Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Копам дали право проверять военноучетные документы. Но если нет нарушений, задерживать они не могут.
Обычно они по паспорту этот так называемый административный розыск смотрят.

Т.е. його не подали в СЗЧ, в нього документи в порядку, але на всяк випадок давайте затримаємо?
1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний лист
2) ... на службі або на лікуванні. Можна перевірити дзвінком в частину, якщо є підозра на СЗЧ.

Мене так двічі перевіряли. Одного разу копи на блокпосту біля Добропілля, коли неофіційно відпустили додому на декілька днів. Іншого разу - коли в Дніпрі на лікуванні був. З доків на руках був тільки воєннік. Обидва рази я давав контакт зам по тилу, бо просили саме офіцера, а не сержанта (ком.взводу). Він підтверджував, що я не в пройобі.

1) діючий військовослужбовець може бути в місті, по формі чи по гражданкє, у відпустці. Тоді має бути відпускний лист
2) ... на службі або на лікуванні. Можна перевірити дзвінком в частину, якщо є підозра на СЗЧ.

Мене так двічі перевіряли. Одного разу копи на блокпосту біля Добропілля, коли неофіційно відпустили додому на декілька днів. Іншого разу - коли в Дніпрі на лікуванні був. З доків на руках був тільки воєннік. Обидва рази я давав контакт зам по тилу, бо просили саме офіцера, а не сержанта (ком.взводу). Він підтверджував, що я не в пройобі.
В данному випадку це був військово службовець?

В данному випадку це був військово службовець?
А хз! Чому б ні?
З відео зрозуміло аж ніхуя. Там варіантів може бути багато, в тому числі і таких, коли затримання буде цілком законним.

А хз! Чому б ні?
З відео зрозуміло аж ніхуя. Там варіантів може бути багато, в тому числі і таких, коли затримання буде цілком законним.
Поэтому ты сразу человека записал в нарушители?

а ты хоть раз видел чтоб тцк написало что погиб по их вине ?
а ти бачив, як телеграм не писдить?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

1756192336350.webp

Контекст попереднього посту

Звільнити поліцейського фактично неможливо
в какой стране? не в той что ЕМНИП какомуто спецназу полиции сказали или добровольно пойдешь в ЗСУ в бригаду полиции или уволим и пойдешь не добровольно по мобилизации в этой?

Останнє редагування:
Звільнити поліцейського фактично неможливо
Правильно, тому що він піде до суду і відновиться на посаді.
Але якщо спочатку поламати ребра і мобілізувати адвоката, а потім те саме зробити з самим поліцейським - то згідно з рішенням ВС, жодних проблем зі звільненням поліцейського нема.

в какой стране? не в той что ЕМНИП какомуто спецназу полиции сказали или добровольно пойдешь в ЗСУ в бригаду полиции или уволим и пойдешь не добровольно по мобилизации в этой?
так тут же ж волають, поліцію в окопи, шо не так, вам не догодиш

Назад
Зверху Знизу