Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

надо было отвечать: Еду в ТЦК, тогда никому никакой ответственности:D

Когда свадьба Юрассіка і Мадамброшкіной, хто знаєт?
*****-*****, я давно и счастливо женат! :yahoo:
То мадам не знает, как спетять с темы и пишет ерунду всякую. А я ей - шкурки от банана :D
P.S. Мадам, смиритесь уже, что вы далеко не звезда даже для ХФ, не говоря уже про наш город в целом. А уж я - так тем более, просто я умнее и не стесняюсь этого :D

Останнє редагування:
P.S. Мадам, смиритесь уже, что вы далеко не звезда даже для ХФ, не говоря уже про наш город в целом. А уж я - так тем более, просто я умнее и не стесняюсь этого :D
Звиздун, однако. :D Любитель навешивать ярлыки, главный сочинитель и распространитель сплетен.
Умный человек никогда не будет писать, что он умный. Обычно недалёкие в этом уверены.

принят в первом чтении

принят в первом чтении
Интересно посмотреть раскладку по фракциям.

Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт щодо посилення мобілізації в Україні.
Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк в Telegram у середу, 7 лютого.

За його словами, 243 народних депутатів підтримали проєкт закону, 12 – витупили проти і утримались – 45.

"Законопроєкт прийнято без пропозицій комітету. Далі внесення правок 14 днів до 21 лютого і далі друге читання. Тобто найбільш ймовірно буде прийнято законопроєкт в цілому в останній тиждень лютого, підписаний на початку березня і вступить в силу через місяць, тобто у квітні", – написав Железняк.

За ухвалення законопроєкта за основу проголосували 243 народні депутати. Документ підтримали 178 депутатів від Слуги народу, 17 від платформи «За життя та мир», сім депутатів від групи «За майбутнє», фракція «Голос» – три, група «Довіра» – 18, «Відновлення України» – 12, позафракційні – вісім голосів. Європейська солідарність і Батьківщина – не голосували.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На Одещині працівник ТЦК торгував "білими квитками": яке покарання йому загрожує​

Співробітник військкомату оцінив свої послуги в 7 тисяч доларів. До схеми він залучив знайомого з правоохоронних органів

Це такий новий маркетинг, клієнтів в бусах привозить, а потім пропонувати відкосити.

Назад
Зверху Знизу