Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Тобто, ольоша б'є на випередження і маякує *****ам - я згоден здати країну! Я все зробив, щоб вивести з фронту військових!
Это называется популизм, вроде что бы завершить войну нужно просто перестати стрелять, весна прийдет сажати будемо и многое другое.

Наполовину вже готовий кабінет військовозобов'язаного, — заступник міністра оборони

2 місяці після підписання законопроекту про мобілізацію потрібно буде відкрити його. Також готується функціонал, де директор підприємства зможе запросити бронювання своїх працівників. Буде генеруватися QR-код, який потрібно показувати на блок-постах.

Наполовину вже готовий кабінет військовозобов'язаного, — заступник міністра оборони

2 місяці після підписання законопроекту про мобілізацію потрібно буде відкрити його. Також готується функціонал, де директор підприємства зможе запросити бронювання своїх працівників. Буде генеруватися QR-код, який потрібно показувати на блок-постах.
наполовину распилено бабло:)

Млин, реально, выпускной альбом коррекционной школы!
🐸
Ві там совсєм рамсі попуталі, мужікі, слєва - заместітєль главі ХОДА Роман Сємєнуха, а справа - єво дорогіє гості.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чоловік намагався перетнути кордон з Молдовою, але зустрів вовків, заліз на дерево та звернувся до прикордонників по допомогу.
Про це інформує
із посиланням на
ДПСУ.
Як повідомляється, на електронну адресу служби "ДОВІРА" Державної прикордонної служби України, надійшло повідомлення наступного змісту: "Я хочу здатися. Я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків". Також в листі вказувалось приблизне місце знаходження.
Прикордонники, які застосували службового собаку, порушника затримали. Він перебував неподалік залізничної станції Абамелікове Одеської області. Як з’ясувалося, чоловік намагався незаконно потрапити до Молдови через придністровський сегмент українсько-молдовського кордону, однак йому завадили вовки.
гребаные волки позорные все испортили:D
SFnso.jpg

пусть мадам самый-главный-экономист-понты до небес летает вольной птицей. Авось встретит свою стену и с размаху в нее втрескается...

vcheni-zyasuvaly-chym.webp

15510_231_60991e566b44da454e644a82c4b4a2a0_650x410.webp
вы спросите меня, а при чем эта новость здесь?
объясняю:
пришло время тех людей которые жили в советское время огласить культурным наследием и не выпускать через таможню за границу и смотреть на них как на Великое наследие для музейщиков и экспертов !!!
поэтому вас не выпускают, мобилизация тут ни при чем. вы культурное наследие!!!:D

вы спросите меня, а при чем эта новость здесь?
объясняю:
пришло время тех людей которые жили в советское время огласить культурным наследием и не выпускать через таможню за границу и смотреть на них как на Великое наследие для музейщиков и экспертов !!!
поэтому вас не выпускают, мобилизация тут ни при чем. вы культурное наследие!!!:D
Так зачем мобилизация и закрытие границ если потерь по словам президента 31.000 человек...
В Украине насчитывается около 400 городов, около 850 поселков городского типа и около 28 500 сел (я сознательно занизил официальные данные, чтобы не принимать во внимание оккупированные населенные пункты). Это 29 750 населенных пунктов. То есть, если верить президенту, должно в среднем приходиться чуть больше чем по 1 погибшему на один населенный пункт.

Много ли вы можете найти населенных пунктов на карте Украины, где бы не было погибших? И сколько - даже визуально - могил с установленными национальными флагами бросаются в глаза на городских и сельских кладбищах?
Сотни и тысячи только в городах...

• Це лайк!
Реакції: a03
Так зачем мобилизация и закрытие границ если потерь по словам президента 31.000 человек...
В Украине насчитывается около 400 городов, около 850 поселков городского типа и около 28 500 сел (я сознательно занизил официальные данные, чтобы не принимать во внимание оккупированные населенные пункты). Это 29 750 населенных пунктов. То есть, если верить президенту, должно в среднем приходиться чуть больше чем по 1 погибшему на один населенный пункт.

Много ли вы можете найти населенных пунктов на карте Украины, где бы не было погибших? И сколько - даже визуально - могил с установленными национальными флагами бросаются в глаза на городских и сельских кладбищах?
****** в чаті!

Оцени ка потери русни, счетовод
Сколько?

ребзя спокойно!!! выход найден!!! осталось только найти этот портал!!! все дружно ищем, не ленимся

portal.webp.webp

sudulu-800x445.webp
интересно как они определили, что брак фиктивный?? провели какую нибудь экспертизу??

Ти, *****, якщо не всерешся, поїдь на харківське військове кладовище та подивись, скільки там поховано дівчат та хлопців. Птиця-сірун, прилітає в теми щоб серити...
Оцени ка потери русни, счетовод
Сколько?
Приблизно вдвічі більше. Але в них, якщо забрали тіла (що буває не дуже часто), намагаються сховати нові поховання або десь так закопати, щоб ніхто не здогадався, бо "патерьнєт". На теріторії, яка в кілька разів більша за нашу, це приховати простіше.

Назад
Зверху Знизу