нет нарушений, задерживать они не могут.
Обычно они по паспорту этот так называемый административный розыск смотрят.

Т.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо?
1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний лист
2) ... на службі або на лікуванні. Можна перевірити дзвінком в частину, якщо є підозра на СЗЧ.

Мене так двічі перевіряли. Одного разу копи на блокпосту біля Добропілля, коли неофіційно відпустили додому на декілька днів. Іншого разу - коли в Дніпрі на лікуванні був. З доків на руках був тільки воєннік. Обидва рази я давав контакт зам по тилу, бо просили саме офіцера, а не сержанта (ком.взводу). Він підтверджував, що я не в пройобі.

1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний лист
2) ... на службі або на лікуванні. Можна перевірити дзвінком в частину, якщо є підозра на СЗЧ.

Мене так двічі перевіряли. Одного разу копи на блокпосту біля Добропілля, коли неофіційно відпустили додому на декілька днів. Іншого разу - коли в Дніпрі на лікуванні був. З доків на руках був тільки воєннік. Обидва рази я давав контакт зам по тилу, бо просили саме офіцера, а не сержанта (ком.взводу). Він підтверджував, що я не в пройобі.
В данному випадку це був військово службовець?

В данному випадку це був військово службовець?
А хз! Чому б ні?
З відео зрозуміло аж ніхуя. Там варіантів може бути багато, в тому числі і таких, коли затримання буде цілком законним.

А хз! Чому б ні?
З відео зрозуміло аж ніхуя. Там варіантів може бути багато, в тому числі і таких, коли затримання буде цілком законним.
Поэтому ты сразу человека записал в нарушители?

Назад
Зверху Знизу