Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

прям все или половина, да всему ЗСУ на тебя ******ь разве что.
Ну тебя ж не взяли, потому что ты *******. Я могу надеяться, что меня не возьмут, потому что я умный, но здоровье в ****о :D

Ну тебя ж не взяли, потому что ты *******. Я могу надеяться, что меня не возьмут, потому что я умный, но здоровье в ****о :D
если бы *******ов не брали, вайкрана студентом бы не стал под пенсию, а камешек не обдрыстал весь форум от страха.

Та це ж тьотя Ціля - "старшый экономист" "старший электрик":іржач:
Завтра, мабуть, знов буде вибачатись, що нажрався...

а шпиенов имею право паковать?где написано что они ***ла не могут поковать например, вайкрана ты дурик...

Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Ну так, в нас є охуєнний пункт в конституції - що під час дії воєнного стану права і свободи можуть бути обмежені.
Ким і в якому порядку - повна свобода дій. Доречі, якщо, згідно тій саме конституції, джерелом влади є народ - ні хто не заважає обмежити права та свободи ТЦКшника з боку народу, бо він - не народ, а посадова особа, і не є джерелом влади.
P.S. За цю норму треба відпиляти руки бамбуковою пилкою тому, хто її в конституцію вписав, звісно, в такому вигляді.

Під час проведення релігійного ретриту приїхало декілька бусів ТЦК та СП в супроводі з патрульною поліцією, почали силою чоловіків пакувати в бус, здійснюючи викрадення і це все покривала поліція. Коли це побачили решту учасників ретриту підійшли щоб з'ясувати обставини та звільнити незаконно затриманих людей. ТЦК викликало підкріплення з числа працівників ТЦК та СП, поліції та працівників Альфа СБУ, їхня загальна чисельність налічувалася не менше 100 озброєнних осіб. І цей величезний ресурс було задіяно в тиловому Закарпатті, під час молитовного ретриту.

Кришна вообще то был великий воин и имел супер армию, не то что этот сброд приспособленцев от религии...

.webp

Ну так, в нас є охуєнний пункт в конституції - що під час дії воєнного стану права і свободи можуть бути обмежені.
Это везде так, не только у нас.
Ким і в якому порядку - повна свобода дій.
Не совсем, но определенная дискреция конечно есть.
P.S. За цю норму треба відпиляти руки бамбуковою пилкою тому, хто її в конституцію вписав, звісно, в такому вигляді.
Проблема не в конкретной норме, а в корявой системе. ТЦК дали задачу укомплектовать армию, а инструменты для этого дали только сейчас на 3й год войны. Они и решали эту проблему единственным доступным им методом - кого поймали и кто не знает законов, тот идет воевать.

Это везде так, не только у нас.

Не совсем, но определенная дискреция конечно есть.

Проблема не в конкретной норме, а в корявой системе. ТЦК дали задачу укомплектовать армию, а инструменты для этого дали только сейчас на 3й год войны. Они и решали эту проблему единственным доступным им методом - кого поймали и кто не знает законов, тот идет воевать.
Там в поліції та судів паритет з військовими - "ми вас не чипаємо, а ви затуляєте очі, вуха й рота"(С)
Мєнти щось вякнули - їх погнали в бригаду "Лють".
Волало гучно, а через день постановили, що всі поліцейські повинні бути впевнені, що вони заброньовані(С), і біля диких ТЦКшників з'явились бездіяльні наряди поліції, які, типу, легалізовали викрадення людей.

Кришна вообще то был великий воин и имел супер армию, не то что этот сброд приспособленцев от религии...

.webp
Так вони - не армія Крішни. Вони його славлять, а не воюють за нього. Мухи - окремо, котлети - окремо.
От буде в нас спільнота кшатріїв Крішни - їх і хапайте, а це - спільнота свідомості Крішни, вона не воює (доречі, на скільки я розумію - одна з офіційно визнаних у нас пацифістичних конфесій, перша - баптисти).

Я уверен, что ЗСУ будет против вступления меня на роль штурмовика. А так я ВСУ помогаю, как-будто я уже там инженером, только бесплатно. А ты? Ты не ответил на вопрос - как ты помогаешь ЗСУ?
Так ты пытаешься откупиться от мобилизации?

Там в поліції та судів паритет з військовими - "ми вас не чипаємо, а ви затуляєте очі, вуха й рота"(С)
Судьи то отдельный разговор, у них до сих пор правовой позитивизм. С дуру бумажку подписал - ***** тебе. А нет, то и суда нет, обяжут отпустить аж бигом.
Полиция просто заебана, бо им от кого только не прилетает + не знает законодательства. Им в бандурке только умение пропетлять вбивают.

Назад
Зверху Знизу