Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Тут повно прикладів коли люди, що зробили щось, або навіть багато потім ламають дрова такі , що мамо не плач.. От навіщо він проклинав ТЦК публічно, на весь інтернет? Це буде сприяти перемозі, чи поширюватиме зневіру в державу?
Славік, ти країною помилився. Знаєш, де ідеал громадянина - особа, що завжди захищає владу, хай би які злочини її представники не утинали? Тут не дуже далеко. І компартія в них не заборонена. Давай туди, пенсію високу отримуватимеш і до юних ***ловців по святах запрошуватимуть...

Славік, ти країною помилився. Знаєш, де ідеал громадянина - особа, що завжди захищає владу, хай би які злочини її представники не утинали? Тут не дуже далеко. І компартія в них не заборонена. Давай туди, пенсію високу отримуватимеш і до юних ***ловців по святах запрошуватимуть...
Треба мати талант, щоб так поперек " зрозуміти " мій коментар..

Таки 10000 євро
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Угу... От тока суть не в матрасе а в переходе границьі. А уж там хто чего и как... Кстати, а сколько людей воспользовались услугами даннной тетки, там не сказано?

Угу... От тока суть не в матрасе а в переходе границьі. А уж там хто чего и как... Кстати, а сколько людей воспользовались услугами даннной тетки, там не сказано?
В перепливі... на матраці... і вона грести за тебе не буде... і всього за 10к євро:D

Треба мати талант, щоб так поперек " зрозуміти " мій коментар..
Ти навіть не помічаєш, що кожного разу кидаєшся відмазувати представників влади, які порушили закон чи збираються наробити народу чергове "покращення". Типова патерналістська поведінка, яка є ідеалом у запоребрику.

Ти навіть не помічаєш, що кожного разу кидаєшся відмазувати представників влади, які порушили закон чи збираються наробити народу чергове "покращення". Типова патерналістська поведінка, яка є ідеалом у запоребрику.
Славусьо так привык. У него отсутствует критическое мышление.
И в шахматы тоже не играл.
У наших малограмотных теток такой менталитет. Почему нет ложки, ведь рот уже открыт.

Так і є. На піхоту зараз переводять звідусіль. Поза ЗСУ чоловіки, які хочуть жити в Україні, закінчились.
Але вони хочуть, щоб все було Україна, а Харків - незламний залізобетон.
Як показали події останнього тижня навіть залізобетон не встояв.
:(

В перепливі... на матраці... і вона грести за тебе не буде... і всього за 10к євро:D
Да можешь хоть на пузьірях из собственной жопьі пльіть... Если нет договоренности или окна на границе, не думаю шо тьі дальше одного метра от берега допльівешь...

Але вони хочуть, щоб все було Україна, а Харків - незламний залізобетон.
Як показали події останнього тижня навіть залізобетон не встояв.
:(
Пушо строили по совковьім стандартам. Цемент пустили на сторону а дальше "наш народ все вьідержит и переживет"...

Я хуєю наскільки ти зубожів за часів президенства Зеленського, що готовий за таке 10000 євро платить
Та я при бубочке в золоте купаться стал. Как Скрудж. Одна тьіща все хвинансовьіе проблєми решила.

Назад
Зверху Знизу