Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Бо там не тільки відпиздять, а вб'ють *****. То ж *****и.
Всі хто качає права, прекрасно знає, шо права можна у людей качати.
А у *****ів, які права?
ну бачиш, тут військовослужбовців ЗСУ називають ворогами,******ами... з камінням і ножами кидаються, а там такого нема - значить для таких людей там всі умови зроблені. Дивно що вони, ці борці з ТЦК, досі тут а не там.

Це парадокс прямо якийсь.

ну бачиш, тут військовослужбовців ЗСУ називають ворогами,******ами... з камінням і ножами кидаються, а там такого нема - значить для таких людей там всі умови зроблені. Дивно що вони, ці борці з ТЦК, досі тут а не там.

мабудь тому що кордони зачинені

мабудь тому що кордони зачинені
мабуть тому що війна в Україні за її існування в принципі? Нагадай країну, де під час 2СВ були відчинені кордони всім цивільним? Ну давай - Британія? Німеччина? Польща? Угорщина? Бельгія? СРСР? Румунія? Фінляндія? Франція? чи може Італія?

мабуть тому що війна в Україні за її існування в принципі? Нагадай країну, де під час 2СВ були відчинені кордони всім цивільним? Ну давай - Британія? Німеччина? Польща? Угорщина? Бельгія? СРСР? Румунія? Фінляндія? Франція? чи може Італія?
Ну за всех не в курсе. Гитлер запрещал, Муссолини тоже, Сталин само-собой. Они для тебя образец?
Как это умиляет, мы будем действовать как *****асы потому что в мире полно *****асов

Ніякий не парадокс.
Є можливість качати права, тому вони і качають.
Був такий боксер, Мохамед Алі. Легенда світового боксу.
Його призвали до армії, він заявив шо не піде на війну.
Демонстративно так. Міг виїхати за кордон, але він вирішив шо треба показати такий приклад.
У нього забрали ліцензію на бокс і титул чемпіона світу, але до тюрми не посадили.
Тому він і права качав. Бо була така можливість.
У Союзі так права не качали? Може і качали, хто його знає?
Могли ***** кого завгодно і ніхто би ніколи не чув шось таке було.

ну какгбе..війнонька -євент сам по себе несколько *****истический. и надо бьіть упоротьім чтоб просто так хотеть туда попасть. ну или трошки отвествененньім. Так вот..отвественньіе уже на ебашке. Остальньіе на чилауте и НИКАКИМИ популярньіми методами их на війноньку не загонишь. Даже если будут ебашить тот же Ха...местньіе, которьіе ТАЯЕБАЛЗАПОРОШЕНКОВОЕВАТЬ. КАКПРИДУТКОМНЕВДОМТОГДАБУДУ" сьебуться в первьіх рядах на бандеровщину. И уже там будут бороться против ТЦК

Яка радість окупації? Я просто кажу, що згідно вимог тих, хто розповідає як має бути в їх уяві мобілізація - то це тільки і окупації , бачиш який порядок на відео - ніхто нікого не дубасить і силоміць не тягне.
На відео порядок,бо знімають аідео ті,що треба.Іншим неположено.Невже це так важко зрозуміти?

Ви там майже всі країни перерахували,що сдалися гітлеру або були його союзниками.

Яка радість окупації? Я просто кажу, що згідно вимог тих, хто розповідає як має бути в їх уяві мобілізація - то це тільки і окупації , бачиш який порядок на відео - ніхто нікого не дубасить і силоміць не тягне. Ти ж розказуєш що в нас не так - тоді для тебе лише окупація, там буде все як ти хочеш - повістка, приход у військомат і посадка в автобус. Ти ж саме це тут доводиш
Люди ходять в цівільному, або без відповідних шевронів - все залежить від наказу і місця подій. Бо дохуя грамотних помічників у орків є в тилу - фото шевронів відправляє у запорєбрік і ротацію підрозділів чи наявність резервів можна взнати, без напруження мізків.
Які ***** секретні накази щодо представників ТЦК? Останнє моє спілкування відбувалося тієї неділі, представник був у однострої та з відкритим обличчям, у супроводі поліціянтів. Спілкувався ввічливо, щодо мене питань не було. Ніхто на собі спідню білизну не рвав з криками "Та ви тут! Та ми там!", відбувався нормальний процес.

