Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

При совке в армию забирали с 18
Ну да. И у нас в армию с 18-ти.
Во время призыва. А сейчас призыва нет. Этодругое.
У нас возраст совершеннолетия - 18 лет. Но это у нас.
А если бы было 16 лет? Что посоветовали бы американцы?

1000027337.webp

У нас возраст совершеннолетия - 18 лет. Но это у нас.
А если бы было 16 лет? Что посоветовали бы американцы?
У американців повноліття - теж в 18 років. І в армію йдуть теж з 18 і десь до 39.
21 - вік, коли можна купувати алкашку.

У американців повноліття - теж в 18 років. І в армію йдуть теж з 18 і десь до 39.
21 - вік, коли можна купувати алкашку.
А голосувати та мати автомобільні права?
Про алкашку дивно.
Воювати годен, а пити ні. :(

А голосувати та мати автомобільні права?
Про алкашку дивно.
Воювати годен, а пити ні. :(
Права з 14-16 років, але повна автономність з 18.
Голосування з 18.
Алкашка - через те, що організм ще росте і алкоголь йому шкодить. 21 рік визнаний безпечним віком.

Права з 14-16 років, але повна автономність з 18.
Голосування з 18.
Алкашка - через те, що організм ще росте і алкоголь йому шкодить. 21 рік визнаний безпечним віком.
А куля не зробить життя того хлопця ще небезпечнішим?
Дивні закони.

с Ермаком, то понятно.. а вот кто такой Порошенко сейчас?
Я тебе хочу задать тест на сообразительность . "Олексій Порошенко має військовий досвід: після початку війни на Сході у 2014 році він добровільно мобілізувався і нібито служив командиром мінометного розрахунку. За інформацією ЗМІ, на Донбасі його охороняли 20 спецназівців, а сам син пʼятого президента перебував у зоні бойових дій під чужим ім’ям для конспірації і у жодних військових діях участі не брав. Пробув на службі всього два місяці." Спрашивается вопрос - почему сын Порошенко до сих пор не в армии??

Я тебе хочу задать тест на сообразительность . "Олексій Порошенко має військовий досвід: після початку війни на Сході у 2014 році він добровільно мобілізувався і нібито служив командиром мінометного розрахунку. За інформацією ЗМІ, на Донбасі його охороняли 20 спецназівців, а сам син пʼятого президента перебував у зоні бойових дій під чужим ім’ям для конспірації і у жодних військових діях участі не брав. Пробув на службі всього два місяці." Спрашивается вопрос - почему сын Порошенко до сих пор не в армии??
Потому что может. И не он один. Если есть миллион бакинских, да не один, выезд из страны упрощается во многом. Напомнить, как жену "кошелька " Кернеса задержали румыны или венгры, потому что она спокойно проехала через нашу таможню/заставу с более чем сотней миллионов нала? У наших вопросов не возникло, а, если и возникли, то были быстро купированы пачкой денег.

Потому что может. И не он один. Если есть миллион бакинских, да не один, выезд из страны упрощается во многом. Напомнить, как жену "кошелька " Кернеса задержали румыны или венгры, потому что она спокойно проехала через нашу таможню/заставу с более чем сотней миллионов нала? У наших вопросов не возникло, а, если и возникли, то были быстро купированы пачкой денег.
А я обратил внимание на то, что " Донбасі його охороняли 20 спецназівців, і під чужим им'ям". И после этого все комбриги не захотели его иметь под своим командованием, чтобы не привлекать шахеди и пр..))

А я обратил внимание на то, что " Донбасі його охороняли 20 спецназівців, і під чужим им'ям". И после этого все комбриги не захотели его иметь под своим командованием, чтобы не привлекать шахеди и пр..))
Времена Якова Джугашвили прошли давно, не заметил? И, это, ссылочку на источник. А то знаем мы любителей поковыряться в коричневом и пахучем нешоколаде...

Времена Якова Джугашвили прошли давно, не заметил? И, это, ссылочку на источник. А то знаем мы любителей поковыряться в коричневом и пахучем нешоколаде...
Как раз в этом источнике шоколад ****ом приправляют!))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Как раз в этом источнике шоколад ****ом приправляют!))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ссылка на ****унца с ютубчика - это очень авторитетно, да. В стиле Хтивого.

где то писали что не 20 спецов а 30. Причем с каждой стороны. Итого - 120

А под землей дежурил Шай-Хулуд.

Воєнний стан можуть скасувати вже у лютому, – голова Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко

А восени можуть розпочатися вибори президента та парламенту, впевнений експерт. Віримо?
Ох уже эти сказки, ох уж эти сказочники!

Назад
Зверху Знизу