Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

neocortex та​

Олександр Колб вже ненавидять Україну більш ніж Путіна..І головне - пишуть про це на весь світ​

Ты, старый сидор, не сделал и сотой части того, что делает столь ненавидимый тобой человек, справедливо назвавший собаками тварей, пытающихся откусить себе кусочек на народном горе.

Не смішіть.Хто з бівших при владі сидить в буцигарні?
Дуже важко підібрати слова, щоб до тебе дійшло яким йолопом ти виглядаєш зараз.. Ти ж не зможеш навіть сформулювати за що їх треба посадити. За твої низькі прибутки?

не Украину. А вот этих вот бандитов на большой дороге. Ибо местным властям и их подразделениям - НЕ ТРЕБУЕТСЯ адвокат потерпевшего, чтоб им (местным властям с) НАПОМНИТЬ О ЗАКОННОСТИ.
А ті хто вибрав місцеві влади до України ніякого відношення не мають? Тю, це ти зараз нагадуєш їм про законність? А вони чують?
Я вірю, що ти щиро не бачиш гігантську дірку в свої міркуваннях про Україну і своє місце в ній...

Ты, старый сидор, не сделал и сотой части того, что делает столь ненавидимый тобой человек, справедливо назвавший собаками тварей, пытающихся откусить себе кусочек на народном горе.
Тут повно прикладів коли люди, що зробили щось, або навіть багато потім ламають дрова такі , що мамо не плач.. От навіщо він проклинав ТЦК публічно, на весь інтернет? Це буде сприяти перемозі, чи поширюватиме зневіру в державу?

Дуже важко підібрати слова, щоб до тебе дійшло яким йолопом ти виглядаєш зараз.. Ти ж не зможеш навіть сформулювати за що їх треба посадити. За твої низькі прибутки?
Мені вкотре не важко нагадати тобі,що ти реальний довбойоб.По-перше, ти хоч подивись на що я відповідав.По-друге,де ти прочитав,щоб я жалівся на свої прибутки?Старий,ти реально з'їхав з глузду:ги:

Славко!Ти не смійся.Я відповідав на "А програш для Зеленського на майбутніх виборах означає лише одне - буцигарня для Баканова, Арахамії, для половини фракції Слуг у ВР, та й для самого Зе.".А тепер включи залишки мізків і спробуй відбити дупля:)

Мені вкотре не важко нагадати тобі,що ти реальний довбойоб.По-перше, ти хоч подивись на що я відповідав.По-друге,де ти прочитав,щоб я жалівся на свої прибутки?Старий,ти реально з'їхав з глузду:ги:
Я бачив на що ти відповідав, там точно та ж хх, що і в тебе - безпідставна (в тебе немає підстав) впевненість, що влад вся краде .. Ні в тебе, ні в нього немає ніяких шансів розказати зараз, за що конкретно треба їх посадити - просто хочеться і все. Наслухався байок, що розказують вороги один проти одного, а наскільки там правди - хз.

Я бачив на що ти відповідав, там точно та ж хх, що і в тебе - безпідставна (в тебе немає підстав) впевненість, що влад вся краде .. Ні в тебе, ні в нього немає ніяких шансів розказати зараз, за що конкретно треба їх посадити - просто хочеться і все. Наслухався байок, що розказують вороги один проти одного, а наскільки там правди - хз.
Довбойоб №2.Де я написав,що влада все краде?Де я написав,що їх треба посадити?Я так розумію,що ти знаєш букви,а от скласти їх в слова,а тим більше в речення і зрозуміти їх зміст ти не спроможний

Славко!Ти не смійся.Я відповідав на "А програш для Зеленського на майбутніх виборах означає лише одне - буцигарня для Баканова, Арахамії, для половини фракції Слуг у ВР, та й для самого Зе.".А тепер включи залишки мізків і спробуй відбити дупля:)

Довбойоб №3.Це не мої слова.Саме на цю цитату я відповідав

Довбойоб №2.Де я написав,що влада все краде?Де я написав,що їх треба посадити?Я так розумію,що ти знаєш букви,а от скласти їх в слова,а тим більше в речення і зрозуміти їх зміст ти не спроможний
Бакланова точно треба посадити :-)

не успел предупредить чеха, сегодня он прям рекорд побил по скорости доставки себя в желаемое место, ему бы на почте работать и посылки доставлять, хотя скорее он может доставлять в одно место.

гривен? для тисы вроде дешево.
Да тут десь пару місяців тому новина була, що тітка біля Тиси продавала надувні матраци
Може і дорожче, я вже точно не пам'ятаю
Вона ще пропонувала або через знайомого на митниці, або матрац і вплав

На жаль авторів в ігнор не можна ставити....

Назад
Зверху Знизу