При позднем совке уже два десятка лет такого не было.При совке надо было отмотать положенные 2 года "пиджаком".
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
При позднем совке уже два десятка лет такого не было.При совке надо было отмотать положенные 2 года "пиджаком".
В окопе? А вот ***!Так он же вроде и так там.
а ты прям рэмбо, как посмотрю... на форуме всех обучаешь, готовишь...Ухилянтські теми одне і те ж, одні і ті ж тупарі.
Насчет окопа не знаю, но в армии по-моему.В окопе? А вот ***!
Там сейчас много народу.Один к нам пришел на работу(отец после инсульта),так покрутился месяц и съебнул со словами "в армии лучше".Насчет окопа не знаю, но в армии по-моему.
Но к нам в часть троих молдаван-двухгодичников таки прислали. Возрастом года на три-четыре старше нас. Это в 1987. Даже фамилии помнюПри позднем совке уже два десятка лет такого не было.

***** есть *****. что им делать?Хуембо. Теоретики ******ашені пенси збираються шоб абстрактного коня в вакуумі обсудити, а тут реальність сують під ніс.
Також питання працевлаштування ,подекуди треба було мати військове звання ,щоб влаштуватись на роботуКороче, официально платили стране малый прайс, чтобы дытынку в армию не забрали
Ти б СПОЧАТКУ розібрався чи дійсно " воно все так", а вже потім верещав би, як макака в пащі леопарда..Я не цікавився, мені дружина розповіла. Зара по цьому відосіку ажіотаж, короче. Хлоп наче перебігав десь кордон. Його піймали. Замість виписати протокола за адмінстаттею, та накласти штраф - доправили в ТЦК. Кажуть, утримували там 6 днів. Як гостинно приймали - бачимо на відео.
Ще раз скажу, це із слів дружини.
Якщо воно все так, то там якийся ****ець коїться, нехай радіє що не в зіндан закинули, і не вимагали викуп у рідних.
Все решта *****е свавілля.
Ай не пзд...Вступать в противоречие будет, только Конституция на паузе.
Твоя любовь к совку - это как раз и подтверждение твоего ожидания халявы.Схуяли от государства халявы
Ты ****улся чувак я не наивный
По комвзводам все погано, це які в «окопах не сидять» втрати , вже рядових півроку служби відправляють на них вчитись.хреновые, но где взять других?
Звідки і скільки таких випадків ти знаєш?По комвзводам все погано, це які в «окопах не сидять» втрати , вже рядових півроку служби відправляють на них вчитись.
З інформ бюро. Як сказав Айвенго якщо піджак то на перепідготовку і вже комвзводу штурмовой піхоти.Звідки і скільки таких випадків ти знаєш?
Нахуя вам це знати у 80 років?Звідки і скільки таких випадків ти знаєш?
Я не запитував , що казав Айвенго, звідки статистика у тебе?З інформ бюро. Як сказав Айвенго якщо піджак то на перепідготовку і вже комвзводу штурмовой піхоти.
ты не в курсе как пиджаков готовили в своё время? им лекции начитали на скорую руку и дали выстрелить из ПМ аж 3 выстрела и ****ец... сколько их готовить нада на комвзвода по твоему? тем более 40 летних мужиков..З інформ бюро. Як сказав Айвенго якщо піджак то на перепідготовку і вже комвзводу штурмовой піхоти.
командир - это другое.. у каждого свои способности, в частности скрытые, которые можно развить, но это редкостьУ мну естьпиджаки шо с РПГ валили за пулемет и свд молчу
Социальное государство получается когда прибыль забирают у тех кто работает и отдают тем кто не работает.***** ты *******
Я лишь за социальное государство
Ты мелкий производитель который унижен всем а войной тем более
Все игнорю тебя чувак не читаю всех просто не отвечаю да я люблю совок но свой совок без красного террора и ГУЛАГа, Цоя послушай хотя бы песня война, и это мля совок, и у меня любимый инструмент пассатижи (с)
Так военные училища и военные кафедры - это две большие разницы.*** ты ****ишь сока каждый год выпуск тока военных училищ