насировым?)До речі, була можливість мені там служити
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
насировым?)До речі, була можливість мені там служити
Та щаз. Не для війни його мамка ростилаа кстати зря, нужно было переводом его в другую часть, у нас хватает частей где добровольцы нужны.
Там вапше странниє мєтаморфози.Та щаз. Не для війни його мамка ростила
После решения суда - пожалустаа кстати зря, нужно было переводом его в другую часть, у нас хватает частей где добровольцы нужны.
Вот что значит патриотизм работника фискальной службыТам вапше странниє мєтаморфози.
Чувак бил практічєскі прі смерті в судє, а в тюрячкє виздоровєл і прошол ВЛК.
Животворна сила підвалів СБУТам вапше странниє мєтаморфози.
Чувак бил практічєскі прі смерті в судє, а в тюрячкє виздоровєл і прошол ВЛК.
а поиском "вч а0139" гугел вываливает именно статью о 101 бригаде охраны (ссылку на статью в википедии). або ось https://www.facebook.com/groups/324356474634824/?locale=uk_UA (тот же гугель, тот же запрос)а тут такое говорят
Валєрій Залужний і єво зам.А кто его сейчас пройти не может?
Теж психолог принциповий попався?Валєрій Залужний і єво зам.
Взагалі не отдупляю, де вони проходили. Но тож хочу там пройти.Теж психолог принциповий попався?
Та нєхай смотрят бєспрістрассно, як і їх.вернее "не пройти" )))
Дивлячись з якого боку.Так це добре, чи ні?
Насіров
Тоді погано. А з боку Сирського добре.З боку ВЛК Залужного, або в/ч А0139?
Добре буде коли спочатку Насірова засудять за хабарництво, а вже потім у нього буде можливість мобілізуватись.Так це добре, чи ні?
Насіров
До ЗСУ мобілізувались близько 50 фігурантів корупційних справ на мільйони гривень, — пресслужба САП.Добре буде коли спочатку Насірова засудять за хабарництво, а вже потім у нього буде можливість мобілізуватись.
Шо влк пройшов і годєн - добре. Дальше должен бил попасть в "Шквал".Так це добре, чи ні?
Насіров
Они сами в него по ошибке не залезут, а то вдруг не у всех отсрочка)Мне вчера мои сотрудники предложили на мерса 4*4 поставить кунга и брать деньги с ухилянтов за вывоз, грузить их в кунг и привозить в ТЦК