оце ти вигадав вже - ніхто такої ***ні не наказує, щоб у цивільному і у броні зі зброєю.
Оце сувора правда життя одного з підрозділів, який тоді стояв під Авдіївкою. І з мого багаторічного досвіду - в армії буває ще крутіша ***ня.

Так треба було спитати - ти ж не знаєш як їх інструктували і який наказ давали.
Шеврон роду військ (зазвичай загальний СВ) майже у всіх буде, не буде тільки шеврона підрозділу, прапори будуть у всіх.
Ще що накажете, пане військовий? Про чисельність їх запитати, чи маршрут та часовий графік? Я начебто ще сповна розуму, на відміну від.
Чомусь частина груп оповіщення пики під балаклави ховають, навіть у спеку. Це, мабуть, секретний наказ, щоб не впізнали шпигуни? І починають оповіщення з побиття теж саме такі секретні підрозділи, який збіг! При тому, що до ТЦК бува привозять і нормально, і зателефонувати дають, і перцем не задувають. Доречі, де вони його взяли і хто дав їм право його використовувати? Це так, риторичні запитання. Недарма ж тернопільських бандюганів не чіпали, поки свої ж не поцікавилися їх діяльністю. Бо для таких оповіщувачів діє негласний карт-бланш: творити будь-що, але забезпечувати потрібну кількість голів. Те, що частину відсіють на нормальному ВЛК в частині та виженуть поза штат на 800 гривень (бо звільняють тільки повних інвалідів, та й не завжди навіть них), а половина з інших з'їбе в СЗЧ, це ТЦКшників вже не цікавить - вони своє відробили. Ну, і нова автівка, маєток в Європі та інші ніштяки самі себе не куплять теж, не на 30 тисяч вони це собі дозволяють.

Лікуй голову і воюй не зі своїми, а з *****ами, вони того варті.

Кто хотел "съебаться на бандеровщину" (изящное выражение!), тот уже там, а то и подальше. А те, кто на чилауте, они все больше по тем местам шарятся, куда ТЦК не ходит: дорогие рестораны, клубики, элитные качалочки и все такое. Я пару раз вечером по центру проходил, наблюдал.

Кто хотел "съебаться на бандеровщину" (изящное выражение!), тот уже там, а то и подальше. А те, кто на чилауте, они все больше по тем местам шарятся, куда ТЦК не ходит: дорогие рестораны, клубики, элитные качалочки и все такое. Я пару раз вечером по центру проходил, наблюдал.
та хватит уже єтих сказок про то, что сугубо хлебопашцев бусифицируют. С ***то мне попадаются все больше шабашники, которьіе от случая к случаю изволят трудиться. естественно ни о каких налогах речь не идет. так вот єто тоже чилаут.

Даже если будут ебашить тот же Ха...местньіе, которьіе ТАЯЕБАЛЗАПОРОШЕНКОВОЕВАТЬ. КАКПРИДУТКОМНЕВДОМТОГДАБУДУ" сьебуться в первьіх рядах на бандеровщину. И уже там будут бороться против ТЦК
Один знайомий с'єбався з Києва. Продав квартиру за ***ню і бомжує в Європі.
С'єбався, бо його зловили і хотіли загребти до армії, а він втік.

Реалії такі, шо більшість не будуть воювати ні за шо і ні за кого. Навіть за себе не будуть.
Якшо квартиру не зможе за ***ню продати, то він її просто кине, і с'єбеться без нічого.
Не зможе в Європу с'єбати, він с'єбе в нікуди. ***** куди, головне шоб не в армію.

та хватит уже єтих сказок про то, что сугубо хлебопашцев бусифицируют. С ***то мне попадаются все больше шабашники, которьіе от случая к случаю изволят трудиться. естественно ни о каких налогах речь не идет. так вот єто тоже чилаут.
А я вроде про хлебопашцев не заикался даже. Я про то, что кто хотел - уехал. Из подлежащих мобилизации на все 100 % остались овцы, которым все равно, кто их стричь будет, и те, кто порешал.

