Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Деякі так бояться ТЦК, що навіть з хати не виходять. Сидять тихенько, навіть до лікаря бояться сходити. І в цих умовах стресу і малорухливого способу життя відбуваються інфаркти та інсульти. Дядьки 50+-. За останній рік вже три такі випадки знаю.

Після 1 листопада ТЦК відмовлятимуть військовозобов’язаним у відстрочках, - ЗМІ

▪️До кінця жовтня військовозобов’язані ще можуть подати заяви на відстрочку від мобілізації за старим порядком безпосередньо у ТЦК.

▪️Однак уже з 1 листопада подати документи на відстрочку можна буде виключно через застосунок "Резерв+" або у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Останнє редагування:
Деякі так бояться ТЦК, що навіть з хати не виходять. Сидять тихенько, навіть до лікаря бояться сходити. І в цих умовах стресу і малорухливого способу життя відбуваються інфаркти та інсульти. Дядьки 50+-. За останній рік вже три такі випадки знаю.
А тебе станет легче когда всех мобилизуют и убьют ? Ты прям так переживаешь что кто то не служит и не воюет

00:00 про що відео
03:21 мобілізація з бойовими підрозділами
05:15 про розшук ТЦК
07:39 сутички з ТЦК
09:33 служба пана Шаміля в ТЦК
12:41 що пішло не так з мобілізацією в Україні
15:45 історії мобілізації непридатних людей до служби
19:00 план мобілізації у ТЦК
23:17 контроль в ТЦК
24:23 про корупцію в ТЦК
25:44 про центр комплектування на ДВРЗ в Києві
29:52 про бусифікацію
31:22 про примусову мобілізацію
32:35 ТЦК – не військові?
35:33 відношення до мобілізованих
37:29 про погану і хорошу армію
40:00 мобілізація напряму через бригади
42:10 про мобілізаційний ресурс
42:56 про чоловіків, які не виходять з дому
46:01 про сприйняття новобранців у 2025 році
47:00 чому в ТЦК забирають телефон
49:00 про болікамери у військових ТЦК
51:51 особистий досвід Шаміля на службі в ТЦК
53:50 закритий чат пана Шаміля
59:03 про відсутність позитивних прикладів мобілізації
1:02:36 про мобілізацію в рф
1:04:29 про виїзд хлопців 18-22 років
1:06:37 про контракти у війську
1:08:10 історії мобілізованих
1:10:40 скільки платять військовим ТЦК
1:11:46 про хабарі в ТЦК
1:14:37 служити будуть всі?
1:17:59 найстрашніші періоди в житті
1:19:36 про психіатричну допомогу
1:21:19 про досвід лікування в психіатричній лікарні
1:26:00 про майбутнє батьківство
1:27:20 про підтримку поранених воїнів

А тебе станет легче когда всех мобилизуют и убьют ? Ты прям так переживаешь что кто то не служит и не воюет
Легше стане, якщо хтось поміняє тих, хто тягне це 3+ роки. І не усіх мобілізованих вбивають, виключи *****ські канали.

Які ознаки ШІ ви бачите на цих відео?

ИИ не вижу, номера у машины - вижу

Screenshot_20.webp

Завезли, як волонтерський для ЗСУ(((
Так вот у меня "вопрос" :
а является ли то, что показано на этом и нек других видео (там, где полиция и 16 человек в пикселе)
именно "бусификацией".

Легше стане, якщо хтось поміняє тих, хто тягне це 3+ роки. І не усіх мобілізованих вбивають, виключи *****ські канали.
Я с тобой согласен, но так, как проводят мобилизацию, это не решает проблему, увы...больных людей гребут и ***** все...
Не Нада про какие то каналы *****ские, среди моего окружения трети нет уже пацанов.

Словами для поиска

▪️ Понад 600 тисяч українців отримають продовження відстрочок автоматично — без черг і бюрократії.
▪️ 80% відстрочок можна буде оформити онлайн через Резерв+. Решта — через будь-який зручний ЦНАП.
▪️ Електронний військово-обліковий документ з QR-кодом — основне підтвердження відстрочки.
Жодних паперових довідок з мокрими печатками більше не потрібно.

📍Зміни вступають в дію з 1 листопада.

Я с тобой согласен, но так, как проводят мобилизацию, это не решает проблему, увы...больных людей гребут и ***** все...
Не Нада про какие то каналы *****ские, среди моего окружения трети нет уже пацанов.
У нас теж втрат вистачає. Але, якщо всі почнуть казати "не піду, бо вб'ють" то таки вб'ють. Тільки вдома або у війську під аквафрешем.

А не зеленая ли это инициатива- привлечение иностранцев?
Без их разрешения никто никого бы не привез.
Вам не кажется?
Ви думайте о чем говорите.
Я говорю- не о наемниках в принципе, а о пиаре губошлепа со словами "я- я- я". Нахера это делать?

Ви думайте о чем говорите.
Я говорю- не о наемниках в принципе, а о пиаре губошлепа со словами "я- я- я". Нахера это делать?
Это вы думайте. Как раз тот случай. :)
Если Лехе поручили, то Леха и привез. Это уже болезнь какая-то.

естественно то шоб много денег не потратить
Это понятно. Пиарится не надо лишний раз, на мой взгляд. Уверен - пропаганда ****и засветит этот видос со своими комментами... (какими, думаю, и пояснять не надо).

Назад
Зверху Знизу