Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

я как и все переживаю, в то же время не хочу чтоб меня тащили силой туда, я пришел и вышел сам.Скоро опять пойду, нужно ксерокопии документов и дипломов.Да кстати кто сам пойдет возьмите ксерокопии всех документов, на удивлении надо все.
Так ото ж. Копії паспорта, ІНН, дипломів про вищу або середньоспеціальну освіту, вчені ступені, для офіційно працюючих - довідка з місця роботи, ким і де, у разі бажання отримати відстрочку там ще й має бути зазначено, чи повна ставка. Для науковців, вчителів та інших - копія наказу про зачислення на посаду, для аспірантів - довідка про аспірантуру. Для відстрочки це треба буде робити раз на 3 місяці.

Останнє редагування:
Если забрали, то с чего *****ишь, стоя в очереди?
так офицеры идут без очереди, отношение совсем другое.К ним не идут зазывалы, с ними не работают работники тцк жестко, сразу чувствуется отношение к старшим по званию.
но это мое личное мнение, возможно у юрасика как то было иначе.
Сначала мне солдат преградил вход и спросил кто я, показав военник, сразу показал куда идти, приятно скажу честно.

Останнє редагування:
Для відстрочки це треба буде робити раз на 3 місяці.
Ні, не так часто. Раз на пів-року, якщо ні чого не змінюватиметься. Було пів-року, потім, коли Залжного звільнили - змінився генштаб і не завали на пів-року - по 3 місяці було. Зараз знов пів-року.

Ні, не так часто. Раз на пів-року, якщо ні чого не змінюватиметься. Було пів-року, потім, коли Залжного звільнили - змінився генштаб і не завали на пів-року - по 3 місяці було. Зараз знов пів-року.
Може й так, я ходив востаннє наприкінці того року, пан Залужний ще був на чолі, а не в GB.

Не гони. У вас в районе так, я в своем каждый раз отстаивал полноценную многочасовую очередь.
я ж не знал тоже, стал в очередь, а потом спрашивают офицеры есть, проходите, кстати сказали, чтоб я больше не стоял, говорил сразу что офицер и иду куда мне надо, на кпп, естественно предъявив доки.
еще раз говорю не попадайтесь или идите сами, отношение совершенно разное к пойманным ухилянтам и тех кто сам пришел, к сожалению это я тоже заметил.

Останнє редагування:
Може й так, я ходив востаннє наприкінці того року, пан Залужний ще був на чолі, а не в GB.
З пів-року на 3 місяці зіскочили ще до того як його офіційно звільнили. По ходу - вже було відомо ще тоді, що будуть зміни. Потім повернули пів-року.

Скора будуть ухилянтами усі, хто не в армії. ТЦК фізично не в змозі обробити усіх. А масово віднести маляву до суду - запросто може, одним заходом стільки, скільки не в падлу буде надрукувати.

Скора будуть ухилянтами усі, хто не в армії. ТЦК фізично не в змозі обробити усіх. А масово віднести маляву до суду - запросто може, одним заходом стільки, скільки не в падлу буде надрукувати.
Если будут по улицам бегать и ловить то нет, а если сами придут то всех пересчитают.Опять же сколько народу нужно непонятно.

Назад
Зверху Знизу