Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

хто був головнокомандувачем у 2022му?
Залужний
не вмикай дурня, коли поліз у суперечку (хоча для вашої секти це вже видова ознака)
Я тебе не вмикаю, тим сам поліз в суперечку і не можеш сформулувати свою думку. Тут тебе хоч вмикай, хоч не вмикай, ти - ******

моя спирається на факти, твоя - на субстанцію, яку тобі у скроню педро *****в.
Може й так, але ти настільки тупий, що ще не надав жодного факту.
Але я все-одно вірю, що ти зможеш сформулювати свою думку...мабуть:D

а які тобі "факти" потрібні, йолоп?
надай і ти факти, що Дебальцеве начебто "порошенко здав". :D

верховний головнокомандувач нє учьом нє уіноват.
звичайно уінуват: і в Ізюмі і в Маріуполі і в Мелітополі і в Бахмуті. в усьмоу цьому уінуват Верховний головнокомандувач ака Зеленський.

Я - не твій батько,
звичайно ні, мій батько шляхетна людина, інженер, а ти - купка тупого лайна. кого ти там можеш своєю пісюлькою "****нути", то подружці своїй, брошкіной, розповіси. вона полюбляє розумових інвалідів та альтернативно обдарованих. або ***дорусу - він відомий содоміт, може і на тебе зверне увагу своєї величності.

І ти шляхетну людину, інженера назвав йолопом.. ну ти і *********
ти знову розписався у своєму недоумстві, петушатнік. це я тебе, дегенерата, йолопом назвав. чи в тебе розлади сприйняття друкованного слова?

ти знову розписався у своєму недоумстві, петушатнік. це я тебе, дегенерата, йолопом назвав. чи в тебе розлади сприйняття друкованного слова?
Чого ти так рознився? Ну не витягуєш ти суперечки...не ти перший не ти останній, намотай соплі на кулак, Люся

Назад
Зверху Знизу