это уже 3.14здеж чистой воды пошел.... ладно про Тису сочиняют сказки постоянно... но про Золочев то проверить можно

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ФК "Кривбасс" тоже очень важная и нужная команда, на них, наверное, весь спорт держится
а ти коли узнав, що ти сірун, до того як обісрався, чи опісля? Тобі дружина ще дає, ци вже, зрозумівши що ти сірло, вже НІТ?Вiд тебе вже воня
Зваж, що ти сам обізвався на "сірун". То що, дрочиш потихенечку вдома, а мама їжу носить?Обосравшийся, ***** такому **** символу как я жена? Или ты ***** и у тебя по скрепам у всех должна быть моромойка дома? Шо обосравшийся, шаблон *****?
Ну, може, думали, ****ить і є 18.какой на х... доброволец??? он несовершеннолетний!!! ему всего 14!!!
Вибачайте, а як так вийшло, що наш батько нації ****ів-****ів про армію, а у військових прав нема ексклюзивних?Хз чи вернуться. Смисла мало.
А шо там за мегаправа такі?
Бесплатний проїзд на тролейбусі?
Єто нє ****єж, а устранєніє конкурєнта, ішті вздумал, мімо кармана постовіх в свой ложіть!это уже 3.14здеж чистой воды пошел.... ладно про Тису сочиняют сказки постоянно... но про Золочев то проверить можно![]()
))) це вас в фсб так навчають? А ну ка скажи - хто путін?******* я по улице гуляю 24/7. Шо *****, без мамчика жизнь не мила? Ох ты *****ская босота
а вас там, в фсб, пунктуації не навчають, як я бачу. навіть гугл-транслейт не посилив, бідолага.Как и ты ***** ***ло! А ты ***** как и все *****ы! Ох ты *****ская ****ь тут разошлась смотрю!
Сподіваюсь, з мовою та вірою справи кращеКвартиру можуть дати, через 25 років, як в совку, і знижка на оплату електроенергії.
Ну пожерти ще дають бесплатно.
о, ти тепер черговий на вахті))) а ви з одного компа пишете?заебал етот клоун с передвижного цырка только о ****е все разговоры заводит
Тебя с мовой и зацикленностей на ней еще ***** не посылали? Ну я буду першийо, ти тепер черговий на вахті))) а ви з одного компа пишете?
типово нічого не видавало *****ського троля - окрім *****ячого "язика", та незнання власної мови.
корегуемо остани внески...
Те що якась ватна залупа другий рік сидить на шиї чехів, це зві'сно трішечки допамагає Україні). Але повір мені: це не робить тебе чехом.Мы, чехи, ингнорируем *****ов, но помогаем техникой и снарядами. И вообще в принципе максимально помогаем. А вы можете впустую ****еть на мове, скiльки вам завгодно.Я розумiю, але це принципова позiцiя - менi спiльнише на форумi розмовляти росiйскоĩ