Sefida
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 41038
Повідом.: 41038
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
коли я бачу емоційний пост щодо методів мобілізації від пересічних громадян, я їх розумію
коли я бачу емоційний пост зі словом "катівня", в якому взагалі відстутні обставини і контекст подій, і цей пост від РАДИ АДВОКАТІВ, то я розумію що це лайно і маніпуляція
бо хто, як не адвокати розуміють, що порушення закону відбуваються не у вакуумі, а в конкретних обставинах
тому або пани адвокати розповідають про контекст, або ідуть *****
Человек пишет, не поинтересовавшись,Тот самый случай, когда
я коментував пост від "спілки адвокатів", які виступають "за всьо харошеє і протів всєво плахова"Тот самый случай, когда псевдоним дописувача соответствует его внутренней огранизации.
прес-офіцери с розповідями "всьо харашо прекрасная маркіза" ідуть у тому ж самому напрямку"ідуть *****" - это так по-пресс-офицерски, чи кто он там.
В след раз, когда будете комментить подобное - не цитируйте или цитируйте "обломком"я коментував
до чого тут дописи про мою внутрішню організацію?

решил воткнуть нож в спину ТЦК????Я пропоную забирати того, хто привіз, якщо "улов" не влаштовує. Це буде справедливо

Ну, що. З черговою ЙоПСОшечкою нас:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
То ж ОТЦК (обласний) рапортує про події в районному. Дивись назву каналу.Як би усе зрозуміло, окрім того що красноградські тцкашники робили в Ха?
да тут как раз все ясно: горбатого ..........Ну це як отк працюватиме
Почему считаешь, что не уже)******!!! надо было через Мамбу-***мбу пробовать!!!!