Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Оттого, что в интернете кто-то кому-то пытается заткнуть рот, еще никогда проблемы, выходящие за рамки конкретного интернет-ресурса, не решались.
да ты ж недавно говорил что алекс у нас чуть ли не лудШий в мире человек и ты с ним всегда согласен, прошла любовь завяли помидоры?

знакомая недавно сдала, сертификат показывала, взяли работать в джоб центр переводчиком.
А я про шо. Ваша знакомая явно нє с нуля в шпрехен зі дойче в Гєрманію прієхала.

А 3,14здатей 3.14зда форуму или 3,14зда Харькову, стране?
А чем вы от *****ов отличается тогда? Только тем что пока меня не забанили? :)
Ну думаю это скоро. Хотя я уже и так на форум редко захожу.

Не смешите, никого еще не закрыли, все откупились или в процессе.
Ти не прав. Регулярно в новинах публікують про прикриття схем та кримінальні впровадження проти таких решал. Тим паче що адвокат та директор підприємства це посади зовсім не того рівня, що розрулити можуть.

Ну а взагалі логіка чудова: я нічого не можу, я нічого не вирішую, навіть намагатися не буду.

Ти не прав. Регулярно в новинах публікують про прикриття схем та кримінальні впровадження проти таких решал. Тим паче що адвокат та директор підприємства це посади зовсім не того рівня, що розрулити можуть.

Ну а взагалі логіка чудова: я нічого не можу, я нічого не вирішую, навіть намагатися не буду.
Та намагайтесь на здоров'я, аби розуміли, де намагання діють, а де ні. Про кримінальні справи проти корупціонерів - який відсоток реально посаджених, скажете?

Активіст - це здорово, поки не зіткнешься з системою, ви ще не стикалися, у вас все попереду.

Назад
Зверху Знизу