Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Та также как и у тебя. Понадеялся что ничего делать не надо ,меня самого выберут, ан нет, надо **** поднимать и заниматься самому. :)
А шо як у мене? Ти нріхуя не робив і в тебе нічого не вийшло. Це зовсім ні як у мене.

Я виділявся серед інших кандидатів тим, що саме ви повинні були підняти свої сраки з дивану і видвинути мене. Але ваші сраки перемогли

А шо як у мене? Ти нріхуя не робив і в тебе нічого не вийшло. Це зовсім ні як у мене.

Я бачу угон транспортного замобу. Чи суд був? Де можна подивитись протокол засідання?
А я еще там практически не увидел ТЦК, а только титушек каких-то, очень похожих на тех, что врачей скорой били. Походу это они

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А я еще там практически не увидел ТЦК, а только титушек каких-то, очень похожих на тех, что врачей скорой били. Походу это они

Конечно они.Приехали из Червонограда.Выше тело подтвердит.

Теперь вот
про бусификацию в Киеве, причем без участия ТЦК, чисто только полиция. Интересно, он был в розыске или уже это не важно.
Київського журналіста Валентина Банних, ... забрали до ТЦК. У момент, коли він знімав опитування киян, до нього підійшли поліцейські та примусово мобілізували. За словами журналіста, представників ТЦК із ними не було.

У Валентина, за його словами, було оновлено облікові дані, а на смартфоні було встановлено програму Резерв+. Інспектори поліції не зважили на це й доставили журналіста до поліклініки на ВЛК, а звідки до ТЦК.... І в поліклініці, і потім у ТЦК мені весь час повторювали – зараз залагодимо формальності та відпустимо тебе додому. У підсумку зараз я в розподільному центрі на ДВРЗ (місце, добре знайоме всім киянам, які проходили термінову службу)" ... У квартирі залишилася кішка, її треба погодувати і, мабуть, комусь передати. Тут цього ніхто не бере до уваги.

кстати, теперь можно зарегистрировать любого добровольцем в 3 штурмовую.

Вкладення

• photo_2024-06-23_20-33-11.webp
    photo_2024-06-23_20-33-11.webp
    91.9 КБ · Перегляди: 23
Військові зараз розуміють, про яку людину я говорю, тому що 99% військових її ненавидять за те, що вона робить», — написав начальник штабу «Азов» Богдан Кротевич. ето о Залужном или о ком пишет ?
О генерале Содоле.

«Вбив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал»: військовий поскаржився на українського генерала

«Написав листа до ГБР із закликом про відкриття розслідування на одного бойового генерала.

В Україні судять комбатів та комбригів за втрату спостережної посади, але не судять генерала за втрату областей та десятків міст та втрату тисяч солдатів.

Військові зараз розуміють, про яку людину я говорю, тому що 99% військових її ненавидять за те, що вона робить», — написав начальник штабу «Азов» Богдан Кротевич. ето о Залужном или о ком пишет ?
Раз безумная притив него, значит скорее всего адекватный генерал.

❗️❗️Верхню межу призовного віку можуть зменшити до 50 років, а нижчу – до 20.
Комітет Верховної Ради з нацбезпеки вже обговорює (
) таку можливість.
Нібито люди від 50 до 60 років краще допомагатимуть економіці.
По возрасту призыва Израиль не даст соврать и США в том числе. Но на наших "дятлов в раде" законы физики и медицины не действуют. Они все в улете и с мозгами в раде вообще проблемы. Сейчас они столкнулись с суровой реальностью, когда понабирали предпенсов, а их или лечить надо или закрывать глаза на болячки, но если их начинают нагружать физической нагрузкой, то многие её не в состоянии выдерживать. А святая ВЛК просто всех пишет - здоров, не принципу реальности, а по принципу - ты просто не смог им доказать/убедить, что есть проблема по здоровью. По итогу и применить такого предпенса эффективно не получается и з/пл платить приходится. Вот в соседней теме уже рассказывают, что приходится создавать отдельные части, где пристраивают обмеженних, чтобы на улицу их не выкидывать.
Ну а в статье правильно сказано:
На його думку .... військовослужбовці повинні виходити на пенсію у 45-50 років і отримувати можливість займатися господарською діяльністю чи працювати у виконавчих органах влади. Вони могли б проявити себе на громадянській ниві до 60-65 років, незалежно від стану здоров'я.

Назад
Зверху Знизу