Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

На видео работник ТЦК который не имеет права так себя вести.
Щось мені підказує, що Сефіда хоче сказати, що на відео 2 довбойоби, один з яких - потенційний ухилянт, а другий - потенційний злочинець, а поки що - ***, яке дорвалося до натяку на владу

"Бусификацию и похищение людей на улицах должны были прекратить. Мы договаривались об этом с Генштабом ещё в мае и предоставили ТЦК больше полномочий", – заявила **** оборонного комитета Рады Соломия Бобровская.
Но что-то пошло не так?))
Кто-то кого-то наебал?

Щось мені підказує, що Сефіда хоче сказати, що на відео 2 довбойоби, один з яких - потенційний ухилянт, а другий - потенційний злочинець, а поки що - ***, яке дорвалося до натяку на владу
В чому проявляється довбоєбізм того, якому ТЦКшник погрожує виколоти око? З -6 його мали б визнати обмежено придатним, навіть згідно з новим розкладом хвороб, де обмежено придатних нібито нема.

Я колись мо' згадувала знайому сім'ю. Син, молодий чоловік і батько крихітки, пішов у чергу до воєнкомату добровільно. Відвоював десь більше двох років, зараз в більш спокійному до певного часу місці, але в армії.

А ось недавно, чую, його батько попав під мобілізацію. Вік десь під 55, мені здається.

Ненавиджу клоунське плем'я, бо тупі. Це в першу чергу.
І такі ж капосні, як і попередники. Це в другу.

У нас не Ізраїль, бо прихолять ло влади панувати, а не боронити країну на рівних обов'язках.

"Бусификацию и похищение людей на улицах должны были прекратить. Мы договаривались об этом с Генштабом ещё в мае и предоставили ТЦК больше полномочий", – заявила **** оборонного комитета Рады Соломия Бобровская.
Вот что с вами делать, а :) (считайте это совсем последним китайским предупреждением. ;))

Источник, привязка по времени:

Вот именно, когда его записали, не известно..
Когда записано/выложено на ютуб - есть в ютубе

Screenshot_5.png

Привязка по времени - это опция, смотреть интервью с определенного момента:

-- media="youtube...t=204 ...

Україна має схвалити «важкі рішення» про подальшу мобілізацію військ, заявив державний секретар США Ентоні Блінкен.

«Україна має прийняти важкі рішення щодо подальшої мобілізації, але це необхідні рішення. Ми прагнемо переконатися, що вони (мобілізовані) мають підготовку та необхідне обладнання», – сказав на брифінгу Блінкен після зустрічі з міністрами закордонних справ країн-членів НАТО в Брюсселі.

За його словам, це критично важливо, «тому що навіть з грошима, навіть з боєприпасами, на фронті мають бути люди, щоб протистояти російській агресії».

Він повторив тезу радника Білого дому з національної безпеки Джейка Саллівана, який в інтерв’ю
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
заявив, що Україна повинна зробити більше, щоб
. За його словами, жодна система озброєнь не може змінити ситуацію в цій битві, оскільки йдеться про людські ресурси.

Україна має схвалити «важкі рішення» про подальшу мобілізацію військ, заявив державний секретар США Ентоні Блінкен.

«Україна має прийняти важкі рішення щодо подальшої мобілізації, але це необхідні рішення. Ми прагнемо переконатися, що вони (мобілізовані) мають підготовку та необхідне обладнання», – сказав на брифінгу Блінкен після зустрічі з міністрами закордонних справ країн-членів НАТО в Брюсселі.

За його словам, це критично важливо, «тому що навіть з грошима, навіть з боєприпасами, на фронті мають бути люди, щоб протистояти російській агресії».

Він повторив тезу радника Білого дому з національної безпеки Джейка Саллівана, який в інтерв’ю
заявив, що Україна повинна зробити більше, щоб
. За його словами, жодна система озброєнь не може змінити ситуацію в цій битві, оскільки йдеться про людські ресурси.

То не мы(байденята) то все они(Украина).
Вкратце я уже постил в оперативную информацию по подготовке два поста у них подготовка по бытовым условиям норм но по знаниям она мб бестолковой у нас тоже кое где есть проблема с пропускной способностью, мат базой и бытовыми условиями. Кое где говорят даже стреляют несколько людей в одну бумажную мишень и выпускаются без навыков приведения к нормальному бою оружия и психологической уверенности что они способны попасть
ЗЫ но текущие стрелецкие батальоны насыщать средствами то много Украина хочет

Останнє редагування:
Вкратце я уже постил в оперативную информацию по подготовке два поста у них подготовка по бытовым условиям норм но по знаниям она мб бестолковой у нас тоже кое где есть проблема с пропускной способностью, мат базой и бытовыми условиями. Кое где говорят даже стреляют несколько людей в одну бумажную мишень и выпускаются без навыков приведения к нормальному бою оружия и психологической уверенности что они способны попасть
Знакомого мобилизовали недавно. Сейчас в учебке.
Спросил, как подготовка? Говорит, за первую неделю нихера не было. Несколько раз на построения выводили и все.

То не мы(байденята) то все они(Украина).
ЗЫ но текущие стрелецкие батальоны насыщать средствами то много Украина хочет
Интересно, есть люди, которые поняли это хотя бы со второго раза?

Спросил, как подготовка? Говорит, за первую неделю нихера не было. Несколько раз на построения выводили и все.
Так может в учебке еще не комплект?

зависит от учебок как я понял мб у меня сложилось неправильное понимание, но мое мнение по просмотренному - чем меньше центр и чем ближе(в будущей бригаде) к непосредственному месту службы тем больше шансов что там не на отьебись

Все очень индивидуально, есть люди, которые не снимают очки/конт.линзы при такой степени близорукости, а есть, вроде меня, которые считают, что глаза нужно периодически тренировать. И надевают по мере необходимости.
А есть такие, что и не одевают.Если надо, то можно и чисто механически , потянув за край глаза сфокусировать хрусталик относительно сетчатки. К тому же , к примеру в случае астигматизма серьезного, очки носить - вообще "беда"

Назад
Зверху Знизу