я вже казав, що нам не потрібна мобілізація. Бо вочевидь ніхто нікого не замінить. Я не бачу сенсу платити та утримувати купу нових людей на мільярди гривень доки ті люди що є купують все за свій кошт або кошт волонтерів яких вже і немає. Особисто мій підрозділ почав збирати кошти на необхідне, хоча за півтора року ми намагалися цього не робити.
Якщо є фінанси на нових людей та виплати по загиблим, то треба всі фінанси направити на старих, щоб я міг завалити *****ів дронами, не тремтів від того що дрон на балансі і його *** спишуть, і буде на мені лям весіти, та інше дикунство. Всі єжемісячні затрати МО на умовних двох новеньких повністю перекрили би затрати на всю роботу відділення стареньких. Дрони, машини, взагалі все. Ось і все. НЕ потрібні мені не пенсіонери ні 18 літні. Є нехватка людей, але взагаліто гораздо сильніша є нехватка грошей.
Ще одна проблема - це єбана бюрократія. Її побороти можна взагалі безкоштовно.
Де взяти кошти та людей?
- не закуповувати, хранити, охороняти, траспортувати продукти. Видайте грошима (прод.служба йде на фронт)
- не закуповувати, хранити, охороняти, траспортувати одежу, речі, амуніцію. Видайте грошима (вещь служба йде на фронт)
- не закуповувати, хранити, охороняти, траспортувати дрова та буржуйки, палатки, інший тріпер. Видайте грошима (служба КЕС йде на фронт усім составом)
- розформувати військомати ТЦК, повністю, всіх в піхоту, фінансування їх на армію.
- відмінити к ***м в зв'язку з такою реформою купу журналів та всі посади по яким то бігати заповняти. Купа людей появиться вільних.
- відмінити строкову службу. Строковиків відпустити, всих тих хто їми по тилам командує - на фронт. ЗАодно купа фінансів появиться, бо на строковиків теж списують нормально
- росформувати мед.служби *****. Отнахуй і все. Всіх медіків до бойових підрозділів. НІяких служб ***** непотрібних
Залишилося помножити на ноль автослужбу, та рао. З рао не вийде, але з автослужбою мабуть туди ж, бо толку нема від них. Все одно все ремонтується та шукається за власний рахунок. Це не стосується військової та спец.техніки
З цієї купи людей можна пару нових бригад зібрати. А грошей появиться взагалі мільярди.