Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

На ВЛК треба приходити зі своїми папірцями з попередніми заключеннями спеціалістів. Якщо нічого нема, там в тебе ніхто нічого шукати не буде і всі скарги про ігнорують. А якщо є папірці то тоді посилають на дообстеження.
У нас повно людей з гіпертонією, які знали що них тиск, але ні к лікарям не ходили, ні лікувались. Їм 50+, тому в штурмовики їх не відправили, а в ТЦК їм намалювали повністю придатні. Ми їх направляєм на консультацію до кардіолога, а потім на повторне ВЛК, де їм ставлять обмежено придатних. Принаймні їх вже не зможуть перевести до бойових частин. Дивно очікувати уважності до їх здоров'я від ТЦК, якщо вони саме все життя зневажали на це.

Не настільки я важлива особа, щоб на мене БПЛА наводити :)
В Херсонській обл. 1-річна дитина виявилася достатньо важливою.
Не надо тень на плетень наводить, пожалуйста.
На Вартана тут тоже бочки катили. А оказалось, что показалось(с)
Вартан може комусь подобатися, комусь ні, але він проукраїнський на 101% і його тут знають ще з Майдану.
Що оце таке - я особисто хз.

На ВЛК треба приходити зі своїми папірцями з попередніми заключеннями спеціалістів. Якщо нічого нема, там в тебе ніхто нічого шукати не буде і всі скарги про ігнорують. А якщо є папірці то тоді посилають на дообстеження.
У нас повно людей з гіпертонією, які знали що них тиск, але ні к лікарям не ходили, ні лікувались. Їм 50+, тому в штурмовики їх не відправили, а в ТЦК їм намалювали повністю придатні. Ми їх направляєм на консультацію до кардіолога, а потім на повторне ВЛК, де їм ставлять обмежено придатних. Принаймні їх вже не зможуть перевести до бойових частин. Дивно очікувати уважності до їх здоров'я від ТЦК, якщо вони саме все життя зневажали на це.
В даному випадку усі ці болячки були відмічені навіть у попередньому обстеженні ВЛК у 20 році. Мені чесно сказали, що з гіпертонією можуть направити на дообстеження, це купа часу у стаціонарі та з великою вірогідністю носіння монітора на тілі, звісно, якщо буде вільний. А з артрозом - МРТ за свій рахунок (тому що безоплатно черга на 2 місяці, а ВЛК чекати не буде згідно наказу). Я їх послухав і вирішив не марнувати час та гроші, пройшов одне дообстеження, де результат не суб'єктивний, врешті решт отримав саме те, що знав.

В Херсонській обл. 1-річна дитина виявилася достатньо важливою.

Вартан може комусь подобатися, комусь ні, але він проукраїнський на 101% і його тут знають ще з Майдану.
Що оце таке - я особисто хз.
Коли ми з Вартаном домовлялись про зустріч, чомусь ніхто ні від кого не ховався :) Та й порозумілися швидко. А тут отаке.
Звісно, я припускаю, що людина на лікуванні трохи не розрахувала своїх можливостей. Але навіщо було тоді цей цирк влаштовувати і ганяти мене по спеці, щоб себе потішити...

Звісно, я припускаю, що людина на лікуванні трохи не розрахувала своїх можливостей.
Именно.
В общем, я бы не делала поспешных категорических выводов. :незнаю:
Ситуации бывают разные.

Останнє редагування:
Именно.
В общем, я бы не делала поспешных категорических выводов. :незнаю:
Ситуации бываю разные.
Если уж ты такой мужик и забил стрелку, то потом на нее не явиться – совсем не круто.
По шкале не крутости – это возле уровня дна.
Тем более, если ты проснулся утром и понял, что "не рассчитал возможности", то можно было хотя бы в личку черкануть, что "діла не буде";)

сам понимаешь, что есть болячки, которые не вылечиваются вообще. только корректируется состояние пациента.
ну и смысл некоторым (в том числе и мне) ходить было 15 лет по врачам, если тупо прописали "пигулки" на "всю оставшуюся"? я во время ВЛК получил тот же рецепт - "продолжайте, только дозу надо бы увеличить".
а старые лекарские книжки тупо сгорели после обстрелов нашей поликлиники ...
так шо тут не только "вони саме все життя зневажали на це" ...
Я к частным врачам ходил, на что мне курица с ВЛК сказала - это не считается.

