Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мабуть у тебе на обличчі щось написане, що, замість розмови, знайомство з тобою починають з удару в пузо.Ничто так не способствует формированию отношения, как удар кулаком в пузо. Хочешь проверить на себе или ограничимся мысленным экспериментом?
Скорее, забавляет. Сколько процентов Луганской области нынче под управлением Украины?Семерка на Луганской области - не напрягает, нет ???
Вы скрин карты в том же посте, на который отвечаете, не видите что ли ??Сколько процентов Луганской области нынче под управлением Украины?
Интересовала цифра. Визуально - процента четыре. Плюс-минус лапоть.Вы скрин карты в том же посте, на который отвечаете, не видите что ли ??
Вся вот єта вот ***ня работаєт до сканіровкі кода. Но іх далеко не всегда сканіруют.А как же они куар-коды подделали? Их что, зря придумали. А, наверно причина в том, что "группы оповещения" просто не умеют их сканировать.
Дальше-больше!Область - в пятёрке. И ниипёт!
"Понад 11 тисяч нових штрафів від ТЦК за останні три місяці"
Рекордні 8 проваджень на одну людину було відкрито на Чернігівщині
...28 212 проваджень за порушення правил військового обліку вже відкрили ТЦК у 2025 році. Від початку квітня штрафів побільшало на 11,2 тисячі. Щомісяця відкривалося, в середньому, по 4,7 тисячі нових проваджень. Рекордним став квітень 2025 року — 5 682 штрафи. Лише кожне п’яте провадження було закрито цьогоріч.
...Лідером за кількістю штрафів від ТЦК є Київ — 3 835 проваджень з початку року. Наслідують Дніпропетровська (2 984), Сумська (2 464), Одеська (2 438) та Харківська (2 151) області. Усього дев’ять регіонів вже мають більше тисячі справ.
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я взагалі-то про деякі зафільмовані події у Харкові, результатом яких було судове провадження, поведінку обвинуваченого ТЦКшника на суді та відношення до цього Славіка. Мене ТЦК на вулиці не чіпають від слова "зовсім", мабуть, дійсно щось таке на обличчі, що краще не чіпатиМабуть у тебе на обличчі щось написане, що, замість розмови, знайомство з тобою починають з удару в пузо.
Скільки мене не зупиняли, жодного разу не відчував агресії у мій бік. Скільки знайомих та колег не мобілізували (кожного дня все більше й більше), жоден у приватній переписці не говорив про удари в пузо.
Може ти просто *****а і терпіла й оточуючі бачать це?
Если человек не оформил ВПО (а, судя по штрафу, не оформил), то он считается за той областью, за которой закреплен изначально.Семерка на Луганской области - не напрягает, нет ???
Поки що навпаки: побитим в ТЦК призначають покарання, а тим, хто це зробив - реально нічого. Ну, якщо не вважати за покарання основний страх ТЦК-шника - перевід до бойової частини! Бо інваліди ЗСУ не дуже спроможні руками вимахувати, навіть при чисельній перевазі. Хіба що можуть милицею перетягнути, але про таке я не чувПункт перший.
Не хочеш йти служити, починай бійку! Тобі може світити умовний термін за хуліганство, а твоїм опонентам від 5 до 10 реальних років.
Дурня, звісно. Головне не те, що камера зніме, а що доктор напише у висновку.Пункт другий.
Відеофіксація медогляду ВЛК? Цікаво! Відкоти-закоти на камеру)))
Дідівщина.![]()
Наразі майже на всіх напрямках штурмові дії виконують переважно «бусифіковані» - добровольців уже давно немає, - військовий «Осман»
хуєвщина, не плутай армейку з війноюДідівщина.
Наразі майже на всіх напрямках штурмові дії виконують переважно «бусифіковані» - добровольців уже давно немає, - військовий «Осман»