А я вроде про хлебопашцев не заикался даже. Я про то, что кто хотел - уехал. Из подлежащих мобилизации на все 100 % остались овцы, которым все равно, кто их стричь будет, и те, кто порешал.
вон читай вьіше.чел правильно написал

вон читай вьіше.чел правильно написал
Так и я о таком же человеке писал - уехал в Европу, разве что не бомжует, потому что айтишнег. Но в армию, любую, не пойдет. Он успешно партизанил в Херсоне, напартизанил на медаль даже, СБУшники ему и канал на Одессу проектировали. Но потом он уехал в Европу. Трое детей, имел право.
А в Херсоне он был в розыске *****ами, и сдали его соседи, милые люди, с которыми бок о бок много лет прожил.

Які ***** секретні накази щодо представників ТЦК? Останнє моє спілкування відбувалося тієї неділі, представник був у однострої та з відкритим обличчям, у супроводі поліціянтів. Спілкувався ввічливо, щодо мене питань не було. Ніхто на собі спідню білизну не рвав з криками "Та ви тут! Та ми там!", відбувався нормальний процес.

Оце сувора правда життя одного з підрозділів, який тоді стояв під Авдіївкою. І з мого багаторічного досвіду - в армії буває ще крутіша ***ня.

Ще що накажете, пане військовий? Про чисельність їх запитати, чи маршрут та часовий графік? Я начебто ще сповна розуму, на відміну від.
Чомусь частина груп оповіщення пики під балаклави ховають, навіть у спеку. Це, мабуть, секретний наказ, щоб не впізнали шпигуни? І починають оповіщення з побиття теж саме такі секретні підрозділи, який збіг! При тому, що до ТЦК бува привозять і нормально, і зателефонувати дають, і перцем не задувають. Доречі, де вони його взяли і хто дав їм право його використовувати? Це так, риторичні запитання. Недарма ж тернопільських бандюганів не чіпали, поки свої ж не поцікавилися їх діяльністю. Бо для таких оповіщувачів діє негласний карт-бланш: творити будь-що, але забезпечувати потрібну кількість голів. Те, що частину відсіють на нормальному ВЛК в частині та виженуть поза штат на 800 гривень (бо звільняють тільки повних інвалідів, та й не завжди навіть них), а половина з інших з'їбе в СЗЧ, це ТЦКшників вже не цікавить - вони своє відробили. Ну, і нова автівка, маєток в Європі та інші ніштяки самі себе не куплять теж, не на 30 тисяч вони це собі дозволяють.

Лікуй голову і воюй не зі своїми, а з *****ами, вони того варті.
мені такі як ти "свої" давно не свої - великої різниці не бачу між тобою і *****ами.

Ти тут дохуя такий свідучий, тільки чомусь не служиш, зато розповідаєш як тобі ми всі, військові, винні.

Реалії такі, шо більшість не будуть воювати ні за шо і ні за кого. Навіть за себе не будуть.
Якшо квартиру не зможе за ***ню продати, то він її просто кине, і с'єбеться без нічого.
Не зможе в Європу с'єбати, він с'єбе в нікуди. ***** куди, головне шоб не в армію.
о ні, за росіян вони аж бігом воюють - хоч і недовго.

мені такі як ти "свої" давно не свої - великої різниці не бачу між тобою і *****ами.

Ти тут дохуя такий свідучий, тільки чомусь не служиш, зато розповідаєш як тобі ми всі, військові, винні.
Так, я дохуя розумний. І МО/ТЦК про мене повністю в курсі, де я і шо я. Військові мені не винні нічого, це я їм винен. Але боронь мене боже від таких "захисників", як ти.
На цьому безглузде спілкування з тобою закінчую. Йди в ігнор, навіжене створіння.

Так, я дохуя розумний. І МО/ТЦК про мене повністю в курсі, де я і шо я. Військові мені не винні нічого, це я їм винен. Але боронь мене боже від таких "захисників", як ти.
На цьому безглузде спілкування з тобою закінчую. Йди в ігнор, навіжене створіння.
сцикунок мамкиний - ти ж перший нас здаси, я ж таких бачив не раз.

горячие пацаны))) напихали друг другу. тогда как истинные ****ны особо не парятся.

Назад
Зверху Знизу