а спрвжні мужики, кроють друг друга ***ми, в інеті?
***ми в инете кроют друг друга все. От детей до глубоких пенсов (Вегерас, привет);)
А вот после такого общаются в реале, подозреваю, все-таки больше мужики.

Якщо вже потрапив в армію - списати можуть тільки повним інвалідом або треба добряче заїбати все медичне керівництво.
Не перебільшуй!
Навіть з мінімальною, 3 групою на 1 рік списатися можна - я тобі живий приклад:увага:
погрожують вивести поза штат. *****ська придумка, оце "позаштат": люди фактично стають рабами на мінімальному утриманні (800 грн на місяць!)
Перші два місяці від дати наказу про введення поза штат ти отримуєш повне основне ГЗ (якщо солдат, це 21 000 грн). Не скажу за всіх, але у моїй ВЧ через 2 місяці позаштатників зараховували до роти резерву. Вони продовжували лікуватися, але й надалі також отримували 21 000.

Тем более, если ты проснулся утром и понял, что "не рассчитал возможности", то можно было хотя бы в личку черкануть, что "діла не буде";)
Так стрелка была забита около 11 утра. Я предложил на час, он сам назначил другое время.

Не перебільшуй!
Навіть з мінімальною, 3 групою на 1 рік списатися можна - я тобі живий приклад:увага:
Я знаю :)
Але отримати цю 3 групу, не замумукавши усіх лікарів, не завжди можливо. Зараз друга з Харкова відправили до... Полтави, на інше ВЛК.
Перші два місяці від дати наказу про введення поза штат ти отримуєш повне основне ГЗ (якщо солдат, це 21 000 грн). Не скажу за всіх, але у моїй ВЧ через 2 місяці позаштатників зараховували до роти резерву. Вони продовжували лікуватися, але й надалі також отримували 21 000.
Дуже залежить від частини.

Итак. Грозный воЕн не пришел. Судя отцитированному, нежеланию общаться в личке и "Ты меня узнаешь" были подозрения... И они оправдались. Поскольку dimon67 не любимая девушка, то прождал я его 10 минут. Половину этого времени рядом втыкал в телефон молодой человек в светлом кэжуале, без следов лечения в госпитале, с цивильным городским рюкзачком. Если ЭТО я должен был узнать, то...
Вася я пришел в 14-15 и ушел в 14-35-так шо не гони пургу балабол Случаем не ты стоял за памятником у пушки в светлых брюках? рЯдос еще девушка с ребенком в корляске стояла? я ж возле6 тебя пршел круг делая возле солдата? моя машина -белая тесла стояла возле метро на плошадочке в акурат перед солдатом или ты не видел деда 60 лет с бородой и в милитари?

Блин ... смешно. Зачем вам эта встреча ??? У вас нет дел дома ? Просто поставьте в игнор друг друга и всем будет хорошо.

Казалось бы, что проще - обменяться номерами телефона
и не разводить сопли кто был с журналом огонёк подмышкой

Но нет. Это слишком просто.

Дальнейшие выяснения отношений , ваших - в личке.

Флуд к теме не относится, удаляю.

Казалось бы, что проще - обменяться номерами телефона
и не разводить сопли кто был с журналом огонёк подмышкой

Но нет. Это слишком просто.

Дальнейшие выяснения отношений , ваших - в личке.

Флуд к теме не относится, удаляю.
Я очень рад ,что они пришли и не нашли друг друга))) что все остались целы и невредимы )))

Назад
Зверху Знизу