Статус: Онлайн
Повідом.: 35458
Повідом.: 35458
бо заднєприводний.нет в нем тракторного огонька и задоринки

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
бо заднєприводний.нет в нем тракторного огонька и задоринки
кто о чем, я про то чтоб он вас почаще натягивал и растягивал.і знову про содомію. твоя жінка освічена про твої приховані пристрасті?![]()
хто, він?я про то чтоб он вас почаще натягивал и растягивал.
Доктор, откуда у вас такие картинки? (С)форум каких то ********цев.
запитай себе, що ти тут робиш 15 років, 24/7, та ще володар двох кубків?форум каких то ********цев.
я помню вайкране только один вручили, за 10 ти кратное голосование.запитай себе, що ти тут робиш 24/7, та ще володар двох кубків?
Не исключено в то время еще МТЗ-82 выпускали крайне малобо заднєприводний.![]()
рілі? а всі пам"ятають дещо інше... про тебея помню вайкране только один вручили, за 10 ти кратноен голосование.
помнить то, чего не было?рілі? а всі пам"ятають дещо інше... про тебе
але згоден, пам"ять людини має властивості забувати травмуючі спогади.
про це фільм навіть є - "острів проклятих"
При всем уважении тебе до них далекопомнить то, чего не было?
первый помню а999, потом был саша турок, как их забанили, вайкрана 10 раз проголосовал и еще один порохобот потом признался что свои 5 клонов подключил, димокс тогда его выпилил и ругался за клоны, он долго плакал, что он их почти не использовал.
а лучше у нас был рейтинг *****ов, его димокс раньше ставил, там сергей ми на первых местах, я даже в 50 не входил, зато все порохоботы в первой 10 ке.
абыдно было и потому ты постаралсяя даже в 50 не входил
але два тітули отримав все ж таки ти. оце я розумію: жага до перемоги.я даже в 50 не входил, зато все порохоботы в первой 10 ке.
ал-др був хоч тупий та нудний, але все ж таки фоточкі іноді цікаві робив. у катона були цікаві спогади про його совкове спортивне минуле. у білокацапа- лише содомія та лайношоколядПри всем уважении тебе до них далеко![]()
Не, я над больными не смеюсьтебя обоссали?
Там всё нормальнокакого тебе, сейчас филин тебе двойку поставит, у него ты теперь *****.
А сын Москйчук где? Лысый Кошевой?
так робітники цирку ж заброньовані. як і вшивий.Лысый Кошевой?