Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

А далее - провайдер. Ещё в 2010 по активности на порту свитча у "Триолана" можно было локализовать юзера до квартиры. Уровень доступа - линейный мастер.

В Германии - тем паче. Ordnung!
Так это если специально будет заниматься линейный мастер.
На хф их нет.

Служба быта Украины предложит прову поделиться данными. Если нет, займётся руководством прова.

До третьей степени дело вряд ли дойдёт...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

уверен зеля и здесь наложает

0bb39f07-cca5caa3e01e1b795c81a10128198504.webp

Рано радуешься, в решении суда написано, что *******ы должны были штрафовать за нарушение правил учета.
да я не радуюсь, просто запостил новость, чтобы так сказать слегка оживить тему

Не ври. Как был тупым, таким и остался
Да я прямо сейчас уплетаю рошенковский пористый шоколад.. с чайком..
А ты остаёшься влюбленным в сладко- коричневое?Заметь, что я первым никогда не упоминаю Петю, а только в ответ , как реакция на посыл против Зе *****ов, клоуна, Зе гнид и т д, что обычно исходит от понятно приверженцев кого...

Заметь, что я первым никогда не упоминаю Петю, а только в ответ , как реакция на посыл против Зе *****ов, клоуна, Зе гнид и т д, что обычно исходит от понятно приверженцев кого...
Заметь, ты не придумал ничего нового. "У всьому винні попередники". Так и живем.

Не рахуй гроші в чужій кишені, свої цілішими будуть.
Я, ***ха, й не знав, що закарпатський воєнком вже найвища влада в країні. Прочитай, як попасти до "Шляху", потім будеш тут розповідати.

Виїзд чоловіків-водіїв, волонтерів: порядок видачі дозволів на перетин кордону через систему «Шлях»​

Куди звертатися?

Відповідні звернення подаються до Мінінфраструктури або до обласних військових адміністрацій, після чого дані водіїв внесуть у систему та погоджуватимуть у Держприкордонслужбі.

Для отримання такого дозволу необхідно:

Звернутися листом до відповідної обласної військової адміністрації на електронну адресу.
Де тут про ТЦК, телепню))))))))))))))!)
Про гроші ти також доречно написав, наше з тобою знайомство почалося з того що ти вирахував що твоя зарплатня вдвічі менше від моєї пенсії)))))
Якмй ти тіки телепень))))​

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює 18 травня, – заступниця міністра оборони Черногоренко
Щоб оновити дані в е-кабінеті, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися і заповнити необхідні поля.

уверен зеля и здесь наложает
Хай краще ***ла закликають чи якогось аятолу тії твої правозахисники)) бажано з ЛБЗ …звідти краще всього заклики чути. Впевнений що правозахисники і тут наложають))) максимум- з дивану закликають))

Ти готовий це зробити чи хай зроблять це спочатку діти депутатів най ідуть, потім батьки депутатів, усі родичі до хз якого коліна, потім їх коти-собаки, потім мєнти (нє, ну а хулє ані?), потім депутати, а вже потім.. потім ти придумаєш ще щось)
Я у ТЦК був два місяці тому, дані оновив.
А по суті питання - зелена риганина створила виключно робітничо-селянську армію і не має бажання щось у цьому змінити.

Щоб оновити дані в е-кабінеті, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися і заповнити необхідні поля.
интересно, а веб версии етого кабинета не будет? я не вступаю в какие-попало застосунки...

Назад
Зверху Знизу