Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

"необмежено придатний" - всё тот же ганджубас. Вангую, что психореабилитация некоторым требуется не после войны, а уже сейчас.
Та за три роки, що ці уйобки збираються пропхати у закон, більшість йобнутими повернеться. Ми то ще більш стійкі, а молодняк ламається на раз.

Больше солнца, мягче ваты,
Слаще пончика с малиной,
Селективный ингибитор
Для обратного захвата
***дского серотонина!

Та за три роки, що ці уйобки збираються пропхати у закон, більшість йобнутими повернеться. Ми то ще більш стійкі, а молодняк ламається на раз.
У знайомих хлопцеві тільки-но 18 виповнилось. Батькові 50. Єдина дитина. Інших не передбачається.
Якщо до цієї категорії дійде, мабуть батько за нього піде. Себе запропонує.

По этому закону ни какой демобилизации не будет, там ясно написано, что несмотря на закон все решает МО.

У знайомих хлопцеві тільки-но 18 виповнилось. Батькові 50. Єдина дитина. Інших не передбачається.
Якщо до цієї категорії дійде, мабуть батько за нього піде. Себе запропонує.
Мобилизация с 25 по новому закону, так что будет кому генофонд брошкиным поднимать.

По этому закону ни какой демобилизации не будет, там ясно написано, что несмотря на закон все решает МО.
От, і тут ми фіксуємо, що тільки Йуля невдоволена, а Порошенко підтримує. Отже кожному порохоботу по повістці в зуби... по а краще по дві:D

От, і тут ми фіксуємо, що тільки Йуля невдоволена, а Порошенко підтримує. Отже кожному порохоботу по повістці в зуби... по а краще по дві:D
Ну як же Порошенка не згадати)
А як що вже згадали, то давай не ****іти. Проект Гончаренко пропонував 18 місяців, а не 36.

Ну як же Порошенка не згадати)
А як що вже згадали, то давай не ****іти. Проект Гончаренко пропонував 18 місяців, а не 36.
Ну а чого ж його не згадати, коли його прихильники ****ять більше за всіх, при цьому активно ухиляються від виконання свого громадянського обов'язку:D

Тебе просто удобно так считать.
Я довірю людям, мені казали, що вони бутуть ухилянтами і будуть ****іти на форумі. Я бачу, що вони ****ять на форумі, і я не бачу, чому я повинен не вірити їм далі:D

Я довірю людям, мені казали, що вони бутуть ухилянтами і будуть ****іти на форумі. Я бачу, що вони ****ять на форумі, і я не бачу, чому я повинен не вірити їм далі:D
Это называется ошибка выборки

Назад
Зверху Знизу